onsdag, juni 12, 2024

To lag med mange endringer møtes i første lokaloppgjør i 3. divisjon | Skedsmo – Gjelleråsen

Date:

Share post:

Nyopprykkede Skedsmo får besøk av opprykksjagende Gjelleråsen, og det er to lag som har hatt mange endringer i troppene sine.

Skedsmo suste gjennom 4. divisjon med Per Einar Gjelsvik som hovedtrener. Jon Kristiansen har tatt over etter at Jarle Toften trakk seg i vinter. De har hatt store endringer både i spilletropp og personell rundt laget.

Likevel er Ole Moltzau en å regne med i år også for hvittrøyene. Spissen har sliti med ryggen i vår også, men er klar for dyst.

– Vi er nok engang et ungt lag, mange uerfarne spillere på dette nivået, mange nye spillere og et nytt system som skal settes. Fordelen er at det er mange av de unge og nye spillerne som kommer til å ta store steg utover i sesongen. Treningsopplegget vårt gjennom vinteren har vært veldig bra, antall økter har vært bra og vi er en bredere tropp enn vi har vært de fem årene jeg har vært her. Vi er tippet ned av de fleste, men jeg håper og tror vi kan overaske litt, sier Moltzau til Lokalfotballen.

Gjelleråsen skal kjempe i toppen

Hos de grønne er Walid Khris klar for kamp, også han har sett det har vært mange endringer på Li.

– Forberedelsene har vært veldig bra i vinter med mye taktisk trening med tanke på ny spillerstil og tropp. Vi er godt trente med tanke på en bra gjennomført pre-season og for denne uka har vi egentlig forberedt oss som vi ville gjort mot alle. Motstander har ikke noe å si vi skal alltid forberede oss best mulig, sier Khris, som har trua denne sesongen.

– Jeg tror vi kommer til å ha en veldig god sesong, og kjempe i toppen med noen av de andre lagene i avdelingen.

Skedsmo skal møte Lillestrøm i NM, så får vi se om de får LSK-syndromet (Foto: Espen Bråthen).

Gjelleråsen sendte Skedsmo ned

Skedsmo og Gjelleråsen har faktisk ikke møttes siden 2018. Da spilte begge lagene i 3. divisjon, og Skedsmo rykket ned den sesongen. I siste serierunde sendte faktisk Gjelleråsen Skedsmo ned da de spilte 2-2 på Li. Hadde Skedsmo vunnet den hadde de holdt plassen. Skedsmo denga Gjelleråsen 6-3 hjemme den sesongen etter fire scoringer av Jesper Kornbakk.

Fra de kampene har lagene kun en til to spillere som er igjen i troppene i 2023.

– Gjelleråsen er bra lag, mye nytt inn og mye ut. Men de har fått inn noen ordentlige gode spillere i tillegg til de som var igjen fra ifjor der. De ønsker jo å være et veldig spillende lag, så jeg trur noe av nøkkelen for å vinne er å klare å stenge av de rommene de er best i, få de ut av rytmen, at vi får satt presset vårt skikkelig og at vi er trygge og tålmodige nok til å sette vårt spill, forklarer Moltzau om motstanderen i årets første lokaloppgjør.

– Vi har vel tapt en kamp hjemme de siste to sesongene, så vi har vært gode hjemme og ekle å møte. Må fortsette den trenden denne sesongen.

Tre poeng i første kamp for Skedsmo

Skedsmo vant 2-1 over Grorud 2 onsdag, etter at Moltzau’s spissmakker, Bo Kristiansen, scoret begge målene, og de tok dermed seg tre poeng.

– Forberedelsene har vært helt ok. Vi fikk en deilig start på sesongen med 3 poeng. Men siden dette var en midtuke kamp, så har det vært restutisjon torsdag og kampforberedende økt idag. Selvfølgelig ikke optimalt å ikke få inn en ordentlig økt mellom kampene, men sånn er det for alle så det må man takle! Vi har fått analysert Gjelleråsen litt, og analysert oss selv. Så får vi se om vi treffer, avslutter Moltzau.

For Gjelleråsen ble det 2-3-tap mot er meget sterkt Stabæk 2. Grønntrøyene var gode lenge, men måtte gi tapt.

– Vi skal slå Skedsmo ved å styre kampen med høyt tempo og vårt spill, avslutter Khris.

Kampstart er 15:00 på Skedsmo stadion, og du kan følge alle spark på ballen på Lokalfotballen. Det blir bilder, videoer og annen moro.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Bjørkelangen

Nok et herlig lokaloppgjør i 3. divisjon. Lørenskog får besøk av Bjørkelangen, og du kan følge alt direkte...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.