søndag, juni 23, 2024

Tabelltips 4. divisjon – 11. plass til og med 14. plass

Date:

Share post:

4. divisjon denne sesongen ser enormt sterk ut, og det blir en vanvittig kamp både i toppen og bunnen. Her er tabelltips fra 11. plass til 14. plass.

11 Lørenskog 2

Vi hadde tippa de mye høyere før de fikk Turn sin interkretsplass i G19. Nå skal rekrutt/G19 prøve å holde seg i IK B og samtidig prestere i 4. divisjon. Det er ingen enkel øvelse for Lørenskog. Planen for de blå-røde er at de som er på innbytterbenken i 3. divisjon skal spille 4. divisjon.

Klubben har ambisjoner om opprykk fra 3. divisjon, så det setter spor i Lørenskog 2.

12 Fjellhamar

Jojo-klubben på Romerike kommer opp igjen. Nå, som i de forrige årene, mener de selv at de er bedre forberedt. Troppen er litt slanket og litt spisset virker det som, og det trengs i år. De har også hentet inn noen gode spillere.

Det er en kameratgjeng som føler kan slå de fleste, men er også gode til å rote det til for seg. Vi er sikre på at de holder seg (hvis det er bare ett eller to lag som rykker ned fra 3. divisjon).

Keeper:

Kanskje den beste duoen i 4. divisjon i brødrene Bolstad. De bytter litt på å stå, men fortsatt så er storebror Stian hakket bedre.

Forsvar:

Trym Halvorsen er tilbake, og sannsynligvis som litt bedre ballspiller. Krogsvold er inne som stopper, og Berntsen kommer vel utover. Da kan man flytte Paulsen opp der han hører hjemme.

Jacobsen er klasse på backen. Nye Mohammed Kouyateh høres ut som en spennende spiller.

Midtbane:

Nevnte Paulsen er blant de beste i serien, og styrer mye av FFKs spill. Det mest spennende er hvilke som spiller sammen med han i 4-2-3-1 eller i 4-3-3. Ludvik Tangen er en god forsterkning, men så får vi hvor de finner plass til han.

Navarrete og Onsum har spilt mye i vinter. Møller Jensen er også på vei tilbake.

Angrep:

Fjorårets suverene toppscorer i 5. divisjon, Sondre Smith, har sliti før i 4. divisjon – så får vi se om han løser det denne sesongen. Kasper Thorsen banker på døra. Nye Daniel Tesfom gir FFK hurtighet foran, og Dennis Lajqi gir bedre bredde. Habibi har hatt mange målpoeng.

Trener: Stian Isetorp

13 Eidsvold Turn 2

Hele junioravdelingen i Eidsvold Turn er borte. Trist i seg sjøl, men det kommer opp et par spennende årganger etter hvert. Blåtrøyene har alltid vært flinke til å løfte opp egne unggutter, men i år kan det bli tøft med vel mange samtidig. Alt avhenger også av 3. divisjonslaget. I utgangspunktet så kommer ikke Turn til å kjempe om opprykk eller nedrykk så da kan de prioritere rekrutt hvis de er i trøbbel.

14 Strømmen 2

Et ungt lag som er enda yngre i år enn i fjor, og de klarte såvidt å holde seg i 2022. De fikk litt krutt fra a-laget, og det kan de selvfølgelig gjøre i år også. Gjør de det så holder de seg, men vi tror svake resultater før de eventuelt bruker spillere fra 2. divisjon ikke holder denne sesongen.

Troppen er en ung rekruttropp og det er positivt for klubben så har få egne spillere i a-troppen.

Tabelltips for 1. plass til og med 10. plass kommer tirsdag og onsdag.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...