torsdag, juli 18, 2024

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Date:

Share post:

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe overganger og rykter i ryktebørsen.

Vi begynner på bøgda. Brødrene Eirik og Emil Olsen har trent både med Sørumsand og Aurskog-Høland, og det sies også at Løvenstad ønsker den gode duoen til Søndre Høland.

Og plutselig så er også Ola Vestreng på vei tilbake til Aurskog-Høland. Han og bror Martin er nå klare for Aurskog-Høland. Det varmer nok mange hvit-svarte fotballhjerter.

Tenk om de skulle få inn brødrene Olsen også. Så sier også Jesper Kornbakk at han trener med både AHFK og Sørumsand. Det sies også at Lyn er interessert i Eidsvold Turn-spilleren.

Jørstad ferdig i Hauerseter

I Hauerseter ble overraskende nok Truls Jørstad og Ola Jørstad ikke funnet gode nok. De blir etter det Lokalfotballen erfarer erstattet av Per-Arne Nyjordet, den tidligere Raumnes & Årnes-treneren. Bjerke ønsker også Nyjordet, så får vi se hvem som får han.

Vi har også hørt at flere av spillerne i Hauerseter er usikre på fremtiden. Flere av de gikk til Nordkisa på grunn av brødrene Jørstad.

Kim Brenna er en av de. Han har FUVO i hjertet sitt og trener med de. FUVO er interesserte i Jonas Grahn og Aleksander Martinsen i Aurskog-Høland, og det sies at Eivind Sveinhaug er på radaren fortsatt.

Karsen Rognerud, som var banens beste i Kampen om Romerike, er ønsket av Eidsvold Turn. I samme kamp fikk mange øynene opp for Bjerkes Julian Henriksen, og han jaktes nå av flere klubber.

Karsten Rognerud ble kåret til banens beste spiller i Kampen om Romerike

Det sies at Jonny Hanssen har signert ny kontrakt i FUVO, men det er ikke annonsert av klubben. Han kan miste Sigurd F. Mathiesen som er ønsket av Bærum.

Blaker ønsker seg nå Lars-Eirik Svardahl. Spissen har sagt at han skal avslutte karrieren med en sesong i klubben han bor to gode langballer fra. Med Vestrengs inn så blir det nok vanskeligere.

Blaker har fått inn keeper Henrik Michelsen fra AFSK, så nå har klubben plutselig to keepere.

Skedsmo jakter videre

Skedsmo har fått inn to Oslo-gutter i Bo Kristiansen (KFUM) og Knut-Idar Dalhus (Lokomotiv Oslo), men de er ikke ferdig ennå. Det kommer til å komme flere inn. Joakim Madsen i EIF har fått tilbud, og vi veit at tre andre lokale spillere venter på tilbud.

I Eidsvold IF er vi veldig spente på hva som skjer. Vi tror som sagt ikke at Roy Arne Berg fortsetter som trener, og da må noe skje. Det mest spennende vi har hørt er at Kristoffer Trandum Nordlie er i dialog med EIF – det hadde vært overgangen sin det.

Bror André Trandum Nordlie skal være i dialog med Lørenskog om en overgang. Lokalfotballen erfarer også at Kristian Bjørndalen er nærme Rolvsrud. De blå virker å jakte opprykk denne sesongen.

Det sies også at Espen Bråthen skal ta over Lørenskog sitt damelag. Det har vi fra gode kilder.

Er det slik at vi ikke får se slike jubelscener av Emil Åkvåg fremover? (Foto: Espen Bråthen)

Skjer mye i Gjelleråsen

I Gjelleråsen jaktes det nye trener, og de er på oppløpssiden nå. To hete kandidater får snart svar. Vi er spente på hvem det blir.

Gode Markus Nygård skal være på vei til 2. divisjon og Kjelsås, og Jørgen Nilsen er ønsket av flere lag i samme divisjon. Stian Sandberg glapp for Gjelleråsen (gikk til Lørenskog), og nå sies det at Emil Åkvåg er ferdig i klubben på grunn av jobb i Gjøvik.

I Skjetten så skal de tre-fira mann inn, men ikke noe er klart ennå. Peder Kristiansen i Løvenstad er et hett navn, men usikkert på grunn av jobb. Også Fjellhamars Sondre Smith er aktuell for de grønne.

Og da må Fjellhamar hente spiss. AFSKs gode spiss, Szymon Krolikowski, er nærme en overgang til Fjellhamar.

Det er så mange rykter nå og det kommer en ny ryktebørs i løpet av kort tid.

Har du noen gode rykter, eller klare overganger? Ta kontakt på espen@lokalfotballen.blog, 45224573 eller på sosiale medier.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

  1. Rykte: flere spillere vil bort fra Eidsvold turn, deriblant Erik Ruud, Petter Hokstad og Benedicte Notoane. Spillerne er svært missfornøyde med hvordan klubben håndterte fjorårssesongen. Ruud kan være på vei til LYN og Benedicte Notoane på vei til Bærum, Hokstad skal ha fler valgmuligheter i Obosligaen og PostNord ligaen der ingenting er avgjort. Alle disse ryktene kommer fra nære kilder av spillerne…
    Anonym!

  2. Kisa skal jakte venstrebacken Sharam Jabari fra Lillestrøm. Han kom til Eidvold Turn på lån foran høstsesongen og skal være nær en overgang. Mye Spennende som skjer på Jessheim om dagen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Syns vi burde hatt litt flere poeng i vår

Skjetten har til tross for mye endringer i troppene spilt bra og er på en sterk 3. plass...

– Gutta har levert enormt – ikke mange som hadde trodd dette

Nyopprykka Bjørkelangen har imponert alle med sin 2. plass, og trener Mathias Hoftvedt mener de burde ha tatt...

– Vi har variert altfor mye – har hatt gode treninger nå

Lørenskog var en av to store favoritter i 3. divisjon avdeling 5. Etter en skuffende periode er de...

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...