søndag, mars 3, 2024

De to «overgangsvinnerne» er middels fornøyde – nå braker de sammen

Date:

Share post:

Både Aurskog-Høland og Løvenstad ble tippet i toppen, men begge har gått på hver sin smell og er middels fornøyd med årets to første kamper.

– En sesongstart helt midt på treet hvor siste halvtimen mot Rælingen ødelegger mye av inntrykket. Vi leverer en god time mot Rælingen før det klapper sammen og er solide i gjennomføringen mot Gjelleråsen, sier Mathias Hoftvedt i Aurskog-Høland FK.

En seier og ett tap hver

AHK tapte 0-5 mot Rælingen, men slo tilbake da de denga Gjelleråsen 6-1. Løvenstad tapte 4-6 mot Ull/Kisa 2 og slo tilbake de også da de slo Hauerseter 3-1.

– Vi er middels fornøyde med serieåpningen. Første kampen bar preg av nerver og lite struktur bakover. Positivt er at vi klarer å score fire mål, og at vi ikke faller sammen. Andre kampen viser vi rask fremgang. Vi klarer å sette 4.div beste spiss ut av spill og han får ikke mange muligheter. Vi viser også god angrepsspill som alltid, sier Mats Arstad.

Dessverre så spiller ikke Pål André Helland for Løvenstad i kveld.

Det er store forventninger til begge klubber, og skal de henge med toppen så burde denne vinnes. Vinner Lørenskog 2 og Rælingen så kan de allerede bli seks poeng opp for taperen.

– Veldig godt fornøyd med stemningen i gruppa, samt at det er god konkurranse på samtlige plasser. Spillemessig så ser vi at vi er skarpe på overganger, også er vi en del nye spillere så det er naturlig at relasjonene både med og uten ball er punkter vi har en del å gå på, forklarer Hoftvedt.

– Nå skal vi bygge videre på den positive kampen mot GIF2 og selvfølgelig score flere mål enn, avslutter Hoftvedt.

De ser ut til å ha tilnærmet full tropp til denne viktige kampen. Det samme gjelder for Løvenstad.

– Vi må ligge riktig defensivt, og jobbe knallhardt. Er vi tålmodige så vet vi at det åpner seg på andre siden av banen, avslutter Arstad.

Kampen kan du følge på Lokalfotballen, selvfølgelig. Vi følger også alle de andre kampene i kveld, og det kommer tips straks.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Foran lørdagens treningskamper 17. februar – litt om overganger og lag

Det spilles mange kamper lørdag 17. februar, og vi tar en liten gjennomgang før treningskampene. Kom deg ut...

Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike

Denne vinteren, og våren, er intet unntak. Det skal spilles mange treningskamper i verdens lengste oppkjøring – og...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra treningskamp: Løvenstad – Sørumsand

Løvenstad får besøk av Sørumsand på Sandbekken. Du kan følge alle spark på ballen direkte på Lokalfotballen. Kampstart...