søndag, mai 26, 2024

– Stemningen i gruppa er veldig bra om dagen

Date:

Share post:

Lørdagens fotballfest starter på Opakermoen da FUVO får besøk av Lørenskog. Stian Westerheim i FUVO og Jake Martin i Lørenskog har tatt en prat med Lokalfotballen

Klokken 13:00 smeller det på gressbanen til FUVO. De får besøk av Lørenskog i 6. serierunde i 3. divisjon. Lokalfotballen har tatt en prat med to av spillerne.

Les også: – Vi har fremdeles et uforløst potensial i spillet vårt

– De tre første kampene er veldig bra, hvor vi også får 6 poeng og et knepent tap mot LSK 2. Vi fikk satt en veldig godt kollektiv, og var ganske vanskelig å spille mot. Vi har fortsatt en del å gå på med tanke på eget spill, men kollektivet har vært veldig bra. De to neste bortekampene har blitt litt tøffere for oss. Her har vi møtt god motstand, og fått litt større problemer. Vi klarte heller ikke å få satt det defensive like bra i disse kampene, men samlet sett er serieåpningen bra for oss, sier veteranen Stian Westerheim i FUVO.

FUVO har vinni begge sine hjemmekamper på kunstgress, og nå skal kampen spilles på det underlaget fotball skal spilles på. På bortebane har det blitt tre strake tap, blant annet et knepent 1-2-tap mot Gjelleråsen.

Jake Martin jubler etter 1-0-scoring for Lørenskog mot Gjelleråsen (Foto: Espen bråthen)

Er du fornøyd med de første seriekampene, Jake?

– Jeg vil si det ja. Det finnes selvfølgelig alltid noe som kan forbedres, men jeg synes vi spiller god fotball og utvikler oss for hver kamp som går så det skal vi bygge videre på, svarer Jake Martin, som har scora fire mål denne sesongen og er på 3. plass på toppscorerlista.

Lørenskog jakter nærmest Gjelleråsen med sin 2. plass. De har vinni alle tre hjemme, men har til gode å vinne borte. De har tatt ett poeng, og de også tapte 1-2 borte mot Gjelleråsen.

For å slå Lørenskog må vi hindre at de får til eget spill, også har vi selvfølgelig en plan som du kan se i dag

Stian Westerheim, FUVO

– Stemningen i gruppa er veldig bra om dagen. Vi har fått en fin start som vi kan bygge videre på. Tidligere år har vi hatt litt tynn stall, men dette er mye bedre i år. Det gjør at vi får en bedre treningshverdag og at det blir enklere for oss å bygge et godt lag. Vi er på god vei, og jeg er helt sikker på at vi kommer til å bli enda bedre utover, sier Martin.

Martin og Westerheim kommer til å møtes i noen dueller ute på gresset, og Martin jakter flere scoringer.

– Innsatsen er jeg stort sett fornøyd med, personlig var det viktig å åpne målkontoen tidlig, selvom det burde blitt ett par scoringer til. Så er det noen andre områder jeg må forberede meg på. Stemningen i spillergruppa er bra, sier Jake.

– Jeg har ikke sett Lørenskog enda i år, og kjenner ikke veldig godt til årets utgave. De pleier å være et godt lag som liker å bruke ballen, og de pleier å være ganske gode på det også. For å slå Lørenskog må vi hindre at de får til eget spill, også har vi selvfølgelig en plan som du kan se i dag. Vi er veldig avhengige av kollektivet, men jeg har stor tro på at Lørenskog skal få det vanskelig, avslutter Westerheim.

Kampstart er som sagt 13:00, og du kan også få med deg Gjelleråsen – Skjetten som spilles 16:00.

Les også: – Vi har fremdeles et uforløst potensial i spillet vårt

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...