tirsdag, april 23, 2024

Sandberg senket gamleklubben – venter på at han skal slå ut i full blomst

Date:

Share post:

Stian Sandberg banket inn to mål da han senket gamleklubben i 2-1-seieren til Skjetten over Gjelleråsen.

Den høyreiste spissen har i flere år vært et stort talent, men det har ikke helt løsnet for Sandberg. Han tok steget ned til Gjelleråsen fra Lillestrøm, og så et hakk ned til Skjetten. Nå har han spilt opp Skjetten til 3. divisjon, og han senket likeså godt Gjelleråsen.

Stian Sandberg og Skjetten jubler etter 1-0-scoringen til spissen (Foto: Espen Bråthen).

Det tok kun to minutter før han løp fra forsvaret, rundet keeper og plasserte ballen i mål.

– Det var en del av planen vår. Vi skulle prøve å få Stian mest mulig i bakrom. De kom ut i 100 som vi forventet og trøkket oss bakover og da er de sårbare bak stopperne, forklarte Kai Holt til Lokalfotballen.

– Venter på at han slår ut i full blomst

– Stian er et stort talent, og vi venter litt fortsatt på at han skal slå ut i full blomst. Han kommer til masse sjanser  hver kamp, og kunne ha scoret ti mål så langt. Han blir bedre og bedre, og kan fort bli toppscorer i avdelingen, er Holts rosende ord om spissen sin.

Holt krever mye. Sandberg scora 11 mål på 12 kamper i fjor, og hittil i år har han sju mål på åtte kamper. Tre av de kom i kvaliken til NM mot Raumnes & Årnes, og altså fire mål serien.

Tre minutter senere fikk Sandberg plass og rom igjen og banket til fra 20 meter, men den fikk keeper Petter Karlsen bokset vekk. Det var et tungt skudd.

Gjelleråsen hadde mye ball

Utover i 1. omgangen tok Gjelleråsen helt over. De hadde masse ball, og klarte å sette opp to mot en på kantene, men de var for upresise på siste tredjedelen. Marius Amundsen og Nabil el Hor hadde en relativ grei jobb med å renske vekk.

Hjemmelaget skaper et par sjanser som er ålreite, men de begynner å stresse litt. Det er også masse energi ute på banen, så det var ikke lett for dommer Arion Shaqiri å holde det litt rolig ute på kunstgresset på Li.

Det ble litt krangling i lokaloppgjøret mellom Gjelleråsen og Skjetten. Dommer Arion Shaqiri måtte bruke alle goprat-midler (Foto: Espen Bråthen).

Tumulter og flaksemål

Det smalt skikkelig like etter at man passerte halvtimen. Sofian Abarkach hadde en stygg etterslenger, og det ble mye dytting og skriking ute på banen. Dommer Shaqiri fikk roet det ned etter å ha gitt et par gule kort til i tillegg til Abarkach.

Like før pausen kom utligningen. Og Gjelleråsen hadde flaks. Peter Sande avklarerte rett i kneet til Emil Åkvåg og ballen trilla inn i venstre hjørne. Åkvåg har nå åtte scoringer på de første seks kampene. Og selvfølgelig var dette fullt fortjent.

Peter Sande avklarerer og treffer Emil Åkvåg i kneet, og ballen trilla inn i mål (Foto: Espen bråthen)

Etter 15 fortjente pauseminutter holder Skjetten på å score med en gang – igjen. Keeper Karlsen bommet i feltet etter et frispark og Steffen Husum headet like utenfor.

Skjetten prøvde å trille mer ball i åpningen av omgangen, men de sleit med å spille seg ut mot et aggressivt hjemmelag. De lange ballen ble også for korte så stopperne Nygård og Bright-Taylor kunne enkelt plukke de ballene.

Etter 65 minutter skapte Gjelleråsen omgangs største sjanse. Simen Aasmundstad ble spilt alene med keeper, men Michael Lie vant duellen. På returen så det ut til at Eirik Steine skulle GIF opp i ledelsen, men Steffen Husum kastet seg fram og reddet på streken.

Fem minutter senere herjer innbytter Simon Bakken på venstrekanten og han spiller Steine helt alene på femmeter, men han klarer ikke å koordinere fot og hode så Lie fikk rensket vekk ballen.

Sandberg ble matchvinner

Etter de store sjansene til Gjelleråsen så kom selvfølgelig scoringa i andre enden. Lamin Jaiteh avsluttet etter et godt angrep, og Sandberg satte inn returen i duell med Karlsen. Dommer og assistenten tok en prat før de godkjente scoringa.

Gjelleråsen presset på , men skapte ikke annet enn et par halvsjanser til tross for stort ballinnehav.

– Det var en deilig seier der vi lykkes bra med planen og gjennomføringen. Vi fikk tatt ut 7ern (Nilsen, red anm.) og fikk fram stopperne. Vi lyktes bedre i 2. omgangen enn i 1. omgangen og rytmen til GIF ble mer borte syns jeg. Vi hadde litt tur og flyt, men det må man ha for å vinne en sånn kamp, sa Holt om den viktige seieren.

Gjelleråsen leder fortsatt serien, men nå er ledelsen nede i tre poeng til Skjetten og Lillestrøm 2.

Gjelleråsen var redde for Stian Sandberg i 3. divisjonskampen (Foto: Espen Bråthen)
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Skjetten med full kontroll i lokaloppgjøret mot Skedsmo

Favoritten Skjetten vant enkelt i lokaloppgjøret mot Skedsmo. De grønne vant 2-0 etter en solid prestasjon i et...

Direkte fra 3. divisjon: Skjetten – Skedsmo

Et skikkelig lokaloppgjør. Skjetten får besøk av nabo Skedsmo, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...