onsdag, juli 17, 2024

Trenerkabalen i lokalfotballen på Romerike – I bredden og enda litt bredere

Date:

Share post:

Det blir en del endringer på trenersiden på Romerike, tror vi. Her kommer fakta og synsing fra Lokalfotballen på trenerkabalen.

Les også: Informasjon om Kampen om Romerike – trenere, lag, praktisk og billetter

Det er allerede november, og de fleste lagene burde hatt det meste på stell nå. Det ser vi at ikke gjelder der ute. Nå skal vi gå gjennom 2. og 3. divisjon damer og 4. og 5. divisjon herrer.

Les også: Trenerkabalen på Romerike – Fra toppen til 3. divisjon

LSK Kvinner 2

??

Rekrutt i LSK 2 har gått for lut og kaldt vann lenge nå, likevel får den fine spillergruppa ut masse gode resultater. De har vel hatt 7-8 trenere de to siste årene. Bare i år har Kenneth Wold og Knut Aga Jr gitt seg på grunn av litt indre stridigheter, for å skrive det pent.

Vi har hørt at et par navn, men ikke fått det bekreftet. Vi har også hørt at det snakkes om at en rekruttrener også skal trene fotballinja på Wang. Det høres ut som en meget god løsning – hvis de får inn riktig trener. Det fortjener de jentene.

Ull/Kisa

Robin Ødegaard

Med sin jobb i Frogner som sportslig leder passer trenerjobben i Kisa bra, selv om det har vært litt innkjøringsutfordringer.

Vi tror Robin blir med Kisa i den nye regionale 3. divisjonen.

Skedsmo

Jarle Toften

Per Einar Gjelsvik er tilbake i moderklubben Sørumsand, og inn kommer Jarle Toften. Han har vært hjelpetrener i Skedsmo tidligere, og kommer fra KFUM nå. Som dere har sett i ryktebørsen så har Skedsmo sendt en skokk med henvendelser, så blir spennende å se hva de ender opp med.

Raumnes & Årnes

Trond Jonny Lien

En god sesong av Raumnes & Årnes under Lien. Slik som Eidsvold IF hadde under Lien. Han skaper gode resultater. Ryktene har gått at det er litt murring i spillergruppa, men det har Lokalfotballen fått klar beskjed om ikke eksisterer fra apparatet rundt og noen spillere.

Så da blir det nok en sesong til på Lien, og R&Å kan faktisk være et opprykkslag hvis de får tilbake alle disse som studerer verden rundt nå.

Trond Lien fortsetter i Raumnes & Årnes, tror vi (FOto: Espen Bråthen)

Eidsvold IF

??

Her er vi usikre. Roy Arne Berg gjorde en veldig god jobb i høst etter en elendig vår, men vi har hørt at han kanskje ser etter noe annet. Vi har også hørt et det er en spillergruppe som er litt delt i hvor stor satsingen skal være.

Vi tror at Berg forsvinner, men hvem som kommer inn er ikke lett å tippe nå.

Kløfta

Karl André Hovde

Ryktene har gått frem og tilbake i høst om «Titt» gir seg eller fortsetter. De vi veit er at ingenting er i boks ennå, men vi tror at Hovde tar en sesong til. Det har vært en veldig berg og dalbane denne sesongen for sebrastripene etter mye skader og diverse. En litt bedre høst redder de nok inn til NM-kval. Klubben er også på full fart inn i et generasjonsskifte.

Vi tror «Titt» tar en sesong til.

Sørumsand

Per Einar Gjelsvik og Yngve Servold

Sørumsand gikk ut med nyheten her om dagen at Gjelsvik og Servold er sidestilte trenere neste sesong. Vi ønsker de begge lykke til med det, fordi det er sjelden slikt fungerer. Men det er alltid mulig å gjøre slik statistikk til skamme.

Hauerseter

Truls og Ola Jørstad

Brødrene fikk en elendig start i 4. divisjon med Hauerseter, men tok seg opp utover sommeren og høsten. Ola har ledet laget fra benken og Truls har spilt de fleste kampene.

Vi tenker at det er liten vits å spekulere mye her, og tror at Jørstads fortsetter. Det sier i hvert fall ryktene.

Aurskog-Høland

Mathias Hoftvedt og Eirik Haugen

Apropos dårlig start! Hoftvedt og Haugen hadde et lag som tapte alt i starten og spilte dårlig. Så kriget de seg inn i samtlige kamper og tapte kun to på de siste 16 kampene. Imponerende snuoperasjon.

Disse to unge trenerne var en slags nødløsning og håndterte det strålende. Om de fortsetter er bloggen usikker på, men ryktene sier at de er i dialog med klubben. Vi tror de tar en ny sesong i AHFK.

Rælingen

Henning Holt

Rælingen hadde som vi forventet en god start i 4. divisjon, men høsten var rett og slett elendig for Holt og Rælingen. De var nære nedrykk, men klarte seg til slutt. Holt fortsetter i jobben, og han må nok opp et hakk selv. Vi veit at klubben ønsker seg opp en divisjon, og Holt er mannen som skal få de opp.

Fjellhamar

Stian Isetorp

Isetorp går på en ny sesong etter opprykket til 4. divisjon. De sleit i perioder i år, men rodde seg inn til slutt.

Stian Isetorp er trener i Fjellhamar

Løvenstad

Mats Arstad

Den spillende trenere, som bare er trener om dagen på grunn av skaden i fjor, fortsetter sier ryktene. Løvenstad dominerte 5. divisjon, og skal være godt skodd for 4. divisjon. Arstad har skapt mye entusiasme, men trener de nok?

Les også: Trenerkabalen på Romerike – Fra toppen til 3. divisjon

Gjerdrum

Simen Rustadbakken, tror vi – sammen med Ferdaws Hewad

Vebjørn Sangnæs er ferdig som trener, og så spillende trener som han var i høst. Nå tror vi Simen Rustadbakken tar over. Vi veit han har vært i møte med Gjerdrum, så får vi se om han får jobben.

Hewad var hjelpetrener i år under Sangnæs, men tar steget opp i år.

Blaker

Fredrik Larsen

Blakern går på en ny sesong for Blaker. Det blir spennende om de klarer å få til en spiller eller tre til i den aldrende troppen.

Søndre Høland

Terje Grønvik

Den nyutdannede UEFA B-treneren fortsetter i Søndre. De har en fin tropp etter et par nye spillere i sommer, og de henter sikkert noen til fra Aurskog-Høland igjen i vinter. De kan fort bli en veldig god opprykkskandidat – hvis de får beholde de beste.

Terje Grønvik fortsetter nok i Søndre Høland

Fet

??

Her er det åpent ennå. Vi trodde Vebjørn Sangnæs skulle rett inn i rollen som a-lagstrener, men det sies at han ikke skal det.

Kan man få henta inn Harald Aarvig nå da? Eller kanskje de fortsetter med samme løsningen med Moren Bråthen og Bergan Foss. Rustadbakken tror vi går til Gjerdrum.

Bjerke

Per Arne Nyjordet

Her er det også usikkert. Andre Fornes har gjort en bra jobb, men rykter vi sitter inne med sier at det kommer en endring. Det blir spennende å se hva de kan få inn, og troppen er to hakk bedre nå enn i vår. Det jobbes godt i Bjerke – høres det ut som.

Et godt rykte vi har fått inn er eks-Årnes Per Arne Nyjordet. Vi prøver han.

AFSK

Jørgen Johannessen Kind

Det er bare å beholde den dyktige treneren. Enkelt og greit. Gjort en god jobb, og så blir det spennende å se hvordan de løser et genererasjonsskifte fremover.

Damer 3. divisjon og 4. divisjon

Sammen med Ull/Kisa ser det ut til at det kun blir Lillestrøm SK i den nye regionale 3. divisjonen. Ryktet sier at NFF Akershus kan få en plass til men det er ikke klart ennå. Lillestrøm har de siste årene henta halve Romerike, og Vegar Frey og gjengen vant selvfølgelig årets 3. divisjon på Romerike overlegent – og dermed fikk 3. divisjonsplassen. Vi ser nå at Lillestrøm SK bruker mer tid og krefter på damefotballen, og det er enkelt å se at det ikke blir noe sammenslåing med LSK Kvinner.

Vi regner med at Frey og Ane Heia fortsetter å trene damelaget neste år.

I Nittedal venter de litt i spenning på hva kretsene får til. Blir det en plass ekstra til Akershus så er det de som får den. Ole Kristian Rønningen sies å være med videre. Han er også blant trenerne i Kampen om Romerike.

For FUVO er ikke trener klart ennå. I år har Elvis Kaunatjike loset laget til en 3. plass i serien.

I Borgen ser det ut til at Åge Andersen og Fredrik Løvstad fortsetter. Og i Fjellhamar har vel Arne Jappée bekreftet at han tar et år til.

Fet vant «nedre halvdel»-sluttspillet, og trenerduoen Anna Berg og Malin Fuløp forsetter. Begge har nå tatt UEFA B-kurset, og er nå involvert i kretslag i tillegg. For «nabo» Aurskog-Høland har Rob Kroes varslet sin avgang, men ny trener er ikke på plass.

Lørenskog fortsetter med sitt unge damelag.

Og uavhengig av Lørenskog så må det et hjertesukk til. Det passa fint her. Damelagene er altfor unge. Altfor unge. Masse 15-åringer har i år spilt seniorfotball. De mister ungdomsfotballen rett og slett. Eller så er det andre halvdelen som har spilt 40-50 kamper i år – altså alt både i senior, J17 og J15.

Jenteansvarlig i Lørenskog Maren Lihagen fortsetter å trenere seniorlaget, sies det. Skjetten har forlenget med Caroline Knutsen.

Les også: Informasjon om Kampen om Romerike – trenere, lag, praktisk og billetter

Les også: Trenerkabalen på Romerike – Fra toppen til 3. divisjon

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Syns vi burde hatt litt flere poeng i vår

Skjetten har til tross for mye endringer i troppene spilt bra og er på en sterk 3. plass...

– Gutta har levert enormt – ikke mange som hadde trodd dette

Nyopprykka Bjørkelangen har imponert alle med sin 2. plass, og trener Mathias Hoftvedt mener de burde ha tatt...

– Vi har variert altfor mye – har hatt gode treninger nå

Lørenskog var en av to store favoritter i 3. divisjon avdeling 5. Etter en skuffende periode er de...

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...