søndag, juni 16, 2024

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Date:

Share post:

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte i kveld.

Les også: Skedsmo videre i NM – Kløfta stod godt imot

De siste kvalikkampene i 1. runde spilles i kveld, og vi er et Romerike-oppgjør på Råholt. Eidsvold IF får besøk av Skjetten, og det må sies at bortelaget er favoritten.

– Oppkjøringen har vært god. Vi har matchet hele troppen. Brukt fullt lag mot Sprint Jeløy og 1. omgangen mot GIF, sier Kai Holt til Lokalfotballen.

Han melder om de ligger på fire til fem økter + kamp denne vinteren.

– Vi håper på å være gode i grunnspillet og samtidig være tette bakover. Samtidig spille med tempo og ha god løpskraft i laget, sier Holt, som tror det er vinneroppskriften.

Skjetten har noen forfall til cupkampen, men Skjetten ønsker ikke å gi fra seg troppen helt ennå. Det har vært litt endringer i troppen i vinter til de grønne. Gode Magnus Tvedte har kommet inn, men de har mistet for eksempel Stian Sandberg.

– NM er ikke viktig, men en kul greie. Hadde vært moro å komme til 1. runde. Det betyr litt kroner i kassa, hvis vi er heldige med oppsettet, sier Holt.

Generasjonsskifte i Eidsvold IF

For rødtrøyene på Råholt har det også vært en del endringer i troppen. Flere gode er ute, men gode Trandum Nordlie ganger to i André og Kristoffer har kommet inn pluss Ole Nesset.

– Mange spillere på trening, mistet mange gode spillere, gjennomfører ett generasjonsskifte med påfyll av mange flere unge spillere enn tidligere og inntog av nye gode spillere som er med på å løfte det sportslige opplegget, sier trener Roy Arne Berg.

Erlend Winnem jubler etter scoring

– Vi har hatt en treningsvinter med mye skader og mange av treningskampene våre har bært preg av dette med mange spillere ute og unge kamptropper, men samtidig er det også ett bevisst valg å gi de unge spillerne i stallen nok muligheter og spilletid, fortsetter Berg.

I fjor gikk Eidsvold IF til 1. runde og møtte Lillestrøm SK.

– NM er naturligvis noe som er veldig gøy og en ekstra motivasjon for guttene å få oppleve noe sånt igjen som å møte LSK i 1 runde som ifjor. EIF bør på sikt være en klubb som jevnlig deltar i NM-kvaliker og NM-runder. Det må være en naturlig målsetning for en klubb i stor utvikling i ett område i vekst, avslutter Berg.

Kampstart på Råholt er 19:00, og du kan følge kampen direkte på Lokalfotballen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.