torsdag, juli 18, 2024

Foran den 6. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

Date:

Share post:

Serierunde seks er rett rundt hjørnet. Her er Lokalfotballen sine kommentarer og tips foran serierunden i 4. divisjon.

Alle tips er før troppene ble klare i FIKS.

Hauerseter – Raumnes & Årnes

Vi kan vel kalle serieåpningen til Hauerseter for en liten fiasko. De har tatt tre poeng, og det var mot ti mann i Eidsvold Turn 2. De har slippi inn 20 mål på de fem kampene, og rett og slett hatt trøbbel.

Slik vi ser det så virker for mange for dårlig trent, og det holde ikke i det som har blitt en sterk 4. divisjon. Det er mange godt trente lag, spesielt 2. lagene. Skal Hauerseter ha noe håp om å klatre så må de bli bedre trent.

En annen årsak er at de får mye brudd fordi de ønsker å trille ball. De overdriver det nesten litt. Med divisjonens beste bakromspiller burde de endre litt på prioriteringene. De har også flere spillere med gode føtter som garantert vil treffe Brenna når de prøver – slik de gjorde på slutten mot AHFK i den vanvittige kampen sist.

Elleveren til HSk er ikke helt klar ennå, men det blir nok noe av det samme som sist.

Raumnes & Årnes plukker poeng jevnlig og er oppe på 5. plass etter den usikre oppkjøringa. Dehar bare spilt en bortekamp til nå og den vant de 6-0 mot AHFK. Sist slo de Rælingen 3-2 i en kamp der rapportene sier at Rælingen var best.

Brødrene Hansen storspiller om dagen. Mads er en av fire mann med seks mål. Patrick har allerede fire målgivende, og er dermed en bak to spillere.

Og hele Raumnes & Årnes er storfornøyde med at Arne Holter er med i kveld. Han dominerte stort i den kampen han spilte for R&Å.

Lokalfotballen har fått troppen og slik vi leser den så er det full tropp for Trond Lien.

Mitt tips: 3-3 Brenna 2 og Mork for HSK. Hansen, Buseth og Holter for R&Å.

Arne Holter er tilbake i Raumnes & Årnes mot Hauerseter (Foto: Espen Bråthen)

Strømmen 2 – Sørumsand

Strømmen 2 er sist på tabellen med to poeng på de første fem kampene. Vi tror de kommer med cirka lik tropp som sist da de hadde med noen a-spillere. De tapte 1-2 mot GIF 2 etter at Sebastian Gjelsvik ble utvist. Han «slipper» da å møte moderklubben i kveld. Spillere som Valberg, Tongnoy, Joseph-Ifejilika og Solheim tipper vi er med i denne kampen der Strømmen 2 sårt trenger poeng.

De fleste spillerne spilte G19-kamp på søndag og da tapte de mot AHFK.

Sørumsand sliter fortsatt med skader, og flere spillere er usikre i kveld. Det er spørsmålstegn med Statovci, Nazari og O. Vestreng. Det er stor forskjell på laget med og uten de tre. Nils Knivsland er tilbake.

Sørumsand har fire poeng på fem kamper og de, som Strømmen 2, trenger poengene.

Mitt tips: 2-1 Solheim og Shehabi for Strømmen 2. S. Melby for SIF.

BLI MED PÅ FANTASY ROMERIKE

Kløfta – Ull/Kisa 2

Kløfta har hatt enorme skadeproblemer, men nå har de en mye bedre tropp og har hatt bedre treninger. Det er vel «bare» Rød, Hovde og Olsen som ikke er klare ennå.

Fra å denge to av 2. lagene ble det tøffere mot Lørenskog i 2-2-kampen. Lørenskog 2 styrte mye, men Kløfta er som alltid gode på kontringer og dødballer. Spesielt Marius Preber har stått fram den siste perioden med mange målpoeng.

Ull/Kisa 2 går nok som nevnt tidligere for opprykk i 4. divisjon, eventuelt at det blir Interkrets G19 de går for. I G19 1. divisjon blir det en hard kamp mellom Lørenskog, Gjelleråsen og nettopp Ull/Kisa. Dette vil nok vurderes utover i sesongen.

Lokalfotballen veit at de kommer med et par fra a-troppen i tillegg til de unge gutta som trener med a-laget. Dette blir garantert en severdig kamp der Kisa 2 vil ha mye ball og Kløfta krige seg inn i kampen.

Mitt tips: 3-2 Preber 2 og Zamble for Kløfta. Da Silva og Sundberg for Ull/Kisa 2.

Rælingen – Gjelleråsen 2

Rapportene sa at Rælingen tapte litt ufortjent mot Raumnes & Årnes sist i 2-3-tapet.

Det er litt grums i spillergruppa, og vi veit at et par spillere allerede er på vei ut og straks i andre klubber. Det å holde på en så stor tropp uten et fungerende 2. lag er ikke lett. Vi syns ikke synd på trener Henning Holt, men han og klubben har en jobb å gjøre.

De mangler blant annet Adrian Tjernsli og Nahum Tesfu i kveld, men ellers ser det sterkt ut. Ungguttene Rindal og Jonus Bjarmann tar steg. De mangler en notorisk målscorer fordi de skaper mye i alle kampene.

Gjelleråsen 2 har, sammen med Ull/Kisa 2, hatt tålig like 2. lag og det virker som at alle reservene på a-laget skal være med på 2. laget. Derfor ligger de i toppen med ti poeng, og kun tre poeng bak serieleder Skedsmo.

Mot FUVO sist for 3. divisjonslaget var det mange av de samme på benken som spilte mot Strømmen 2 i 2-1-seieren. Kommer Bakken, Bjørndalen, Lindviksmoen, Hjelkerud, Marigård, pluss alle de gode unggutta, med blant andre Otman Khris, så blir dette tøft for Rælingen.

Mitt tips: 1-3 Sannum for RFK. Bakken 2 og Bjørndalen for GIF.

Skedsmo  – Eidsvold Turn 2

Skedsmo kjører på. De har fire seire, og en uavgjort der de spilte med ti mann i 88 minutter mot Gjelleråsen 2. Mange spillere har fått målpoeng, og det er en av styrkene til Per Einar Gjelsviks lag.

Sist hadde de null problemer med Sørumsand i 5-0-seieren. Nå er viktige Gabriel Engebretsen med igjen, så troppen blir sterkere og sterkere ettersom Saeed Rahim også nærmer seg klar for mer spilletid. De kan spille på enda flere strenger fremover.

Det ryktes også et par spennende spillere inn, så Skedsmo blir ikke lette å riste ned fra toppen av tabellen.

Et lite rist kan komme i kveld. Vi har ingen anelse om hva Eidsvold Turn 2 kommer med, men etter forrige 1. lagskamp der de dytta inn flere unggutter fra start så var benken sterk.

Andre Trandum Nordlie, Jørgen Kolstad, , August Jenssen, Sondre Rudi, Erik Ruud, Stian Teksum, og de gode juniorene Chris Notoane og Kara Bandeh var alle på benken, og med et par andre gode juniorer er det nesten 3. divisjonsnivå på den gjengen. Jesper Kornbakk er jeg usikker om er klar etter å ha fjernet mandlene.

Mitt tips: 2-1 Moltzau og P. Evensen for Skedsmo. Bandeh for Turn 2.

BLI MED PÅ FANTASY ROMERIKE

Tirsdag:

Gjerdrum – Aurskog-Høland (Lokalfotballen dekker kampen)

Eidsvold IF – Lørenskog 2 er utsatt på grunn av EIF sin cupkamp mot Lillestrøm.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...