søndag, juni 23, 2024

Tabelltips for 4. divisjon – 6. plass til og med 10. plass.

Date:

Share post:

Tabelltipset for 4. divisjon fortsetter med plassene seks til og med nummer ti. Her er det mye erfaring på trenersiden – som gjør alt enda vanskeligere.

Les også: Tabelltips 4. divisjon – 11. plass til og med 14. plass

6 Gjelleråsen 2

Litt tynnere stall enn i fjor, men er ett av 2. lagene som faktisk stiller tålig likt lag – de bruker alle som er innbyttere for a-laget. Men, de vil også variere mer i år fordi det ser vanskeligere ut for de å stille «toppet» på grunn av en del kræsj med a-lag. Vi veit at Gjelleråsen ikke er helt fornøyde med noen lag nekter å flytte kamper.

De har flere spennende spillere som kommer til å prege 4. divisjon denne sesongen også. Det er spennende om 3. divisjonslaget vil kjempe om opprykk fordi da vil det gå utover GIF 2 i høst. Vi tror det blir en god vår og en svak høst – akkurat som i fjor.

Trener: Aron Aberra

7 Kløfta

Karl André Hovde og Kløfta tippes på 7. plass i årets 4. divisjon (Foto: Espen Bråthen)

Hva skjer i Kløfta? Den samme gjengen stiller opp igjen, foruten Remi Rød som er ute hele sesongen. De er litt eldre, men ikke bare til det positive. De kan slå alle lag og de kan tape mot alle lag, men de vinner som regel flere enn de taper.

Kløfta er nødt til å gjennomføre et generasjonsskifte snart, og det kan fort komme i høst. De har et godt G19-lag der det er flere gode spillere.

Keeper:

Fredrik Hauffen er fortsatt blant de beste i 4. divisjon, og kanskje den beste akkurat nå. Solid i det meste han foretar seg i.

Forsvar:

Fireren til Kløfta er solid, men den har variert mye de siste par årene. Kjører de full backfirer så er de meget god, men dessverre er det sjelden. Damstuen, Haugen og nye Ellevold Jensen er dønn solid. Skiaker var under middels i fjor, og høyrebacken er det Saleh som ikke er utfordret ennå.

Midtbanen:

Magnus Hovde er tilbake, og det er viktig. Mot Skedsmo i NM var han knallbra i perioder. Sammen med Ole Westheim kommer de til å plage mange, og med mannen som har det rareste kallenavnet på fotball-Romerike Ole «Heskey» Jakobsen bak seg som anker. De har spennende Nathan Michael bak den trioen. Jakob Koll Hansen kommer også til å spille litt indreløper.

Angrep:

Nå hviler veldig mye på skuldrene til Marius Preber. Han hadde en strålende fjorårssesong, og må levere minst like bra hvis de skal klare NM-kvalik også neste år. Darmanovic kan spille midtspiss, men også indreløper. Kush Bujupi kan plage mange, men scorer lite. Det er litt tynt fremover for Kløfta uten Rød.

Trener: Karl André Hovde.

8 Raumnes & Årnes

Det er vanskelig å tippe Raumnes & Årnes. Solid 11er, men tynn tropp (Foto: Espen Bråthen)

Denne er vanskelig. Ny vanskelig treningsvinter, men litt bedre enn i fjor. Troppen er hakket tynnere, og de blå håper flere kommer hjem fra skole i vår og sommer. 11eren er meget sterk som vi alle så i fjor. For langt ned? Jæskelig vanskelig. Trond Lien har mange ganger vist at han håndterer 4. divisjon på en meget god måte.

De var gode mot FUVO i NM, og kunne likeså godt vunnet den. Det er rett og slett den litt tynne troppen, og mangelen på noe nytt inn i laget som gir de 8. plass i tabelltipset.

Keeper:

De har fått inn Amund Gjersøyen, og det blir en tøff kamp mellom han og Sindre Nyhus. Truls Frogner har trappet litt ned, sies det.

Forsvar:

Marius Solhaug fortsetter å være sjefen bak, og Robin Rognerud har imponert som stopper-vikar. Patrick Hansen må levere enda flere målpoeng skal de komme seg høyere. Det er tynt bak de fire-fe beste.

Midtbane:

Den sterkeste lagdelen med flere herlige typer. Jesper Aaserud styrer spillet før Arne Holter kommer tilbake fra Tyskland. Eivind Sveinhaug fortsetter utviklingen og klasse. Krefting og Buseth viktige spillere.

Angrep:

Mads Hansen sliter litt med skader, så Martinus Granum må levere bedre denne sesongen. Han har mye, men må få bedre fokus. Petter Hanekamhaug er også tilbake og vil være minst like viktig som i vår.

Trener: Trond Lien

9 Eidsvold IF

Blir det mye jubel på Eidsvold IF i år? Det sniker seg inn et generasjonsskifte denne sesongen (Foto: Espen Bråthen).

Rødtrøyene er midt oppe i et generasjonsskifte, men har også hentet inn rutinerte André T. Nordlie og bror Kristoffer i tillegg til Ole Nesset. 11eren er god, men det er litt tynnere bak den enn tidligere år. Der er det mange unggutter som ikke har spilt så høyt – ennå.

De var sjanseløse mot Skjetten i kvaliken til NM, og det har vært noen tunge resultater i treningskampene. Noe av det har vært på grunn av generasjonsskifte.

Keeper:

Fredrik Olsen er tilbake, og nå endelig blir han førstekeeper i en klubb ser det ut til. Reaksjonsterk og sterk inne på streken. Litt mer utfordrende ute i feltet.

Forsvar:

André Nordlie kommer inn som den nye forsvarssjefen, og sammen med Nikolay Møller Jensen danner de et solid stopperpar. Dalbo, Sydtangen og Marring kommer til å spille backer. De drar nok Lars Andresen ned når de spiller med tre bak. Så er det tynt bak der.

Midtbane:

Drivkraften Erlend Winnem tok store steg i fjor, og sammen med Kristoffer Nordlie er de gode sentralt. Der har de også med seg Eiven Solberg. Som i forsvaret kommer noen unggutter til å få viktig spilletid.

Angrep:

Meget gode Ole Andreas Nesset skal dunke inn scoringer for EIF denne sesongen. Han var usynlig mot Skjetten, men møter ikke så gode lag i serien. Sammen med Joakim Madsen kommer de til å plage mange forsvarsspillere. Fredrik Kristiansen prøvde seg i NM, og blir han med videre så burde man kanskje tippa EIF høyere.

Trener: Roy Arne Berg.

10 Rælingen

Rælingen var gode på arrangement i fjor, og de håper fotballen står i stil denne sesongen (Foto: Espen Bråthen)

Det har i år vært en klar spissing av troppen til Henning Holt og Rælingen. Den litt «breie» kameratgjengen er tynna litt ut – i a-lagstroppen. De har også tatt over Rælingen 2 så de nest beste får bedre kamptrening.

De hadde en veldig god vår, og høsten ble meget tung. Takket være våren holdt de plassen. Rælingen har i flere år hatt en suveren kameratgjeng, men skal klubben opp en divisjon er de nødt til å spisse slik de gjør nå. Vi veit at ambisjonene er høye denne sesongen, men akkurat nå føler vi de ikke er der ennå.

Keeper:

De har ingen klar førstekeeper, og Wilhelmsen og Solbakken deler på rollen. Det er ikke helt optimalt.

Forsvar:

Dette har blitt en god lagdel. Gode stoppere i Flaten og nye Jonathan Waldenstrøm, og Bjarmann og Harsjøen i bakhånd. Yad Swar, Rohullah Azimi, Kasper Olsen klarer seg bra på backene.

Midtbane:

Rober Rydningen styrer midtbanen, og har nok Rindal og nye Filip Larsen rundt seg. Det er en meget god midtbane som har komplementære ferdigheter (som det så fancy heter). Gode back up-løsninger også.

Angrep:

Kommer Adrian Tjernsli tilbake i godform? Hvis han gjør det og spiller spiss og scorer mye mål, så kan det gi høyere plassering. Utfordringen til Rælingen er nettopp mangelen av en målscorer. Blend Swar gir målpoeng, og en skokk unggutter banker på døra.

Trener: Henning Holt.

Hva syns du om tabelltipset?

Les også: Tabelltips 4. divisjon – 11. plass til og med 14. plass

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...