lørdag, juni 15, 2024

-Jeg føler det nærmer seg en ende for Blaker

Date:

Share post:

Martin Mathisen og Blaker er ikke ferdige, men det nærmer seg en ende, tror midtbanespillere som scora to mål da de slo Fet 3-2.

– Jeg føler det nærmer seg en ende på dette. Det er litt kjedelig, men realiteten er sånn er jeg redd, sier Blaker kaptein, Martin Mathisen.

Blaker hadde store utfordringer i vinter med få folk på trening, og det har vært vanskelig å få på plass nye spillere. De har jaktet lenge og brukt de fleste virkemidlene uten stort hell. De fikk heldigvis på plass Ahmed Jouini i mål, og er stort sett maks 13-14 spillere på kamp.

– Gudskjelov at vi spiller i 5. divisjon. Det er moro i forhold til 4. divisjon, så det er en tydelig forskjell. Det hadde kosta mer på en annen måte for oss. Det er vanskelig å si hvordan det blir fremover for oss, men det er heldigvis 13 dager til neste kamp. Da kan vi få på plass et par mann til, forklarer Mathisen.

Det ble mange dueller ute på en tung gressamatte på Bruvollen (Foto: Espen Bråthen)

Mathisen ble til slutt klar

I kampen mot Fet var det de samme problemene. Blaker måtte endre på laget like før kampstart fordi Viktor Wikstrøm ikke rakk kampstart, og Mathisen måtte spille med sin lårskade. Nå gikk jo det veldig bra.

-Det var gøy det her. Var usikker på om jeg var klar, og har løpt og trent hele uka for å teste beinet. Jeg score med hodet og venstrebeinet så da slapp jeg å bruke høyra så mye. Vi hadde ikke mange på benken i dag heller, sa en smilende Mathisen til Lokalfotballen like etter kampslutt.

I en jevn 1. omgang på den fine gressbanen på Bruvollen hadde Fet de største sjansene, men det var 0-0 til pause i en middels kamp.

Blaker klart best i 2. omgang

I 2. omgangen tok Blaker tak med en gang, og de fikk brudd på brudd og skapte gode sjanser. Da måtte målet komme til slutt. Pål Thoreid slo et innlegg som ble stusset videre, og Mathisen reagerte raskest og headet ballen i mål bak Vidar Anzjøn.

Blaker jubler etter Martin Mathisen sin 1-0-scoring på Bruvollen (Foto: Espen Bråthen)

2-0 kom like etter, og det var etter nok et brudd for Blaker. Per Einar Martila ble spilt alene gjennom, og han trillet uselvisk til venstre for seg, og der kom Viktor Wikstrøm. Han plasserte ballen utenfor Anzjøns rekkevidde.

Enda raskere kom reduseringen fra Fet. Joachim Osvold, som hadde bomma på to store sjanser i 1. omgangen, avsluttet trygt og godt under Jouini og dermed var det spenning på Bruvollen.

Men Mathisen var ikke ferdig. En god avslutning med venstra opp i krøsset sendte hjemmelaget opp i 3-1. De hadde full kontroll i kampen, i åtte minutter.

Pål Thoreid og Joachim Osvold i en tøff duell (Foto: Espen Bråthen)

Spennende avslutning

Da ble Anders Egeberg avblåst for hands, og Osvold sendte inn sin og Fets andre ball i mål.

De siste 15 minuttene ble det press fra bortelaget, og de hadde en gedigen sjansen til å utligne men Nicklas Amundsen bomma på ballen. Blaker hadde også et par gode kontringer uten å få uttelling.

– Jeg syns vi har god kontroll, og det unødvendig å slippe de inn i kampen. Vi skal ikke slippe inn mål så tett etter at vi har scora. Det er da vi skal være på. Vi spiller tett og jevnt i hver eneste kamp, og det er fordi ikke alle er 100 % og da gir vi akkurat det vi må. Vi er med i toppen og det er moro, forklarte Mathisen.

Blaker har både Fjellhamar og Løvenstad hjemme på gresset, og Søndre borte av topplagene i høst.

– Godt med tre poeng, og vi har FFK og Løvenstad hjemme på Bruvollen. Jeg føler vi kan henge med, og det er bedre enn forventet. De andre lagene satser mer enn oss, noe som viser seg tydelig. Vi har mistet noe, men har en god moral, avslutter Mathisen.

Fredrik Larsen tok en ny skalp hjemme mot Fet. (Foto: Espen Bråthen)
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Søndre Høland – Fet

Søndre Høland får besøk av Fet til et slags lokaloppgjør. Du kan følge alt fra kveldens kamper direkte...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Raske kommentarer og tips foran 4. divisjon

Det er flere herlige kamper i sola i kveld, og her er kommentarer og tips foran kampene i...

Direkte 5. divisjon: Søndre Høland – Leirsund

På Bråtevangen tar Søndre Høland imot Leirsund til seriekamp i 5. divisjon. Følg alt direkte hos Lokalfotballen.