onsdag, juli 17, 2024

Mitt favorittlag: Eivind Svalestad | – Beste 1 mot 1-spilleren i landet

Date:

Share post:

Nestemann ut i vår serie Mitt favorittlag er spissen Eivind Svalestad. En lang karriere involverer masse spennende spillere.

Eivind, som startet opp i Frogner har en fin karriere bak seg. Han har øst inn mål på mange nivåer, og han har spilt sammen med noen strålende spillere.

Her er Eivind sitt «Mitt favorittlag» i 4-2-3-1:

Keeper: Halfdan Roth
Bedre med beina enn mange utespillere der ute, og med et fantastisk tilslag så kunne man bare starte inn i bakrommet som spiss, husker en kamp i Danmark hvor han fikk tilbakespill og skulle drible spissen, men endte nesten med mål imot og da jeg spurte han etter kamp hva som skjedde? Var svaret: visste ikke om han skulle dra Ronaldinho eller Zlatan finta så da ble det bare rør..

Venstreback : Jørgen Alstad
Kapteinen med stor K  fra Hauerseter-tiden. Bunnsolid på venstreback og ble aldri dratt av uansett hvor god motstanderens høyrekant var. Leverte alltid 10/10 både på og utenfor banen. Hedersmann!

Midtstopper: Truong Tran
Alltid på rett plass og med en sinnsyk fart og duellkraft var han helt outstanding hver eneste kamp. Alltid en gladgutt som dessverre slet med andre ting utenfor banen 😔.

Midtstopper: Erlend Aas
195 cm med ren atletisme. Han hadde alt en midtstopper trenger og kunne sikkert spilt høyere enn 2, divisjon som jeg tror han stoppet på i Turn. Spilte med han i Hauerseter og han hadde aldri en dårlig kamp

Høyre back: Mats Jarnbjo
Vi spilte sammen i Skjetten og der var det alltid mye offensive bidrag, men kanskje ikke alltid like sterk defensivt, men absolutt en back man kunne få de utroligste ting fra.

Defensiv midtbane: Fredrik Langseth
Hadde nok ikke verdens råeste steg, men sålevendingene og fysikken når han hadde ball i beina er noe av det sykeste jeg har opplevd på en fotballbane, tror jeg. Scorer også høyt på humøret både på og utenfor banen.

Defensiv midtbane : Steffen Nystrøm
Ekstrem løpskapasitet og sinnsyk med begge bein, samt overblikk gjør at han er den perfekte defensive midtbanespiller. Fantastisk engasjement på trening og kamp og en humørspreder både på og utenfor banen for Kløfta.

Steffen Nystrøm og Eivind Damstuen jubler (Foto: Espen Bråthen).

Offensiv midtbane: Thierry Dje Dje Danon
Han kunne avgjøre kamper på egenhånd bare han ble forbanna nok. Hadde et utrolig teknisk repertoar og en fysikk som ingen var i nærheten av. Han kunne nok spilt på høyt nivå om han hadde hatt huet til det.

Høyrekant: Preben Granheim
Spilte med han i Hauerseter og han er den mest beste 1 mot 1-spilleren jeg har sett uansett nivå her til lands. Han gikk forbi hvem som helst, når som helst, og jeg tror han ene backen til Gjerdrum er svimmel ennå etter at vi slo de på Nordkisa i 2006 😜. Hadde vel tilbud fra Obos og 2.divisjon men ville bare spille med gutta og ha det gøy.

Venstrekant : Anders Fagerhus
Skulle vel kanskje spilt helt der fremme men får ta plass på venstresiden der han garantert hadde bøttet inn mål uansett. Vi spilte sammen i både Lillestrøm, Skjetten og Frogner og har scoret mål nesten for moro skyld har det virket som i alle år. Var helt ekstrem den tiden vi hadde i Lillestrøm og var alltid på rett sted til rett tid.

Spiss: Anders Eriksen
Den beste spissen jeg noen gang har spilt sammen med og vi hadde nesten telepatiske evner den gangen vi to puttet 62 mål sammen på en sesong i Frogner, har vel alle tjuvtriks som er der ute og kunne være en skikkelig pain in the ass for alle forsvarere der ute. Ekstremt atletisk og en fantastisk avslutter foran mål.

Laget til Svalestad:

Trenerduo: Trond Johnny Lien og Kai Holt

Innbyttere:

Audun Follerås

Andreas Skjønsberg

Harald Hauge

Christian Lamptey

Eivind Hermansen

Christian Westad

Hva syns du om laget til Eivind Svalestad?

Hvem ønsker du skal lage Mitt favorittlag hos Lokalfotballen?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Resultatene vil komme – vi må stole på systemet og lagkameratene

For Ull/Kisa har ikke 2024 vært et godt år – ennå. Nå skal Kasey Wehrman og hans gjeng...

– Det er som forventet for Eidsvold Turn

Eidsvold Turn har imponert i comebacket i 2. divisjon og de er nest best på Romerike etter Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...