onsdag, juni 12, 2024

– Vi har fremdeles et uforløst potensial i spillet vårt

Date:

Share post:

Dette er lokaloppgjørenes helg i 3. divisjon, og Gjelleråsen får besøk av Skjetten. Lokalfotballen har tatt en prat med Petter Karlsen og Steffen Husum.

– Vi er som lag fornøyde med å vinne fem av fem kamper, men vi føler at vi fremdeles har et uforløst potensialet i spillet vårt. Vi kan bli enda flinkere til å drepe kamper. Vi skal absolutt ikke si oss misfornøyde med 5 strake, men allikevel er det en god ting at vi fremdeles ønsker å forbedre oss, sier Petter Karlsen, som er keeper hos serieleder Gjelleråsen.

Karlsen er fra Hemnes, men har stort spilt fotball i karrieren «innaføre». Keeperen har vært i Lørenskog, Lillestrøm og Vålerenga før han gikk på utlån til GIF fra VIF. I fjor ble overgangen gjort permanent.

– Personlig har jeg prestert på et ålreit nivå så langt. Fikk bidratt bra mot Lørenskog og en involvering mot Bossekop forrige helg. Utenom det har vi som lag sluppet til lite sjanser, med unntak av straffer og Harstad borte. Men, personlig ønsker jeg å holde nullen hver helg og det har vi ikke fått til enda i år, så det skal vi gjøre noe med resten av sesongen. Det er noe av det vi ser en del forbedringspotensialet ved, både individuelt og som lag i helhet, forklarer Karlsen.

I borteleiren har det vært mer opp og ned for Skjetten.

– Vi er middels fornøyde med starten på sesongen. Vi spilte godt mot både Godset 2 og spesielt Harstad. Fornøyd med seier mot Skjervøy, men var ingen stor kamp av oss. Det er Bossekop-kampen som svir mest, sier Husum til Lokalfotballen.

Steffen Husum går seirende ut av duellen mot Raumnes & Årnes i NM (Foto: Espen Bråthen)

Husum som er en Skjetten-gutt tvers gjennom, og han spilte sin første a-kamp for Skjetten i 2013. Totalt har han spilt 102 kamper, og han hadde noen år i USA i 2018 til og med 2020.

– Litt sånn som laget er jeg middels fornøyd med min egen innsats så langt, selvfølgelig er det moro med et par scoringer, men jeg er forsvarsspiller før noe annet og jeg syns vi har gitt bort for mange billige mål hittil, forklarer høyrebacken Husum.

GIF har vunnet de siste innbyrdes

Gjelleråsen møtte Skjetten sist i oktober 2019. Da vant Gjelleråsen 5-1 hjemme mot Skjetten, og vårkampen vant GIF 1-0 borte mot Skjetten. Den sesongen rykka Skjetten ned til 4. divisjon, og Gjelleråsen endte på 3. plass.

I den kampen høsten 2019 scora Stian Sandberg for Gjelleråsen. Nå er spissen i Skjetten. Toppscoreren i avdelingen, Emil Åkvåg, satte inn to mål for GIF i det forrige innbyrdes møtet.

– Vi må møte opp til kampen mot Skjetten. Det er et lag med en del gode spillere og med en bra trener. Lokaloppgjør er alltid morsomt, men vi må være enda vassere i duellene til sammenlikning med forrige lokaloppgjør for å vinne mot Skjetten. Det får vi prøve på, sier Karlsen, og fortsetter:

– Stemninga er god. Vi har vunnet kamper, og forsøker sammen å bli enda bedre. Vi gleder oss veldig til ny kamp og til et nytt lokaloppgjør.

Husum kan også melde om god stemning i spillergruppa.

– Stemninga er veldig bra i gruppa. Vi føler vi er inne i flytsonen med et par gode resultater og selvfølgelig nytt kunstgress. Det har virkelig økt gleden og kvaliteten på treningshverdagen. Mot GIF har vi en kampplan vi mener er veldig sterk, så for oss gjelder det bare å følge den, men også jobbe knallhardt, vinne krigen og spille på det vi er gode på, avslutter Husum.

Kampen spiller 16:00 på Li kunstgress, så møt opp. Er du klar for mer fotball så ser du FUVO – Lørenskog kl. 13:00 og så til Li.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Bjørkelangen

Nok et herlig lokaloppgjør i 3. divisjon. Lørenskog får besøk av Bjørkelangen, og du kan følge alt direkte...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.