onsdag, juni 12, 2024

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – Comeback? En klubb jakter «alle»?

Date:

Share post:

Dommeren har så vidt blåst i fløyta før mailene suser rundt på Romerike. Her er ryktebørsen med rykter og overganger.

Les også: Informasjon om Kampen om Romerike – trenere, lag, praktisk og billetter

Skedsmo har rykka opp til 3. divisjon, og nå skal det forsterkes. De har sendt mail til Gjelleråsen på flere spillere – blant annet Kristian Bjørndalen, Johannes Grødtlien og Joakim Hjelkerud.

Lørenskog har også sendt «brev» på Bjørndalen, og de slang med Eirik Steine der også.

Gjelleråsen jakter Stian Sandberg i Skjetten, og han er GIF-gutt, men skal visstnok ha fått flere henvendelser. To 2. divisjonslag er også med i kampen om Sandberg.

Stian Sandberg er en jaktet mann

Skedsmo har også sendt mail til flere andre klubber på Romrike. Eidsvold IF har fått på to spillere, og Skjetten melder at de har fått brev på halve spillertroppen fra Skedsmo.

Joakim Osvold er et navn som går litt igjen på Romerike nå. Skjetten ryktes å være nærme den gode spilleren. Gjelleråsen ønsker også Osvold.

Les også: Trenerkabalen i lokalfotballen på Romerike – I bredden og enda litt bredere

Hva skjer i Sørumsand?

Sørumsand ønsker å få tilbake Jonas Nielsen og Saeed Rahim fra Skedsmo, og sjansen er stor med Gjelsvik tilbake i SIF. Jesper Kornbakk ryktes selvfølgelig til Sørumsand for fjerde året på rad. Og det beste ryktet er at Johan Kolbjørnsrud kommer tilbake til SIF etter en liten fotballpause.

De mister sannsynligvis Martin Vestreng tilbake til Aurskog-Høland.

Aleksander Martinsen i AHFK er ønsket av flere klubber, men mange er litt usikre på interessen til spissen som har herjet i 4. divisjon i høst.

I FUVO jaktes det forsterkninger for å følge opp den fine sesongen. Kim Brenna er veldig aktuell igjen sies det. Det blir sannsynligvis ikke så mye reising denne sesongen.

Mads Rismoen har vært jaktet som pokker i år, men spissen har valgt å skrive nye kontrakt med FUVO nå. Det samme har den gode stopperen Thomas Holmestad valgt.

Mads Rismoen i FUVO

FUVO ønsker også Eivind Sveinhaug fra nabo Raumnes & Årnes. Den gode vingen har hatt en veldig god sesong for R&Å, og han er med på Kampen om Romerike.

I Eidsvold IF er ting litt usikkert ettersom trener ikke er på plass. Det er uansett sterke rykter på at Eiven Solberg forsvinner, og med stor sannsynlighet til FUVO. Gode Henrik Ulseth forsvinner nok også fra rødtrøyene, og dessverre ser det ut til å bli Oslo-fotball på han.

Sander Egeberg har vært mye skadet i EIF, og han kommer nok å gå tilbake til Løvenstad.

Nabo Rælingen skal etter det vi hører rydde opp litt i troppen. De har hatt en stor tropp, og skal de ta et steg må de «toppe» den litt. Spillere som Trym Rindal, Erlend Flaten og Ali Gashi sies at blir i klubben – etter å ha fått noen «brev» fra andre klubber. Her har også Skedsmo vært ivrige.

Blaker prøver seg på en ny sesong selv om de er få spillere, og de ser igjen på eks-Blaker-spillere, men det minsker der også. Brødrene Simen og Even Melby-toget har nok gått, og de ser litt på de yngre Blaker-guttene som gutte- og juniorspillere i Sørumsand.

Nabo AFSK ønsker assistkongen Sander Svardahl fra Blaker, men ryktet sier at han blir i Blaker. Og når vi nevner Svardahl så må man også ta med Lars-Eirik Svardahl. Spissen har sagt at han ønsker å avslutte i Blaker, og da er nok kanskje siste mulighet i 2023?

Og for å fortsette naboreisen så ønsker Aurskog-Høland unge Joel Aas og Julian Årfoss fra AFSK.

Har du tips om rykter eller klare overganger så ta kontakt: espen@lokalfotballen.blog, 45224573 eller via sosiale medier.

Les også: Informasjon om Kampen om Romerike – trenere, lag, praktisk og billetter

Les også: Trenerkabalen i lokalfotballen på Romerike – I bredden og enda litt bredere

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Eidsvold IF

Nå er det breddefotballens helg. Raumnes & Årnes får besøk av Eidsvold IF. Kom deg på kamp, eller...