søndag, mai 26, 2024

Foran mandagens kamper på Romerike – viktige kamper i bunnstriden

Date:

Share post:

Ny mandag og flere herlige kamper på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene.

Det er dessverre bare en kamp mellom førstelag i kveld i 4. divisjon, men det gjør valget enkelt når man skal velge kamp. Det blir altså Aurskog-Høland – Eidsvold IF direkte fra klokken 19:30.

Gjelleråsen 2 – Hauerseter

Gjelleråsen 2 stiller meget sterkt mot Hauerseter. Sist spilte nesten ingen av disse mot Sørumsand. Nå skal det sies at det var litt kræsj med førstelaget for GIF i forrige serierunde i 4. divisjon, men som man ser så blir det aldri rettferdig med 2. lag i seriespillet.  Gjelleråsen 2 har 0-4-4 på de siste kampene.

Nå håper jeg Bakkehaug og Nordli gyver løs igjen om proffkontrakter.

Hauerseter har i tillegg vært svært uheldige med 2. lagene denne sesongen, etter en rask gjennomgang.

Gjelleråsen 2 er nok litt svake bakover, så blir spennende å se hva Kim Brenna finner på. Hauerseter kommer med sitt sterkeste lag ser det ut til. Mye mulig Truls Jørstad vraker seg sjøl i kveld.

Hauerseter jakter NM-kvalik, og akkurat nå er de på 4. plass i førstelagtabellen.

Mitt tips: 3-3 Ahmad 2 og Khris for GIF 2. Brenna 2 og Mork for HSK.

Aurskog-Høland – Eidsvold IF

I den tette og jevne 4. divisjonen spiller begge lag for å slippe nedrykkstrid. AHFK er sju poeng foran Strømmen 2, men bare tre poeng foran Gjerdrum. EIF er fire poeng foran AHFK.

Det er den jevne serien, pluss disse 2. lagene, som gjør dette utfordrende for lagene på nedre halvdel. Og med EIF-seier så er de plutselig i kampen om NM-kvalik.

AHFK har «tapt» fire poeng mot Gjerdrum og Kløfta. De produserte masse sjanser, og store sjanser, og burde vunnet begge kampene greit.

De fire siste kampene til EIF har endte med 2-1 eller 1-2. EIF har vinni tre av de fire. I kveld ligger trener Roy Arne Berg hjemme med omgangssjuke – til info.

For hjemmelaget mangler William Bergquist som har vært strålende i høst. Han har bidratt sterkt til at AHFK kun har tapt en kamp på de siste 11 kampene, men seks av de er uavgjort. For EIF mangler viktige Fredrik Kristiansen.

Mitt tips: 2-1 Svardahl og Martinsen for AHFK. Madsen for EIF.

Skedsmo fortjener dette opprykket i år.

Ull/Kisa 2 – Skedsmo

Toppkamp. Men, Ull/Kisa 2 har egentlig lite å spille for. De er hele ti poeng bak Skedsmo, og klarer ikke å hente det. G19-laget tapte også i helga, men leder G19 1. divisjon. Med de opp og Kisa opp til OBOS, så ser det ut til at de får noen fine arenaer neste sesong. Viktig med den positiviteten i år, etter at det meste rykka ned på guttesiden i fjor.

Kisa 2 kommer med reint juniorlag, men selvfølgelig så trener noen få av de med a-troppen. Gode Filip Da Silva har også trent med Gjelleråsen i det siste.

Med seier her i kveld så er Skedsmo 11 poeng foran Raumnes & Årnes, og det er igjen kun fem kamper. Skedsmo fortjener dette opprykket i år. Viktige Moltzau er tilbake for Skedsmo i kveld.

Mitt tips: 1-3. Da Silva for Kisa 2. Moltzau, Rahim og P. Evensen for Skedsmo.

Eidsvold Turn 2 – Sørumsand

Hjemmelaget trenger fortsatt flere poeng for å sikre plassen. 2. divisjonslaget sliter veldig nå, og lagene under streken har nærma seg veldig de siste ukene. Det blir spennende å se hva de prioriterer. Troppen er ikke lagt ut ennå, og det er umulig å tippe en tropp – de varierer altfor mye til det.

Karim Essediri har kommet på a-laget etter nok et trenerbytte, og vi har hørt at en trener eller to til er på vei ut.

Sørumsand er oppe på en sterk 5. plass, og med den sterke sentrallinja så skal de gi Turn 2 kamp i kveld. Kontringsstyrken mot et noe ungt forsvar blir alltid farlig. Det ser ut til at Vegard Servold er ute.

Mitt tips: 2-2 Bandeh og Moreno for Turn 2. O. Vestreng og S. Melby for SIF.

Lørenskog 2 – Strømmen 2

Hjemmelaget har variert veldig i prestasjonene denne høsten. De er ni poeng foran kveldens motstander, Strømmen 2, og har ikke sikret plassen ennå – i hvert fall ikke med tap i kveld.

Strømmen 2 må nok vinne minst tre av de siste seks kampene skal de holde seg. Ryktene sier at det er grums i rekruttgruppa, og vi veit spillere har trent med andre lag. Daglig leder Arntsen har også trekt seg, men hjelper nå Strømmen som konsulent. Det skurer og går der borte.

Det er to unge lag, men Strømmen har med seg noen få fra 2. divisjon. De er en liten favoritt i denne kampen som de rett og slett MÅ vinne.

Mitt tips: 0-1. Solheim for Strømmen 2.

To hjemmeseire

På lørdag var det to herlige 4. divisjonskamper. Disse lørdagskampene er suverene. Kampene var nok ikke herlige for Gjerdrum og Kløfta. Gjerdrum leda 2-0, men Rælingen snudde og vant 3-2. Kløfta fikk kjørt seg mot Raumnes & Årnes og tapte hele 0-5.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...