tirsdag, april 23, 2024

Gjelleråsen klarte ikke målet – drama på Li

Date:

Share post:

I hele år har Gjelleråsen leder 3. divisjon, men på slutten sviktet grønntrøyene og tapte 2-3 i den viktige kampen. Nå må det bygges opp. Trener gir seg.

For flere år siden var Gjelleråsen en skikkelig surregjeng. De haglet med gule og røde kort, og det var et fåtall som likte de grønne på den tiden.

Les også: Informasjon om Kampen om Romerike – trenere, lag, praktisk og billetter

Nå har mye endret seg etter god jobb i lang tid, spesielt anført av Raymond Johansen. Han har også fått med seg flere dyktige folk, og blant annet Aron Aberra som bidrar godt. De har også skapt en god dugnadsånd i Li – til tross for både ras og Covid.

Det var i år klubben hadde satt seg mål om opprykk til 2. divisjon, og de har i de fleste serierundene det målet innen rekkevidde. De har til og med ledet med 6 og 7 poeng.

Men, de snublet igjen og igjen denne høsten.

Og de kom seg ikke på beina igjen etter det stygge 2-10-tapet hjemme mot Tromsø 2 og deretter 0-2 borte mot nabo Lørenskog. Likevel hadde de sjansen i siste seriekamp etter at Lillestrøm SK 2 slo Strømsgodset 2, men Godset-gjengen hadde mye bedre målforskjell.

Raymond Johansen var nervøs. Aron det samme. Bent Inge Johnsen hilsa nervøst. Det var trafikkaos utenfor Li, og hele banen var full av folk.

Det var god stemning blant de over 600 tilskuerne på Li (Foto: Espen Bråthen)

Gjelleråsen burde ledet tidlig

De grønne burde fått en drømmestart. De vant ballen høyt og Kristian Bjørndalen var uselvisk og spilte tversover til Walid Khris. Teknikkeren rundet keeperen, men han viste han ikke er storscorer og rota det til.

Etter det så tok Strømsgodset 2 over alt ute på Li. De trillet ball, gode bevegelser og radet opp angrep. Marko Farji var konstant farlig ute på høyresisden, og han serverte Albert Thorsen til 0-1 på Li.

Like etter fikk midtbanespiller Andreas Skjold lade kanonen helt upressa, og Petter Karlsen nådde ikke ned ved stolperota. Nå så det mørkt ut, men GIF kom litt mer med i slutten av 1. omgangen.

Romerikingen Tomas Halvorsen, som trener Strømsgodset 2, var faktisk ikke helt fornøyd med laget sitt på vei ut til 2. omgang.

Kampen gode dommer Haakon Bue peker her korrekt på straffemerket etter at Markus Nygård ble felt (Foto: Espen Bråthen)

To reduseringer men aldri lenger

Gjelleråsen kom mer med i kampen, og etter par fine sjanser fikk de ei korrekt idømt straffa av kampens gode dommer Haakon Bue. Innbytter Mustafa Ahmad banket den ned i hjørnet.

Tempoet i kampen sank betraktelig. Godset var fornøyde og Gjelleråsen klarte ikke bedre.

Bortelaget kontret inn 1-3 ved Farji, og de fleste så at opprykket glapp.

Hjemmelaget kriget inn en redusering til 2-3 ved et sjølmål, etter godt forarbeid av Khris. Og vi var kun en tverrligger unna utligning da toppscorer Åkvåg dukket opp alene på bakerste stolpe.

Emil Åkvåg burde satt inn 3-3 er like før slutt, men ballen smalt i tverrliggeren (Foto: Espen Bråthen)

Dermed kunne Strømsgodset juble for opprykk. Den unge spillergruppen har imponert voldsomt denne sesongen, og de er i semifinale i U19-NM, og flere og flere har debutert i eliteserien.

Bent Inge Johnsen er ferdig

Nå blir det spennende å se hva Gjelleråsen gjør. Det er bekreftet at Bent Inge Johnsen gir seg i Gjelleråsen som hovedtrener, men de har ingen trener klar ennå. Hadde klubben rykket opp hadde vi satt fem kroner på at Ørjan Heiberg hadde kommet tilbake. Nå er det mer usikkert.

De må også jobbe hardt for å holde på alle de beste i spillerstallen. Noen har ambisjoner om spill høyere opp.

Tomas Halvorsen (i midten) loste den unge gjengen opp i 2. divisjon. Han blir ikke trener i Eidsvold Turn, sier ryktene (Foto: Espen Bråthen).

Les også: Informasjon om Kampen om Romerike – trenere, lag, praktisk og billetter

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Skjetten med full kontroll i lokaloppgjøret mot Skedsmo

Favoritten Skjetten vant enkelt i lokaloppgjøret mot Skedsmo. De grønne vant 2-0 etter en solid prestasjon i et...

Direkte fra 3. divisjon: Skjetten – Skedsmo

Et skikkelig lokaloppgjør. Skjetten får besøk av nabo Skedsmo, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...