lørdag, juni 22, 2024

Trenerkabalen på Romerike – Fra toppen til 3. divisjon

Date:

Share post:

Sesongen er over og nå er høstjakta igang både for spillere og trenere, og Lokalfotballen ser på trenerkabalen for neste sesong. Litt fakta og noe synsing.

Vi tar med oss toppen og nedover, og i denne første trenersaken går vi gjennom fra øverste divisjon til 3. divisjon herrer. Deretter kommer det en sak på 4. divisjon og 5. divisjon herre, og litt om 3. divisjon og 4. divisjon kvinner.

Les også: Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – Comeback? En klubb jakter «alle»?

Lillestrøm SK:

Geir Bakke og Petter Myhre.

Ingen tvil her. Gjort en fantastisk jobb de siste årene, og blir bedre og bedre.

Petter Myhre og Geir Bakke i Lillestrøm SK.

LSK Kvinner:

Ny trener. Johanna Almgren kanskje

LSK Kvinner kan ikke fortsette med Knut Slatleim. Han har feilet på det meste denne sesongen. Resultatene er svake. Skader i hopetall. Mye internt bråk. Det er meget overraskende at han fortsatt er der, men det henger nok sammen med den svake økonomien til LSK Kvinner.

LSK Kvinner må få inn mer entusiasme og glede – i hele klubben. En trener som har et snev av det kan få til mye.

Ull/Kisa

Steffen Landro.

Den karismatiske treneren har gjort jobben sin i Ull/Kisa med gode resultater, selv om det ikke ble opprykk dessverre. Burde uansett få fortsette i jobben hvis han selv ønsker det. Har dessverre fjernet mye av den lokale profilen til Ull/Kisa.

Eidsvold Turn

??

Det har vært en rotete sesong for den normalt stabile klubben. Trenerbytte på trenerbytte, og nå har det hele kuliminert med nedrykk til 3. divisjon. Vi tror de henter inn en kjenning – men hvem?

Tomas Halvorsen var en kandidat, men med nedrykk for Turn og opprykk med sitt Strømsgodset 2 til 2. divisjon så blir han der. Karim Essediri tok på et seg vanskelig oppdrag og hadde vel strengt tatt ikke noe å tape. Turn må rydde opp i troppen, og etter alt vi har hørt fra flere kilder så har det vært mye utfordringer for det som tidligere har vært et mønsterbruk.

Karim Essediri? Vegard Hokstad? Nei, dette er vanskelig.

Strømmen

Kasey Wehrmann

Vi tror australieren fortsetter. Har hatt en ok sesong ut ifra forutsetningene, men har som Landro også kvittet seg i stor grad med den lokale profilen. Nok en gang har en daglig leder sagt opp, og så ting går ikke på skinner for Strømmen. Mange av spillerne har ett-årskontrakter så det blir et spillerjag i høst.

Gjelleråsen

??

Bent Inge Johnsen ble enig med klubben for en stund siden om å ikke fortsette. Han skulle egentlig kun være assistent denne sesongen.

Gjelleråsen bygger videre på den lokale profilen, selv om den har blitt tynnet ut litt i år. Det har slippi ut få rykter fra Li angående ny trener, men det jobbes med saken. Det vi har fått vite er at over 20 trenere har tatt kontakt fordi de ønsker å bli trener for a-laget.

Ørjan Heiberg hadde vært aktuell med opprykk til 2.divisjon, men den gang ei. Gjelleråsen har kontakter mot Oslo og Romerike, så dette er klin umulig å tippe akkurat nå.

Noen med forslag her?

Les også: De to troppene til Kampen om Romerike for kvinner er klare
Øvre Romerike er tittelforsvarer. Klarer Nedre Romerike å vinne? Troppene er klar

Lørenskog

Knut Erik Johansen

Vi ser ingen årsak til at Knut Erik Johansen skal byttes ut. Godt likt i spillergruppa, og har flytta opp flere spennende unggutter – som han selv har vært med på å utvikle. Klubben drives godt, og de må snart ta steget opp til 2. divisjon hvis de skal fortsette utviklingen.

Vi tror Johansen fort kan gjøre det allerede neste sesong.

Knut Erik Johansen i Lørenskog

Skjetten

Kai Holt

Dette er vel allerede bekreftet, og det er riktig av Skjetten. De har hatt en god sesong i 3. divisjon etter opprykket. Våren var meget god og høsten har vært svak. Vi tror Holt har sett denne høsten at det trengs litt holdningsendringer av noen spillere – eventuelt bytte de ut med noen nye.

FUVO

Jonny Hanssen

Det har vært litt grums i FUVO denne sesongen, sier ryktene. Alle er ikke like fornøyde med Hanssen, men det ser ut til at han blir en sesong til. Sesongen til FUVO har vært meget god, og de har overrasket mange. De mener nok ikke det selv, men uansett en fin sesong. Og da fortjener Hanssen å fortsette.

Les også: Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – Comeback? En klubb jakter «alle»?

Les også: De to troppene til Kampen om Romerike for kvinner er klare
Øvre Romerike er tittelforsvarer. Klarer Nedre Romerike å vinne? Troppene er klar

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...