lørdag, juni 22, 2024

Unggutta preger Fantasy Romerike

Date:

Share post:

De fire første serierundene så er det unggutta og flere lavt prisede spillere som dominerer poenglisten i Fantasy Romerike for 4. divisjon.

Fantasy Romerike er allerede en suksess, og nå er det 650 spillere som deltar. Fremover nå så vil vi komme med rundepremier og en sammenlagtvinner-premie.

Vi ønsker også å få tilbakmeldinger på hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. Vi ønsker alltid å bli bedre. Til høsten er sjansen stor for at vi kjører Fantasy Romerike for 5. divisjon. Dessverre så ble det altfor lite interesse fra lagene i 3. divisjon kvinner så der blir det ikke noe Fantasy denne sesongen.

Otman Khris i Gjelleråsen er spilleren som har spilt inn flest poeng (Illustrasjon: breddefantasy.no)

Så over til statistikk og all moroa.

Det er ungguttene som dominerer spillerlistene. Best av alle, altså flest poeng, er Otman Khris i Gjelleråsen 2. Unggutten har herjet i de første kampene med sine tre scoringer og fem målgivende og har 38 poeng. Han er kun tatt av 4,21% av de 650 spillerne.

Like bak følger rutinerte Marius Preber med sine 33 poeng. Spissen hos Kløfta er kun plukket ut på 4,67% av lagene. Fredrik Kristiansen er på samme poengsum, og han er toppscorer med sine seks mål i serien. Kristiansen er plukket ut på 20% av lagene og er dermed den nest mest valgte spilleren – etter Kim Brenna.

De mest valgte spillerne i Fantasy Romerike 2022

På 4. plass finner vi Martin Evensen. Den omskolerte nå midtbanespilleren har spadd inn 29 poeng med sine to mål og fire målgivende. Han er valgt av 15,25%, og det har økt betraktelig de tre siste rundene.

Like bak kommer Evensens lagkamerat Eirik Risberget. Vingbacken har imponert med sine tre scoringer. Han er bare valgt av 4,83%. Mads Hansen i Raumnes & Årnes er på samme poengsum, og er kun valgt av 2%.

Her er det ti beste poengplukkerne i Fantasy Romerike 2022

Lien Hansen leder totalt

Ull/Kisas Børre Lien Hansen leder totalt etter fire serierunder. Lien Hansen er administrativ leder for bredden og sportssjef for kvinnefotballen kjenner fotballen godt på Romerike. Han har 262 poeng til nå.

Han leder med hele 17 poeng til Magnus Iversen. Eidsvold IF-spissen er operert og vi får håpe veteranen kommer tilbake på banen. Nå får han mer tid til Fantasy Romerike. Like bak der ligger Kløftas lagleder, Kjell Arne Haugen. Han var best i den 4. serierunden med 86 poeng, og han er 21 poeng bak Lien Hansen.

Drømmelaget til venstre, og de beste managerne til høyre i Fantasy Romerike

Øvre Romerike dominerer altså Fantasy Romerike.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...