torsdag, juni 13, 2024

Gjelleråsen slo hardt tilbake med storseier over Skjetten

Date:

Share post:

Serieleder Gjelleråsen slo hardt tilbake med en sterk 4-1-seier over Skjetten, etter forrige serierundes tap mot Lillestrøm 2.

Målet denne sesongen for Gjelleråsen er opprykk. Det målet fikk en lite spark i siden da de tapte 2-3 mot Lillestrøm i forrige serierunde, etter å ha ledet 2-0. Strømsgodset 2 vant sin kamp og var bare ett poeng bak.

Mot Skjetten hadde de også litt ekstra motivasjon etter at de tapte1-2 hjemme på Li i vårsesongen.

Skjetten startet best, og de brukte mye av suksessoppskriften fra vårkampen med tøffe taklinger for å frustrere bortelaget. Det som var litt nytt var 5-3-2-formasjonen, som de hadde brukt med hell i de to seirene mot Mjølner.

Stian Sandberg prøvde og prøvde mot gamle lagkamerater, men fikk det ikke helt til (Foto: Espen Bråthen)

Eller som Kai Holt sa det: Med stort hell, men også noen hodeløse situasjoner.

Tre røde kort ble det på de to kampene.

Skjetten prøvde å komme bak midtforsvaret til Gjelleråsen, og klarte det et par ganger. Utfordringer var at de ikke kom godt nok etter da Stian Sandberg løp i gjennom. De skapte en god sjanse, men så tok Gjelleråsen over.

Jonathan Monteiro fikk et tidlig gult kort mot Gjelleråsen. Han levde en stund på kanten utover i kampen (Foto: Espen Bråthen)

Malte ned Skjetten

Høyreback Tallak Bright-Taylor var påpasselig fremme etter et frispark av Jørgen Nilsen, og styrte ballen i lengste i en fin bue over keeper Michael Lie etter åtte minutter.

Etter ledermålet styrte Gjelleråsen det meste av spillet uten at de skapte all verden. Skjetten lå kompakte og ga ikke fra seg mye rom. Hjemmelaget ble altfor lave med vingbackene sine, og klarte heller ikke å ta kontringene.

Kristian Bjørndalen, som har hatt det litt trått denne sesongen, viste hva som bor i han like før halvtimen. Han tok ned en ball med et kjapt touch, og banket til på halvvolley i nærmeste. En fin scoring av vingen og hans fjerde mål denne sesongen.

Gjelleråsen jubler etter Tallak Bright-Taylors 1-0-scoring (Foto: Espen Bråthen)

Like etter pause avgjorde Gjelleråsen kampen. En strålende langpasning av Joakim Hjelkerud sendte Emil Åkvåg alene med keeper. Serienes toppscorer plasserte inn 3-0 til GIF, og det var spissens 15. mål i serien.

Nesten like målfarlig har Strani Latkovic vært. Det har virkelig løsnet for indreløperen til Gjelleråsen, og han banket inn ei straffe og 4-0 til Gjelleråsen. Det var hans 11. scoring så langt.

Sju minutter før slutt satte friske moa Eldirawi inn en redusering for Skjetten. Innbytteren, som kom fra Strømmen 2, hadde et godt innhopp.

Nå leder Gjelleråsen med fire poeng igjen, men Strømsgodset 2 skal spille mot Fløya i kveld (mandag), og kan kutte det ned til ett poeng igjen.

Emil Åkvåg scoret igjen for Gjelleråsen. Spissen er oppe i 15. seriemål for Gjelleråsen. Og han er god å smile godt til kameraet (Foto: Espen Bråthen)

Lørenskog vant igjen

Sammen med Strømsgodset 2 med fire poeng bak finner vi Lørenskog. De har virkelig funnet formen og har seks seire på de sju siste kampene. Bare feilsteget borte mot Bossekop ødelegger den fine rekka til blåtrøyene.

Det starta litt tungt for Lørenskog, men i 2. omgang løsnet det for Knut Erik Johansen gutter. Jake Martin, Vuk Fajfric og Aleksander Askilsrud satte inn tre mål før Skjervøy reduserte på slutten. Vi gleder oss allerede til 1. oktober da de to topplagene møtes.

For Lillestrøm 2 ble det nok en seier på søndag, så da forsvant nok det siste lille nedrykkspøkelset etter en periode med dårlige kamper. De reiste opp til Bossekop med et veldig ungt lag. 2007-gutten Daniel Skaarud startet for første gang, og rapportene sier at han klarte seg godt.

Even Rogne, som senket moderklubben Gjelleråsen i forrige runde, scora igjen, og innbytter Hans Kristian Heier Jr avgjorde kampen med sin 2-0-scoring.

FUVO, som vi syns har overprestert denne sesongen, gikk på et kjedelig tap mot bunnlaget Senja. Noah Veiby scora for FUVO i 1-2-tapet, og han ble også utvist i overtiden. FUVO er åtte poeng over nedrykk på sin 9. plass.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Bjørkelangen

Nok et herlig lokaloppgjør i 3. divisjon. Lørenskog får besøk av Bjørkelangen, og du kan følge alt direkte...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.