fredag, februar 3, 2023

Eidsvold Turn 2 mistet poengene

Date:

Share post:

Nå er det bekreftet at Eidsvold Turn 2 mistet seieren mot Gjelleråsen 2 etter å ha brukt en ikke spilleberettiget spiller.

Som Lokalfotballen var først med, så brukte Eidsvold Turn Kara Bandeh i rekruttkampen i 4. divisjon mot Gjelleråsen 2. Den gode offensive spilleren fikk sitt fjerde gule kort mot Sørumsand i kampen før, og hadde karantene mot GIF 2. Eidsvold Turn 2 vant 5-2 mot Gjelleråsen 2.

Lokalfotballen informerte trener Rafael Moreno i slutten 2. omgangen, og Gjelleråsen sendte en e-post til Eidsvold Turn dagen etter. Da begynte ballen å rulle, og selv om Gjelleråsen ikke ønsket å protestere så ble klubbene enige om det. Etter hvert var det godt håndtert av klubbene og NFF Akershus.

Tetter seg til i bunnen

Lokalfotballen veit at to andre klubber også satt klare til å protestere. Nå er resultatet satt til 0-3 etter protest for brudd på Breddereglementet § 2-1.

Det vil si at Eidsvold Turn 2 nå har 24 poeng, i stedet for 27. Gjerdrum er nederst nå med 21 poeng, og Strømmen 2 slo G19 2 til Ull/Kisa 2 i går og har 22 poeng.

4. divisjon 21. september 2022. Det er kun ett lag som rykker ned.
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Alle overganger i lokalfotballen på Romerike – fra 2. divisjon til og med 5 divisjon

Det er som vanlig hektisk på overgangsmarkedet lokalt på Romerike. Her er den fullstendige oversikten på alle overganger. Meld...

Treningskamper i lokalfotballen på Romerike vinteren 2023

Verdens lengste pre season er i gang, og her har du full oversikt på alle treningskamper fram til...

– Jentene fortjener så mye mer, og det skal Lørenskog sørge for fremover

Med flere viktige brikker på plass skal Lørenskog satse på jentene og kvinnene fremover, selvfølgelig samtidig som fokuset...

Nå er oversikten for NM klar for de lokale lagene

Norges Fotballforbund har nå lagt ut oversikten på hvilke lag som får NM og de som får NM-kvalik. Her...