fredag, juni 9, 2023

Unggutta stod fram da Sørumsand slo Rælingen

Date:

Share post:

Sørumsand hadde en matchvinner i begge ender i 4-1-seieren borte mot Rælingen. Ungutta Torjus Svardal og Dani Husanovic imponerte

Det var en 19-åring og en 17-åring som skinte mest da Sørumsand slo Rælingen med imponerende 4-1 i Marikollen. Bortelaget vant fortjent, og det var Torjus Svardal og Dani Husanovic som ble matchvinnere.

19-åringen Svardal hadde en tøff høst i buret for Sørumsand, og klubben hentet inn Jonas Aronsen. Nå har Aronsen vært skadet, og Svardal har tatt opp kampen etter to meget gode. Han stod meget godt mot Raumnes & Årnes sist, og mot Rælingen var han fantastisk.

Dani Husanovic (t.v) og Torjus Svardal (Foto: Espen Bråthen)

– Artig når man endelig får sjansen. Vært bra. Synd jeg ikke redda den som gikk inn. Jeg hadde fingrene på den. Artig å vinne slike kamper, sa Svardal etter kampen.

– Jeg stod med henda på hodet store deler av kampen, og han hadde noen sjuke redninger. Jeg var stolt av Torjus, skyter Husanovic inn.

Torjus Svardal hadde en enorm kamp for SØrumsand mot Rælingen (Foto: espen Bråthen)

Det løsnet for Husanovic

Og skyte kan han. Godt. 1. omgangen i Marikollen var et lite unntak der vingen brant mange sjanser. Litt svake avslutninger, og en god keeper i Atle Wilhelmsen (ble skadet i en duell med Husanovic) og innbytter Matias Solbakken.

– Ja, fy fader det var frustrerende. Når man ikke setter de i 1. omgangen må man sette de i 2. Omgang, sier Husanovic. Og det løsnet for både han og Sørumsand.

Det første målet kom etter en Simen Melby-corner. Den ble slått på bakerste og Eirik Høgberg Pedersen kranglet ballen i mål i duell med tre RFK-spillere. Med all sannsynlighet var det et sjølmål, så «HP» får kun målgivende på scoringe og dermed ikke scoring i to kamper på rad.

Eirik Høgberg Pedersen jubler etter ledermålet til Sørumsand, men han får nok bare målgivende på sjølmålet (foto: Espen Bråthen)

Sjansebonanzaen var ekstraordinær i 1. omgangen. Det ble skapt store sjanser hele tiden, og vi er sjanseløse på ramse opp alle sammen. Da hadde det blitt årets lengste blogg.

Sørumsand gikk til pause med 1-0-ledelse. Det var noe tamt over Rælingen, og Ola Vestreng var to klasser over de andre, foruten Svardal, i hele kampen.

Målene kom i 2. omgang. Dani Husanovic fikk endelig scoringen sin. Svardal stod for en fantastisk redning i angrepet før, og SIF kontra på corneren. Ola Vestreng satt fart og spilte til Simen Melby som igjen spilte til bror Even. Solbakken redda, og Husanovic satte inn returen. En strålende kontring.

Trym Rindal i full fart for Rælingen mot Sørumsand, men nok en gang brant de en god sjansen (Foto: Espen Bråthen)

Årets mål i Marikollen?

Etter 60 minutter fikk vi se en fantastisk scoring. Jonus Bjarmann, som produserer målpoeng på løpende bånd om dagen, dro av tre mann og banket ballen opp i krysset fra 18 meter. Den tverrliggeren beveger seg nok litt fortsatt.

Men, dette var Sørumsands kamp. Husanovic satte inn Sørumsand tredje scoring etter godt forarbeid av nevnte Vestreng og Melby.

På overtid ble Ola Vestreng taklet av Jesper Bjarmann inne i seksten, og dommer Mahir Cagatay blåste korrekt for straffe. Simen Melby banket straffa i mål.

Ola Vestreng var banens beste utespiller, og dominerte for Sørumsand (Foto: Espen Bråthen)

– Dette var helt fantastisk. Alle står på. Bra i forsvarer og vi klarer å score fine mål. Mye bedre nå. God trener. Nye folk og godt miljø. Det er gøy på trening, forklarer Husanovic.

Og det er gode tider for Svardal om dagen, etter å ha fått litt kjeft i høst etter noen tabber.

– Det er bare artig å redde baller. Kjeft får man alltid som en keeper. Det er gøy å få det til. Aronsen er god, og vi er et godt team. Han hjelper meg veldig, avslutter Svardal.

Denne mandagen er det fem kamper i 4. divisjon. Vi skal se Kløfta – Eidsvold IF.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

Serieleder Rælingen får besøk av formlaget Fjellhamar i 4. divisjon i Marikollen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Foran den 11. serierunde i 4. divisjon på Romerike

Sola skinner som aldri før. Det er nesten full fotballrunde i kveld. Her er kommentarer og tips foran...

Breddefotballens helg sparker i gang – støtt din lokale klubb

Nå er det Breddefotballens helg. Det er lokalfotball på hele Romerike. Her er oversikten, og du må støtte...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Hauerseter

Sørumsand får besøk av Hauerseter til en toppkamp i 4. divisjon. Du kan følge alt direkte her på...