søndag, april 14, 2024

Foran helgens fotballkamper på Romerike – kommentarer og tips

Date:

Share post:

Denne helgen er fantastisk. Det spilles lokalfotballen-kamper hele helga. Her er kommentarer og tips for alt fra 3. divisjon til og med 5. divisjon

Fotballfesten starter med fullt fyr i 4. divisjon. Det spilles hele fem kamper fredag, pluss en på lørdag.

3. divisjon kvinner:

19:00 Lørenskog – FUVO

Det har vært en rar oppladning for Lørenskog De fikk inn 11-12 jenter fra Løvenstad i et samarbeid, men de mista flere egne jenter – blant annet til Skjetten. Lørenskog stiller purungt tror vi, men man håper at de har fått liv i de litt eldre igjen.

Vi er egentlig litt overraska at de stiller lag.

Litt av det samme gjaldt for FUVO i vinter. De sleit med å klare og stille lag, men de har fått inn noen nye spillere nå på slutten. Det er et litt mer rutinert lag, men har også noen spennende jenter (som Lørenskog også har).

4. divisjon menn

19:00 Hauerseter – Ullensaker/Kisa 2

Det kommer til å bli et heftig oppgjør. Ull/Kisa 2 prioriterte litt bort NM-kampen for G19 mot rivalen Eidsvold Turn, fordi de heller ønsker opprykk til 3. divisjon og/eller G19 Interkrets. Likevel er det en del av de samme spillerne, og et ungt lag, mot Hauerseter. Det blir mange kamper tett på for flere av de med tre kamper på fire dager.

Hauerseter har fått en elendig start, for å si det pent. De slipper inn masse mål. Så det å ha mange «kjente» navn uten å være villige til å blø for drakta gir ikke mange poeng i 4 divisjon.

Lokalfotballen veit at det har vært et lite «krisemøte» med trenerne i HSK. De rutinerte må ta tak nå. Spillere som unggutta Løkken og Emilsen har vært lagets beste. Vi tror at de løsner litt for Brenna mot flere unge forsvarsspillere.

Mitt tips: 2-2 Brenna 2 for HSK og Flores og Bryant for Kisa 2

19:00 Kløfta – Eidsvold TF 2

Kløfta har ikke imponert i serieåpningen og har fire poeng på tre kamper. Det har vært mye forfall, og bredden er ikke altfor stor i troppen til Karl André Hovde. Mot Sørumsand sist var det flere borte og de klarte bare 2-2 – mot et skadeplaget SIF også.

Eidsvold Turn 2 har mange kamper om dagen. Etter dramaet i G19 NM mot Ull/Kisa, som de vant etter straffer, fikk de flere skader. Det preger nok laget i kveld, så vi tror ikke at de kommer med all verdens lag.

Mitt tips: 5-0 Preber 3, Westheim og Bujupi for Kløfta.

19:00 Skedsmo – Strømmen 2    

Skedsmo har startet bra, og sist mot Gjelleråsen 2 endte det uavgjort etter at de var ti mann i 88 minutter. Vi har sett i kampene at Skedsmo er godt trent. De leder serien, og de forventer nok selv å være der helt fram.

De mangler Engebretsen, Engebråten og et par til, men Saeed Rahim er tilbake men skal matches rolig. Magnus Kolbjørnsrud er tilbake og trener for fullt og han starter i kveld.

Det blir sannsynligvis en far/sønn-duell i kveld. Skedsmo-trener per Einar Gjelsvik møter sin sønn Sebastian Gjelsvik som spiller for Strømmen. Unggutten fikk innhopp i 2. divisjon i forrige kamp. Ellers tror vi det blir lignende lag som i det siste for Strømmen 2.

Mitt tips: 3-1 Moltzau 2 og Vysochenko for Skedsmo. Walseth for Strømmen 2

Alt over her ble skrevet før lagene kom ut i FIKS

19:30 Eidsvold IF – Sørumsand

EIF jakter Skedsmo. Etter at de fikk Lillestrøm SK i cupen har det gått litt nedover, som har skjedd med flere klubber tidligere.

De stiller sterkt og det er nødvendig med seier i dag mot Sørumsand. EIF har et par forfall ellers ser det bra ut i en sterk tropp.

Sørumsand kommer overraskende nok med Ola Vestreng på benken. Han trente onsdag, men er ikke klar for å starte kamper ennå. Ellers sliter de med fravær, og de har et par småskada i troppen så får vi se om de holder.

Mitt tips: 4-1 Kristiansen 2, Solberg og Ulseth for EIF. Statovci for SIF.

19:30 Raumnes & Årnes – Gjelleråsen 2

Hjemmelaget feide over AHFK med Arne Holter tilbake. Han styrte det meste, og er med i kveld også. Troppen ser fulltalig ut, og de kommer med masse selvtillit. Granum ble skadet mot AHFK, men er i troppen.

Gjelleråsen 2 stiller uten Bjørndalen, og det er en svekkelse. Ellers er det lignende lag som i de første kampene. Det er litt tynnere benk denne fredagen.

Mitt tips: 3-3 Holter, M Hansen og Buseth for R&Å

5. divisjon

19:00 Søndre Høland – Skjetten 2

Avlyst, og WO til SHIUL. Du kan jo lese en morsom Twitter-krangel mellom de to lagene.

Lørdag:

Rælingen – Aurskog-Høland        

Bjerke – Skedsmo 2

Skårer – Løvenstad

AFSK – Fet

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra 4. divisjon: Kløfta – Rælingen

Den 1. serierunden avsluttes med Kløfta mot Rælingen. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra kl. 20:15.

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

I 1. serieomgang møtes Eidsvold IF og Hauerseter på Råholt. Kampstart er 29:30 og følg alt direkte på...