lørdag, juni 15, 2024

Uavgjort i Marikollen – Bølgete kunstgress, krangling og gule kort

Date:

Share post:

Et ungt Ull/Kisa 2 imponerte mot Rælingen, og scoringene og kortene haglet i serierunde 3 i 4. divisjon.

Stort sett over hele Romerike stillte «alle 2. lagene med virkelig toppede lag. Utenom Ull/Kisa 2 som kom med juniorlag mot Rælingen. Men, ryktene går at det kommer et veldig sterkt Ull/Kisa 2 mot Hauerseter på fredag. I følge trener Jan Åge Sandviken så har de et par overraskelser på lur, som han sa i Marikollen.

Kampstart klokken 20:30 i Marikollen er altfor seint. Alle kampene tirsdagskvelden starta 20:15 eller seinere og det er veldig seint. Det er vanskelig å bygge opp a-laget når de fleste barn og ungdom ikke kan se kampene.

Dårlig grunnarbeid under kunstgresset?

En annen utfordring Rælingen har er den nye kunstgressbanen. Den har fått samme «bølger» og ujevnheter som de fleste andre nylagte kunstgressbaner på Romerike i det siste. Er det dårlig grunnarbeid eller dårlig kvalitet? En i Rælingen kommune sa til meg at det var tett drenering på flere kunstgressbaner og at det var årsaken.

Tengel Fredriksen og Jonus Bjarmann i en duell (Foto Espen Bråthen)

Rælingens a-lag fikk også en stor utfordring i Ull/Kisa 2s gode juniorer. De tok tak i kampen med gode bevegelser, høyt balltempo og gode valg. De fant de ledige rommene og plaget Rælingen skikkelig de første 20 minuttene. Likevel så er de juniorer, og effektiviteten på den siste tredjedelen var ikke god nok.

Rælingen jobba seg inn i kampen igjen, og begynte å skape litt sjanser. Spesielt Edvin Langseth begynte å vise seg fram foran hjemmetilskuerne. Den største sjansen fikk Chime Okehi som headet over fra åtte meter. Han stod helt alene og den vanligvis gode hodespilleren sank sammen på bakken med ansiktet dekket av hendene etter missen.

Like før pause ble det en god prat med Torgeir Bjarmann, som har to sønner på Rælingens a-lag. Han var svært fornøyd fordi Stabæk slo Åsane 4-0 i OBOS-serien.

Edvin Langseth imponerte i perioder. Jobben som sjukepleier gjør det vanskelig å trene jevnlig, sa angrepsspilleren til Lokalfotballen (Foto: Espen Bråthen)

Gode bytter av Rælingen

Rælingen gjorde to bytter i pause, og det var gode bytter. Nye Robert Rydningen tok tak i midtbanen, og Blend Swar skapte flere gode muligheter for hjemmelaget.

Ni minutter ut i 2. omgang driblet Langseth seg forbi et par mann, og spilte ballen ut til Swar på venstre. Midtbanespilleren avanserte og alene med keeper banket han ballen i mål like under tverrliggeren.

Nå begynte klagingen på dommer Ole Walstad Jensen fra spillerne, og spesielt fra trenerbenken til Ull/Kisa 2. Noen av situasjonene forstår vi men det ble til slutt for mye. Unge Jensen burde dratt opp det gule kortet så hadde han slippi det gnålet utover i kampen. Når en av trenerne roper til dommeren: Faan, Jensen. Er det kødd, så kan en dommer vifte med korta.

BLI MED PÅ FANTASY ROMERIKE

Altfor mye kjefting

Ettersom fokuset var så sterkt på dommertrioen var det elendig spill ute på banen. Lagene fikk til fint lite.

I det 70. minutt smalt det. Gode Markus Flores kranglet med seg ballen og avsluttet kjapt med venstrefoten og ballen satt i nettet. I den perioden hadde Kisa tatt over banespillet, og det fortsatte de med.

Kranglingen ute på banen fortsatte, og det tok litt av etter hvert. Jesper Bjarmann var sein i en takling og fikk fortjent gult kort og det brøt løs en liten krangel mellom spillere, trenere og et par tilskuere. God stemning kan vi vel kalle det, og dommer Jensen fikk roet det ned.

Begge laga hadde et par fine sjanser, men uten å få uttelling.

Det endte dermed 1-1 i Marikollen, og det var helt greit. Det ble delt ut åtte gule kort, og det burde blitt gitt ut flere. Både Rælingen og Ull/Kisa 2 har fem poeng på tre kamper, og er altså ubeseirede.

Lokalfotballen kommer med et sammendrag av serierunden senere

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Eidsvold IF

Nå er det breddefotballens helg. Raumnes & Årnes får besøk av Eidsvold IF. Kom deg på kamp, eller...