mandag, september 25, 2023

Drama med rødt kort og sein scoring i lokaloppgjøret

Date:

Share post:

Kløfta og Hauerseter tok ett poeng hver i 2-2-kampen, som åpnet elendig og endte i drama med rødt kort og sein scoring.

Les også: Direkte fra 4. divisjon: Kløfta – Hauerseter

Kløfta prøvde seg på en «el clasico»-variant på twitter før kampen. Begge lag var tente sa de før kampstart mot naboene, som har spillere og trener som har vært i begge klubbene. Til og med Remi Rød meldte seg klar etter en lang skadeperiode med strekt leddbånd.

Men, den 1. omgangen er sannsynligvis noe av det dårligste vi har sett i år. Den kan settes i samme bås som Blaker mot Søndre Høland.

Kløfta fikk ikke til noe som helst. De klarte maks to-tre pasninger før det ble brudd. Det var heller ikke samme trøkket i gjengen til Karl André Hovde. Hauerseter trilla mye ball, men det gikk pent og rolig for seg så Kløfta hadde stort sett kontroll.

Vi må nok dra opp floskelen at begge lag var mer redde for å tape enn viljen til å vinne var der.

Hovde satt og slo i veggen i innbytterbua, men han skulle snart juble.

Det var mange tette og tøffe dueller i kampen. Her er det målscorerne Ole Jacobsen og Sondre Emilsen som trøkker til (Foto: Espen Bråthen)

Feil ga scoring til Kløfta

Kampens første scoring kom selvfølgelig etter en feil. Truls Jørstad spilte en elendig ball rett i beina på en Kløfta-spiller, og Marius Prebers avslutning ble reddet av Fredrik Mundal. Kløfta holdt presset opp og Mundal stod for nok en god redning like etter. På returen dukket Ole Jacobsen opp og han bredsidet ballen i mål.

I denne perioden hadde Kløfta overtaket og skapte et par ålreite sjanser til.

Hauerseter kom seg til et par halvsjanser like før pause, men den svake omgangen ebbet ut med Kløfta-ledelse.

Rødt kort til Saleh

2. omgang ble et lokaloppgjør verdig. Det fyra fra flere hold, og vi fikk se dommer Kristian Lundberg dele ut et rødt kort like etter pause. Hawar Saleh fikk først et gult kort for å holde ned Christian Aas, og så sendte han noen gloser til Hevar Taymur, og de glosene kan ikke gjengis her. Dommer Lundberg burde gitt et direkte rødt kort i stedet for to gule for den munnbruken.

Før det hadde Kim Brenna to gode sjanser, men han sløste bort begge.

Hauerseter klarte ikke å skape all verden etter at de spilte 11 mot 10. Det gikk sakte og Kløfta demmet godt opp, og de hadde et par gode kontringer.

Hauerseter jubler etter 2-1-scoringen til Sondre Emilsen. Den første målscoreren, Sander Forø, kommer jublende til (foto: Espen Bråthen)

To raske scoringer for Hauerseter

Kvarteret før slutt kom utligningen. Brenna fosset ned på høyresiden og slo inn til Forø, og spissen satte ballen i mål. Kløfta ropte på offside på Brenna, og vi tror de hadde en god sak men målet ble stående.

To minutter senere satt nummer to for Hauerseter. Nok en gang var Brenna arkitekten. Han fosset fra forsvaret og slo hardt inn langs bakken. Motsatt kom banens beste spiller, Sondre Emilsen, og banket ballen i mål.

Det var hele veien en tøff tone mellom spillerne og det smalt i duellene.

Like før 90 minutter fikk Kløfta et innkast høyt oppe. Christoffer Skiaker kastet langt inn, og etter litt flipperspill inne i seksten banket innbytter Milos Vucenovic ballen i mål med venstra. Det var enorm jubel hos hjemmelaget, og det ble litt diskusjoner mellom benkene.

Kløfta jublet etter den seine scoringen til Milos Vucenovic (Foto: Espen Bråthen)

– Alt i alt greit med 2-2, men bittert å slippe inn like før slutt. Ting har ikke fungert så bra hittil i år, men vi viser moral og kommer tilbake som mot Gjerdrum sist, sier Ola Jørstad i Kløfta.

– Vi gir fra oss momentet, og lager unødvendige dødballer for Kløfta. De er et godt dødballag. Kløfta gir seg aldri og de er gode på det de er gode på.

Kløfta er nå på en 5. plass med 15 poeng, og Hauerseter er på 9. plass med 10 poeng.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

Eidsvold IF jakter opprykk og Hauerseter jakter NM-kvalik. Dette lokaloppgjøret blir et knokkeloppgjør, og følg alt direkte på...

– EIF har høyest tetthet av klassespillere i 4. divisjon

Denne lørdagen braker Eidsvold IF og Hauerseter sammen, og trenerne tråkker til litt foran kampen. Kampstart er 13:00 Les...

Kommentarer og tips foran tirsdagens fotball på Romerike

Denne tirsdagen er det mye fotball rundt omkring på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene i...