tirsdag, september 26, 2023

Altfor-tidlig-tabelltips for 5. divisjon på Romerike

Date:

Share post:

Det er litt roligere rundt 5. divisjon til nå enn 4. divisjon, men det er en fin serie og tabelltips er ikke enkelt her heller.

1.Blaker

Skal vi få en siste dans? De har ingen Michael Jordan, men de har fått inn Lars-Eirik Svardahl. I den grad de kan sammenlignes. Blaker har til og med to keepere denne sesongen.

Det sies de er 19 mann i troppen, og kvaliteten på de beste er høy i 5. divisjon. De hang godt med i fjor med veldig liten stall, og med flere fine forsterkninger blir de et topplag.

Les også: Kamikaze-tabelltips for 4. divisjon i februar

2. Gjerdrum

Det ble tøft i fjor med den etter hvert tynne troppen til Gjerdrum, og nedrykk var uunngåelig. Det som er positivt er at det er så å si den samme lokale troppen i år. Pluss at de har gode spillere som Moseng, Haakonsen, Rolfsen og Løvseth med videre. Akkurat nå så tror vi de rykker opp.

Gjerdrum og Einar Rolfsen jubler etter ledermålet

3. Skjetten 2

Dette er det store spørsmålstegnet – vil de opp eller ikke? A-troppen er litt tynnere akkurat nå, men er lenge til seriestart. Det er derfor vi har de på 3. plass. Ønsker Skjetten å rykke opp med dette laget så gjør de det.

4. Bøn

Bøn fortsetter sin klatring i seriesystemet. Skal vi tippe så er dette endestasjonen – i hvert fall nå. Skal de rykke opp blir det enda mer alvorlig, og det er ikke sikkert alle spillerne som har «trappet» ned i Bøn ønsker.

Blir morsomt å se hva Ørjan Hopen får til. En av Norges beste gressbaner også. Må bli bra da.

5. Fet

Vi er veldig usikre på Fet. Man veit liksom helt hvor de skal. Det ser i hvert fall ut til at de har lignende tropp i år som i fjor, så de henter ikke inn noen men bruker flere egne spillere.

Det har vært langt unna opprykk de to siste sesongene og de er der akkurat nå heller.

6. Søndre Høland

SHIUL kjempet lenge om opprykk i fjor, men røyk i sluttspurten. De hadde en periode som ødela. Nå har de mistet to viktige brødrene Olsen til AHFK, og er dermed veldig svekket. Elleveren er grei nok, men ikke god nok for å kjempe om opprykk.

7. Aurskog-Høland 2

Ettersom a-laget er bedre er b-laget bedre. Også flere spennende juniorer å vei opp som bidrar godt her. Det er spennende om klubben blir enige år om bruk av juniorene.

Det kan bli alt fra 7. plass til en kamp om å unngå nedrykk.

8.  Bjerke

De tok seg sammen i høst, og fikk inn en del unge spillere – og eks-Bjerke-spillere tilbake. Plukket da greit med poeng. Unge Marius Rødsrud er ny trener og får en tøff første sesong, tror vi. De ønsker seg nok høyere, men er ikke der nå.

9. Skedsmo 2

Det er litt som AHFK 2. Spennende unggutter, men også spennende å se hvor mye fokus denne gjengen får. Holder seg relativt greit.

10. AFSK

Vi tror på en liten nedtur etter en ok sesong i fjor. De har mistet viktige Joel Aas, og det juniorsamarbeidet med AHFK tar nok også litt krefter – fordi det er sterke krefter der. Troppen er svakere siden i fjor. Men, de har fortsatt gode trenere, og de har skapt noe i AFSK man ikke har hatt på lenge.

11. Raumnes & Årnes 2

A-troppen er fortsatt tynn og det går utover rekrutt, men de har også en del spillere som fortsatt spiller for moro skyld og er ganske gode.

12. Hvam

Gultrøyene er nyopprykka, og har en god sentrallinje. Vi tror ikke at det er nok for å holde seg, men med masse entusiasme så kommer de aldri til å gi seg i en eneste kamp.

Hva er din mening om 5. divisjon?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Kommentarer og tips foran tirsdagens fotball på Romerike

Denne tirsdagen er det mye fotball rundt omkring på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene i...

Direkte fra 5. divisjon: Bjerke – Fet

Bjerke får besøk av serietoer Fet i 5. divisjon. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra klokken...

Blaker er klare for opprykk, og to lag kjemper om opprykk – jevnere i bunnen

Blaker er så å si klare for 4. divisjon, og to lag kjemper om 2. plassen og opprykk....

Vårens lag i 5. divisjon på Romerike

Blaker har rykka opp. Flere lag jakter opprykk, og er jevnt i bunnen. Her er årets lag i...