torsdag, mai 30, 2024

Bjarmann senket Eidsvold med to klassescoringer

Date:

Share post:

Det ble Jonus Bjarmann sin store dag da han avgjorde i Rælingens 3-2-seier over Eidsvold IF med to klassescoringer.

Bjarmann var involvert i det meste Rælingen skapte denne kvelden. Han snappet til seg ballen da EIF misset totalt bakover i banen, og ballen endte opp hos Chima Okehi. Spissen spilte gjennom Blend Swar, og han scoret sikkert alene med keeper Glenn Wilsgård.

Nummer to fikset Bjarmann alene. Han banket til på et frispark og ballen gikk rett i muren. Han plukket opp ballen igjen og banket ballen i motsatt fra 23 meter. En vakker scoring.

Så kom klassescoringen. Og du verden for en scoring det var.

Eidsvold IF hadde jobba seg inn i kampen igjen med to scoringer ved Marius Rødsrud og Martin Sydtangen. Akkurat da så Eidsvold IF ut som det beste laget, og presset på for en vinnerscoring.

Innbytter Adrian Tjernsli dro seg forbi tre mann og trilla ballen til Bjarmann. Fra 25 meter brukte Bjarmann den følsomme foten sin og skrudd ballen, hardt, i krøsset utagbart for Wilsgård.

Rælingen jublet som bare det da Jonus Bjarmann banket inn vinnermålet mot EIF (Foto. Espen Bråthen)

Bjarmann var på meg etter kampen og lurte på om noen hadde filmet den. Det så ikke sånn ut, dessverre.

-Det var en jævlig deilig følelse. Man merker i det sekundet man treffer ballen at den har en veldig god retning. Etter at det ble 2-2 så ble vi veldig defensive og Eidsvoll styrte det meste, så det var deilig å gå opp i ledelsen igjen med en sånn scoring, forklarer Jonus Bjarmann til Lokalfotballen.

Vil tørre å påstå at det er umulig å bli bedre enn Rælingen når det kommer til samhold og det sosiale

Jonus Bjarmann, Rælingen

Rælingen har imponert i 4 divisjon etter fjorårets opprykk, og Bjarmann roser klubben.

-Det går bra med Rælingen i år fordi vi trente bra i vinter, og fikk på plass en stor og fin stall. Vi er alltid mange på treninger, og det sosiale er like bra som alltid. Vil tørre å påstå at det er umulig å bli bedre enn Rælingen når det kommer til samhold og det sosiale. Man spiller også bedre når man er gode kompiser. Vi har også et veldig bra trenerteam og støtteapparat med Edvin Werni i spissen som legger alt til rette for at vi skal kunne prestere best mulig på banen, roser Bjarmann.

Bjarmann får skryt av treneren

Lokalfotballen erfarer at alle i Rælingen må nevne Edvin Werni i intervjuer, og får bot hvis de ikke nevner Edvin. Erfaringene vi har tilsier det også etter intervjuer med spillere og trenere.

Trener Henning Holt har mye bra å si om Jonus.

– For det første så er Jonus alltid blid og positiv. Selv når han byttes ut. Han er sint i ti sekunder, men så går det over. Han har tatt kjempesteg etter at vi fikk jobba med posisjoneringen som indreløper, og han skaper mye for oss. Han er veldig god en mot en og er en klok spiller, forklarer Holt.

Henning Holt i kjent positur med noe drikke i hånda – enten det er vann eller kaffe (Foto: Espen Bråthen)

Bjarmann har fått mer kjøtt på kroppen og er blitt tøffere i spillet sitt.

– Det er som du sa i podkasten. Det er ikke lett å skubbe han bort i duellene. Han truer mye høyere i banen nå enn tidligere. Da jeg kom så ønska han å spille i den dype på midten, men vi så fort at han hadde flere styrker offensivt i banen, sier Holt, og han sammenligner de to gode ungguttene Bjarmann og Trym Rindal.

Rælingen kjørte som nevnt over Eidsvold IF i store deler av 1. omgangen, men hjemmelaget kom ut i 100 i 2. omgangen. Det klarte ikke Rælingen å håndtere.

 – Roy Arne (Berg. Red. anm.) gjorde gode justeringer. Vi kom ikke opp i de, og vi ga bort innkast til de. Noe vi veit de er gode på. Jeg hadde uansett litt trua etter 2-2 da vi bytta inn Adrian Tjernsli. Da kom vi mer med. Det var en vanvittig følelse å se den scoringen til Jonus.

Rælingen er oppe på 4. plass med kun ett tap på de første ti kampene. Fem uavgjortkamper har gjort at de ligger en stykke bak Skedsmo og Gjelleråsen 2 – som har stikki litt av. Det eneste tapet kom mot Raumnes & Årnes.

For Eidsvold IF er det tilnærma krise. De er nede på 12. plass og kun to poeng foran nedrykk. De har en kamp mindre spilt enn noen av lagene foran, men er ikke sikkert at det blir lette poeng mot Lørenskog 2.

Det kommer også andre nyheter fra Råholt, som tydeligvis viser at alt ikke er bra, som vi vil komme tilbake til med en sak snart.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...