mandag, april 22, 2024

Topp 10 beste spillere i 5. divisjon på Romerike

Date:

Share post:

Denne øvelsen er like vanskelig som 4. divisjon. Uansett, her er Lokalfotballen sin topp 10-liste for beste spillere i 5. divisjon.

Les også: Topp 10 beste spillere i 4. divisjon på Romerike

10 Markus Økern, Bjerke

Midtbanekrigeren var en kort tur innom Eidsvold IF, før han fikk hjemlengsel og plutselig var tilbake i Bjerke. De hadde en knallgod høst, og Økern blir meget viktig som ballvinner og midtbanesjef.

9 Marius Tolsciner, Fet

Drivet er der fortsatt. Når Tolsciner finner mellomrommet med ballen i beina går det unna. Blir veldig viktig for Fet fremover – hvis de ønsker et opprykk. Er en klubbspiller.

8 Einar Rolfsen, Gjerdrum

Unggutten har en fantastisk høyrefot. Pasningene, langballene og avslutningene er strålende av gutten som har blitt omskolert til back. Får nok prøve seg mer som ving i 5. divisjon og kommer til å bøtte mål.

7 Henning Torgnesskar, Hvam

Torgnesskar er for god for Hvam. Men, han trives hos gultrøyene og øste inn mål i 6. divisjon og var den viktigste bidragsyteren til opprykket. Han kommer også til å score mange mål i 5. divisjon.

6 Eirik Moseng, Gjerdrum

Den hensynsløse midtspissen var god i 4. divisjon og hadde mange målpoeng. Nå blir det enklere og vi forventer masse mål av gode Moseng. Rask, sterk og kommer til masse sjanser. Må bli litt bedre foran mål.

5 Ørjan Hopen, Bøn  

Ørjan Hopen har fått til Bøn fra FUVO (Foto: Espen Bråthen)

Rundt Hopen er alt usikkert. Han har spilt fint lite kamper de siste årene, og prøver seg nå på en rolle som spillende hjelpetrener i Bøn. Får han orden på beinet så kommer han til å skyte Bøn høyt.

4 Martin Mathisen, Blaker

Martin Mathisen gyver løs på ny sesong i Blaker

En av de viktigste klubbspillerne på Romerike. Har blitt litt eldre, men viser hver uke sitt høye nivå. Dessverre sliti litt med skader, men med maks sesong for Martin i år så rykker Blaker opp.

3 Szymon Krolikowski, AFSK

Szymon Krolikowski scoret selvfølgelig mot Bjerke i Romeriksmesterskapet

Spissen som bare bøtter inn mål. Hele tiden. Fra alle vinkler. Herlig venstrefot som egentlig er altfor god for 5. divisjon, men han trives i AFSK.

2 Otto Dahl, Bøn

Otto Dahl, har som Hopen, en fortid i FUVO

De to på topp er vanskelige å skille. Otto kom inn i ”Bøn-dynastiet» til Dahl og de fortsetter å rykke opp. De dominerte i fjor, og har forsterket godt i år. Med Dahl som ryggraden og sjefen så klarer de seg godt.

1 Lars-Eirik Svardahl, Blaker

Lars-Eirik Svardahl er den beste spilleren i 5. divisjon, mener Lokalfotballen (Foto: Espen Bråthen)

Så var tiden over i AHFK over for Svardahl. En dønn lojal og hyggelig som har øst inn mål, og også haugevis med målgivende for Høland og Aurskog-Høland. Jada, ett år eldre, men kommer til å kose seg i 5. divisjon.

Boblere:

Elias Løvseth (Gjerdrum), Joakim Osvold (Fet), Martin Nordseth (Blaker), Robert Krolikowski (AFSK), Gøran Haga (Hvam), Erik Torud (Fet), Jonas Stigen (Søndre Høland).

Hvilke spillere er dine favoritter i 5. divisjon?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Aurskog-Finstadbru – Bjørkelangen 2

5. divisjon sparkes igang med et skikkelig lokaloppgjør når AFSK får besøk av Bjørkelangen 2. Følg alt direkte...

PODKAST: Nå smeller det i 5. divisjon – Bjerke og Dahl er gode gjester.

Nå er det endelig oppstart i 5. divisjon, og det blir en jevn og tøff serie. Kos deg...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Tabelltipset for 2., 3., 4. og 5. divisjon kommer fortløpende

Endelig er vi her. Etter verdens lengste oppkjøring starter lokalfotballen opp. Nå kommer vi med tabelltips fremover. Først ut...