torsdag, juli 18, 2024

Topp 10 beste spillere i 5. divisjon på Romerike

Date:

Share post:

Denne øvelsen er like vanskelig som 4. divisjon. Uansett, her er Lokalfotballen sin topp 10-liste for beste spillere i 5. divisjon.

Les også: Topp 10 beste spillere i 4. divisjon på Romerike

10 Markus Økern, Bjerke

Midtbanekrigeren var en kort tur innom Eidsvold IF, før han fikk hjemlengsel og plutselig var tilbake i Bjerke. De hadde en knallgod høst, og Økern blir meget viktig som ballvinner og midtbanesjef.

9 Marius Tolsciner, Fet

Drivet er der fortsatt. Når Tolsciner finner mellomrommet med ballen i beina går det unna. Blir veldig viktig for Fet fremover – hvis de ønsker et opprykk. Er en klubbspiller.

8 Einar Rolfsen, Gjerdrum

Unggutten har en fantastisk høyrefot. Pasningene, langballene og avslutningene er strålende av gutten som har blitt omskolert til back. Får nok prøve seg mer som ving i 5. divisjon og kommer til å bøtte mål.

7 Henning Torgnesskar, Hvam

Torgnesskar er for god for Hvam. Men, han trives hos gultrøyene og øste inn mål i 6. divisjon og var den viktigste bidragsyteren til opprykket. Han kommer også til å score mange mål i 5. divisjon.

6 Eirik Moseng, Gjerdrum

Den hensynsløse midtspissen var god i 4. divisjon og hadde mange målpoeng. Nå blir det enklere og vi forventer masse mål av gode Moseng. Rask, sterk og kommer til masse sjanser. Må bli litt bedre foran mål.

5 Ørjan Hopen, Bøn  

Ørjan Hopen har fått til Bøn fra FUVO (Foto: Espen Bråthen)

Rundt Hopen er alt usikkert. Han har spilt fint lite kamper de siste årene, og prøver seg nå på en rolle som spillende hjelpetrener i Bøn. Får han orden på beinet så kommer han til å skyte Bøn høyt.

4 Martin Mathisen, Blaker

Martin Mathisen gyver løs på ny sesong i Blaker

En av de viktigste klubbspillerne på Romerike. Har blitt litt eldre, men viser hver uke sitt høye nivå. Dessverre sliti litt med skader, men med maks sesong for Martin i år så rykker Blaker opp.

3 Szymon Krolikowski, AFSK

Szymon Krolikowski scoret selvfølgelig mot Bjerke i Romeriksmesterskapet

Spissen som bare bøtter inn mål. Hele tiden. Fra alle vinkler. Herlig venstrefot som egentlig er altfor god for 5. divisjon, men han trives i AFSK.

2 Otto Dahl, Bøn

Otto Dahl, har som Hopen, en fortid i FUVO

De to på topp er vanskelige å skille. Otto kom inn i ”Bøn-dynastiet» til Dahl og de fortsetter å rykke opp. De dominerte i fjor, og har forsterket godt i år. Med Dahl som ryggraden og sjefen så klarer de seg godt.

1 Lars-Eirik Svardahl, Blaker

Lars-Eirik Svardahl er den beste spilleren i 5. divisjon, mener Lokalfotballen (Foto: Espen Bråthen)

Så var tiden over i AHFK over for Svardahl. En dønn lojal og hyggelig som har øst inn mål, og også haugevis med målgivende for Høland og Aurskog-Høland. Jada, ett år eldre, men kommer til å kose seg i 5. divisjon.

Boblere:

Elias Løvseth (Gjerdrum), Joakim Osvold (Fet), Martin Nordseth (Blaker), Robert Krolikowski (AFSK), Gøran Haga (Hvam), Erik Torud (Fet), Jonas Stigen (Søndre Høland).

Hvilke spillere er dine favoritter i 5. divisjon?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Søndre Høland – Fet

Søndre Høland får besøk av Fet til et slags lokaloppgjør. Du kan følge alt fra kveldens kamper direkte...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Topp 10 beste spillere i 2. divisjon

I de tre 2. divisjonslagene på Romerike er det mange spillere. Her kårer vi topp 10 beste spillere...

Raske kommentarer og tips foran 4. divisjon

Det er flere herlige kamper i sola i kveld, og her er kommentarer og tips foran kampene i...