lørdag, juni 22, 2024

Herlig fotballørdag med to spennende kamper i 4. divisjon

Date:

Share post:

Det spilles to tette kamper i 4. divisjon, og vi tar en liten gjennomgang av de to kampene. Vi følger selvfølgelig kampene direkte.

Denne lørdagen er aldeles nydelig. Og alle kan få oppleve den. Først ut er Rælingen – Raumnes & Årnes som spilles 13:00, og Skedsmo – Sørumsand kl. 15:00.

VI oppfordrer derfor dommer i Marikollen, Robert Krolikowski til å være kjapp på den lange veien fra garderoben til banen både før kamp, og i pausa. Og Kim Klevengen, som dømmer på Skedsmo, kan gjerne holde igjen 3-4 minutter så rekker vi alle begge kampene.

Ikke rekker vi McDonald eller en kebab imellom så vi må fóre opp godt med pølser i begge kampene.

Følg kampene direkte:
Direkte fra 4. divisjon: Skedsmo – Sørumsand
Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Raumnes & Årnes

Rælingen – Raumnes & Årnes

I Marikollen møter hjemmelaget opp med elendig form. De har kun en seier på de siste sju kampene, og den kom i slutten av juni.

Forrige kamp må ha vært den dårligste kampen av Rælingen under Henning Holt. Aurskog-Høland var klart bedre og slo blåtrøyene 4-1. Rælingen var altfor stillestående, og selv med stort ballinnehav skapte de fint lite.

En utfordring er spissplassen. De skaper, og scorer, for lite for tiden. De bruker også altfor mye balltrilling, så læret er nesten av ballen før den kommer til midtstreken. Rælingen har scora nest færrest mål i 4. divisjon.

Mot Raumnes & Årnes mangler også viktige Blend Swar og Erlend Flaten med suspensjon.

En god løsning hadde vært å sette Adrian Tjernsli opp som spiss. Som indreløper er han ikke helt der han burde være på grunn av skadene, og corona, det siste året.

Forventet lagoppstilling til Rælingen
Forventet lagoppstilling til Raumnes & Årnes

For bortelaget flyter det bedre. De vaklet litt like før ferien, men har vært gode etter sommeren med to sterke seiere, og uavgjort mot Gjelleråsen 2 sist.

Etter den tunge vinteren har Trond Lien virkelig fått fart på Raumnes & Årnes. De har treffi bra på formasjonen som utnytter de sterke sidene til flere av spillerne. Det, pluss at Arne Holter er med på det meste hjelper veldig godt.

Litt overraskende har R&Å sluppet inn mye mål, og litt av årsaken er tempoutfordringer i den bakre fireren. Når brudda kommer er de sårbare.

 Årnes har fire spillere som er i fare for sitt fjerde gule kort.

Mitt tips: 1-2 Tjernsli for RFK. Granum og Hanekamhaug for R&Å

Trond Lien var frustrert mot AHFK, men kjenner vi han rett er han klar mot Rælingen igjen (FOto: Espen Bråthen)

Skedsmo – Sørumsand

Serielederen gikk på en smell sist mot et veldig sterkt Strømmen 2, men flere av lagene bak sleit også med å ta tre poeng. Dermed er serieledelsen på seks poeng. Formen på de siste sju med 3 – 2 – 2 er ikke all verden, men hvittrøyene hadde en veldig god ledelse.

Skedsmo har blitt mer kyniske, og det måtte til hvis de skal rykke opp. Nå er de bedre til å variere spillet, men de har fortsatt sitt grunnspill. Defensivt er de meget gode, selv om de har sliti litt mer på slutten nå.

Blir det jubel for Sørumsand mot SKedsmo? (Foto. Espen Bråthen)

Mot Sørumsand kommer de med det som nok er årets sterkeste tropp.

Det gjør dessverre ikke Sørumsand. De mangler flere spillere i dag, og det er ikke akkurat god timing. Så får vi se om sportslig leder i Sørumsand har noen gode tips til trener Yngve Servold. Men trener i Skedsmo kontrer vel greit på den dialogen. (de som ikke skjønner dette avsnittet kan bare ta kontakt).

Forventet lagoppstilling til Skedsmo
Forventet lagoppstilling til Sørumsand

Sørumsand tapte sist mot EIF, og de har 3 – 0 – 2 på siste fem kampene. Svakheten er fortsatt forsvaret, og flere mål har kommet fra kantene. Der har SIF en jobb å gjøre.

Kontringsstyrken er strålende, men med Simen Melby ute på grunn av fire gule kort så svekkes den betraktelig. I tillegg sies det at det er småskader på et par andre sentrale spillere.

Mitt tips: 4-1 Moltzau, Rahim, Risberget og Evensen for Skedsmo. O. Vestreng for Sørumsand.

Per Einar Gjelsvik er sportslig leder i Sørumsand, og trener for Skedsmo. Han møter seg sjøl i dag (Foto: Espen Bråthen)

Følg kampene direkte:
Direkte fra 4. divisjon: Skedsmo – Sørumsand
Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Raumnes & Årnes

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...