mandag, mars 27, 2023

Hva skjer med Aurskog-Høland i fremtiden?

Date:

Share post:

Siden oppstarten i 2012 for samarbeidsklubben har Aurskog-Høland lenge stått som en suksess, men etter et par tøffe sesonger er navnet Aurskog-Høland på vei bort.

Det vil si at klubben ikke er på vei bort, men en navneendring eller en form for et annet samarbeid er på bordet nå.

Klubbene Bjørkelangen og Høland slo seg sammen fra 16 år og oppover i november 2012. Det vil si at et ti-årsjubileum kan bli feiret med en navneendring.

I følge Lokalfotballen sine kilder rekker ikke klubbene å bytte navn fra Aurskog-Høland til Bjørkelangen/Høland til neste sesong, men først til 2024-sesongen.

Lederne er ikke snakkesalige ennå

Lokalfotballen har kontaktet daglig ledere i Bjørkelangen og Høland men de ønsker ikke å kommentere noe ennå. Av Ottesen i HIUL fikk vi vite at det er viktig møter nå i tiden fremover, og at klubbene uttaler seg senere når mer er klart.

Leder i Aurskog-Høland FK, Odd Arild Kongtorp, bekreftet at det blir AHFK neste sesong, men at det er møter fremover for å diskutere fremtiden.

Lokalfotballen veit likevel at det er stor oppslutning å kalle klubben Bjørkelangen/Høland, men at det diskuteres om det skal gjelde fra 6 år eller 13 år (ungdomsfotballen).

I dag består AHFK av tre seniorlag. To herrelag og ett damelag. De har også G16 og G19 pluss J15.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...