torsdag, juli 18, 2024

Foran onsdagens kamper i breddefotballen på Romerike

Date:

Share post:

Det var en strålende tirsdag, og nå venter en litt kald onsdag, men med masse fotballkamper som du kan se. Noen kommentarer og tips.

Som i går, tirsdag, går vi rett på sak. Tipsene traff sånn tålig i går, så vi krysser fingrene i dag også.

3. divisjon kvinner

FUVO – Nittedal 2

FUVO vant enkelt 8-0 mot Lørenskog i den første kampen, og de kommer til å kjempe i toppen virker det som. Den nye spissen Maria Hansen Sloan smalt inn fire mål og virker veldig god.

Bortelag Nittedal 2 veit vi fint lite om akkurat nå, men at de ikke skal henge med FUVO forventer vi.

Mitt tips: 4-0 Sloan 3 og Reinertsen for FUVO

4. divisjon

Aurskog-Høland – Hauerseter

Hjemmelaget kriget til seg et fortjent poeng borte mot Rælingen sist. Troppen nærmer seg full, og de får inn et noen viktige utover våren nå i Studsrud og Lunder Jensen. Det kommer garantert til å bli lignende plan i dag mot Hauerseter – ligge lavt og kontre.

Og det er noe Hauerseter ikke liker. De ble for eksempel kontret i senk av Sørumsand og Lørenskog 2. I forrige kamp mot Ull/Kisa 2 var innsatsen bedre, og skal de plukke poeng må de nok innse at de må jobbe for poengene i 4. divisjon.

Mitt tips: 2-2 Svardahl og Kolstad for AHFK. Brenna og Mork for HSK.

Gjerdrum – Ull/Kisa 2

Gjerdrum står med en seier og to uavgjorte, så de er altså ubeseiret. De møtte et sterkt Turn 2 sist, og klarte 3-3 etter å ha liggi under 1-3. Minuset et at de har pådratt seg en del gule kort, så kan bli tungt utover i sesongen.

De er kontringssterke, og det kan Ull/Kisa 2 få merke i kveld. Vi tror Kisa 2 vil styre en del av spillet, så det kan passe Gjerdrum perfekt.

Vi veit ikke i skrivende stund hva Ull/Kisa 2 kommer med, men har de ambisjoner om å rykke opp må de stille sterkt her. Gjerdrum har tatt steg og er en «felle» for de beste lagene.

Mitt tips: 2-2 Moseng og Haakonsen for GIL. Flores og Gulliksen for Kisa 2.

Raumnes & Årnes – Rælingen

Det går som forventet litt opp og ned for R&Å etter en utfordrende oppkjøring. Man ser i perioder hva de kan, men også bunnivået er for lavt. De har fire poeng på fire kamper, etter to tap mot gode 2. lag.

Sist slapp de inn to seine mål mot GIF 2, etter at GIF fikk et rødt kort, men før det denga de AHFK.

Rælingen sleit sist mot AHFK, men utlignet 15 minutter før slutt. De vegrer altså å tape fotballkamper. Henning Holt og RFK har seks poeng på fire kamper. De har møtt tre 2. lag og vært rimelig heldige.

Tjernsli nærmer seg formen, men Flaten, Langseth og Bashiri er ikke med. De har en stor tropp, men har noen viktige forfall.

Mitt tips: 3-2 Granum 2 og M. Hansen for R&Å. Tjernsli og B. Swar for RFK.

Lørenskog 2 – Kløfta

Lørenskog 2 har nok med noen fra 1. laget som spilte i går, så vi tror ikke Kløfta er like heldige denne gangen med et 2. lag. Lørenskog har seks poeng på tre kamper, og slo Hauerseter relativt enkelt i forrige runde.

Vi fikk troppen fra trener Vetle Rygh, og det er nok ikke stor forskjell i kveld på det som møtte Hauerseter – uten at vi kan si alt ennå.

Kløfta går det også opp og ned med. To store seire mot svake 2. lag med 17-0 i målforskjell til uavgjort mot et svekket Sørumsand og storbank mot Skedsmo. Uten at vi veit troppen ennå så er det på bedringens vei, og er alle med så blir det en bra kamp mot Lørenskog 2.

Mitt tips: 1-2 Bewianberg for Lørenskog 2. Preber og Zamble for Kløfta.

5. divisjon

Fjellhamar – Blaker

En litt tidlig toppkamp, etter at begge lagene har vinni sine to første kamper. Det vil si at FFK fikk walk over mot AHFK 2 sist.

Fjellhamar er favoritten i 5. divisjon, og de er favoritter mot Blaker. Troppen til FFK er sterk, men de har et par forfall. Bakover på banen er det litt tynt, men fremover er det masse krutt.

Blaker har en tynn tropp. I kveld mangler de keeper Ahmed Jouini og midtstopper Pål Thoreid står i mål. Ellers er elleveren tipp topp, og det er tynt på benken.

Mitt tips: 3-1 Smith, Berg og Navarrete for FFK. Nordseth for Blaker.

AFSK – Skjetten 2

AFSK tapte 0-1 i en dårlig kamp mot Fet sist. Da manglet grønntrøyene de meget viktige brødrene Krolikowski. De skal være med nå etter å ha vært i bryllup i helgen. Da blir det et annerledes lag.

Skjetten 2 vant sin første kamp mot Bjerke, og etter mye diskusjon måtte de ta en WO mot Søndre Høland sist.

Stiller de med reservene, og de som var hjemme, fra forrige hjemmekamp er det et sterkt Skjetten-lag de kan stille i kveld.

Dette var de to lagene som rykka opp fra 6. divisjon.

Mitt tips: 2-3 S. Krolikowski 2 for AFSK. Gunnthorsson og Kordahl for Skjetten 2.

Skedsmo 2 – Søndre Høland

Hjemmelaget har tapt begge sine kamper. De fikk deng mot FFK og tapte 0-1 mot Bjerke sist. Dette er et veldig ungt lag pluss de har med et par rutinerte spillere. Det ser ikke helt ut til å holde i 5. divisjon, så de må nok inn med litt krutt fremover.

SHIUL slo Fet 1-0 og fikk WO mot Skjetten 2, og er dermed ett av fire lag som har seks poeng etter to kamper. De har en tynn tropp og er avhengig av alle skal det bli en god sesong. De er litt i samme båt som Blaker.

Dette er en vanskelig kamp å tippe uten å vite hva Skedsmo 2 kommer med. Har de tropp som i de to forrige så vinner SHIUL.

Mitt tips: 2-4 Lobmann og Soares for Skedsmo 2. Eirik Olsen 2, Sandby og Bergsjø for SHIUL.

6. divisjon

Leirsund – Bøn

De to gresslagene skal dessverre spille på kunstgress i kveld. Sånn blir det når kretsen ikke leser spillet helt. Kampen spilles på kunstgressbanen ved Eidsvoldhallen.

Bøn er favoritter til å rykke opp, men Leirsund har fått inn en fin gjeng med spillere etter at de nesten måtte kaste inn årene tidligere i vinter.

Begge lag har seks poeng på de to første kampene. Richard Sperre har seks mål på de to kampene for Bøn.

Mitt tips: 1-3 Hagen for Leirsund. Sperre, O. Dahl og Limbodal for Bøn.

Flisbyen – Borgen

Det navnsterke Flisbyen tapte overraskende mot FFK 2 i første kamp. Nå hadde FFK 2 med seg et bra lag, men det resultatet var nok veldig skuffende for den rutinerte gjengen.

Borgen har mista et par viktige spillere, men de har igjen noen som bidrar godt i 6. divisjon. De har en seier på de to første, og de sendte FUVO 2 hjem med fire mål i sekken. Alexander Bach scora tre mål i den kampen.

Mitt tips: 4-1 Daly 2, Slorafoss og Nilsen for Flisbyen. Bach for Borgen

8. divisjon

Kløfta 2 – Skogbygda

Hvilken kamp skal du se i kveld?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Syns vi burde hatt litt flere poeng i vår

Skjetten har til tross for mye endringer i troppene spilt bra og er på en sterk 3. plass...

– Gutta har levert enormt – ikke mange som hadde trodd dette

Nyopprykka Bjørkelangen har imponert alle med sin 2. plass, og trener Mathias Hoftvedt mener de burde ha tatt...

– Vi har variert altfor mye – har hatt gode treninger nå

Lørenskog var en av to store favoritter i 3. divisjon avdeling 5. Etter en skuffende periode er de...

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...