torsdag, oktober 5, 2023

Lørdag smeller det i kvaliken til NM – Nes-lagene barker sammen

Date:

Share post:

Endelig har NFF klart å sette opp Raumnes & Årnes og FUVO, og på lørdag barker de sammen på Årnes i NM.

FUVO har vært storebror i flere år, men avstanden har ikke vært stor de tre siste årene. «Lillebror» Raumnes & Årnes øyner nok muligheten til å gå videre fra 1. kvalikrunde, men vinteren har ikke vært bra, ifølge trener Trond Lien.

– Det har vært svakt. Mye skader og sykdom har gitt oss for lite kvalitet på treningene, sier Lien, og blåtrøyene har tapt fire av fem treningskamper i vinter, og hatt stor variasjon i spillertroppen.

R&Å vant forrige kamp

Det forrige lokaloppgjøret vant faktisk Raumnes & Årnes borte mot FUVO, men da hadde allerede FUVO rykket opp til 3. divisjon. Hos FUVO har heller ikke oppkjøringen gått knirkefritt.

– Vinteren har vært litt utfordrende da vi har slete litt med banen vår. Vi har vel fått trent greit men ikke optimalt. Men ting begynner å se bra ut, sier FUVOs trener, Jonny Hanssen til Lokalfotballen.

 – Nabo- og hatoppgjør lever jo sitt eget liv. Blir en artig og spennende start på årets sesong. Vi skal prøve å spille vårt spill så får vi se om det er godt nok, fortsette Hanssen.

Hos naboen er de litt mer forsiktig optimister.

– Vi spiller på vår måte og håper på en god dag, sier Lien.

Cupen i Norge har alltid vært stor for breddeklubbene, og de første kvalikrundene er alltid spennende. Og spesielt på Årnes kommer det til å smelle. Raumnes & Årnes ønsker å slå storebror, og begge lag har gode sjanser på å få Lillestrøm hvis de kommer seg til 1. runde. Da tikker det masse penger inn.

-Vi ønsker å komme oss videre og håper på ett møte med ett eliteserie-lag etterhvert. Det ville vært en fin opplevelse for klubb, spillere og supportere, forklarer Hanssen.

-NM-kval er interessant, men uberegnelig. Alle drømmer og håper vel på 1. runde i NM, avslutter Trond

Kampen spilles på Årnes Kunstgras kl. 13:00 lørdag 18. mars.

Vi har gjort en del lobby for denne kampen, men velger faktisk Holmenkollen sammen med familien denne lørdagen. Kos dere på kamp.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Endelig seier for Sørumsand – Fjellhamar stoppet Rælingen

Det ble en herlig tredjesiste serierunde i 4. divisjon – Sørumsand vant igjen. Fjellhamar stoppet Rælingen. Sammendrag fra...

En fantastisk fotballkamp foran 300 tilskuere – AHFK tok tre poeng

Serieleder Aurskog-Høland vant 2-0 over Eidsvold IF i en fartsfylt og fantastisk fotballkamp på Bjørkelangen. Foran en fullstappet tribune,...

Direkte fra 4. divisjon: Aurskog-Høland – Eidsvold IF

Aurskog-Høland får besøk av Eidsvold IF til en skikkelig toppkamp. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Raumnes & Årnes med viktig seier – Gjelleråsen 2 ille ute nå

I den viktige bunnkampen vant Raumnes & Årnes 3-0 over Kløfta | GIF 2 fortsetter å tape i...