lørdag, juni 22, 2024

Raumnes & Årnes kjørte over Aurskog-Høland  – Holter imponerte i sitt comeback

Date:

Share post:

Det ble en fullstendig overkjøring for Raumnes & Årnes borte mot Aurskog-Høland. Hjemvendte Arne Holter styrte kampen.

– Det er gøy å spille med gutta igjen. Vi spiller bra, og vi ser AHFK blir slitne. Vi skaper ikke mye i 1. omgangen, men så får vi mer og mer rom. Det utnytter vi, sier Arne Holter til Lokalfotballen.

Arne Holter studerer i Trondheim, og han kommer bare til å spille noen kamper denne sesongen – når det ikke kolliderer med studiene.

Arne Holter og Raumnes & Årnes lekte med Aurskog-Høland og Jonas Grahn (Foto: Espen Bråthen)

Satsingen på fotball er over

– Jeg skal være i Trondheim i to år til. Det er gøy å spille, og sammen med Jesper, som jeg spilte sammen med her tidligere og i LSK, så skal vi trille litt ball, sier Holter, som sier at den store satsingen på fotballen er over.

– Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ønsker å ha det gøy. Satsinga har vært viktigere enn å ha det gøy i lang tid.  Men, når jeg først skal spille fotball skal jeg gjøre det ordentlig og være i form, forklarer Holter.

Mot Aurskog-Høland tok Holter tak med en gang. Med sine raske og tekniske bein hadde han full kontroll på midtbanen sammen med Jesper Aaserud. Med Holter så kunne R&Å løfte laget høyere i banen på en annen måte en tidligere, og i perioder kjørte de over AHFK på Høland stadion.

Likevel så skapte ikke bortelaget så mange sjanser. Og de utnytta bare en. Etter vakkert spill på høyre slo Patrick Hansen inn, og gode Thomas Buseth styrte ballen i lengste.

Her setter Thomas Buseth inn 1-0 til Raumnes & Årnes (Foto: Espen Bråthen)

Målfest i 2. omgang

I andre omgang tok det helt av for bortelaget. Allerede ett minutt ut i omgangen satt nummer to. Mads Hansen satte inn en retur fra keeper Even Vestreng, og tonen var satt.

Ti minutter senere banket Buseth til igjen, og Vestreng reddet godt. Igjen var Hansen først på returen, og etter han vendte bort en mann trillet han ballen i åpent mål.

Den vakreste scoringa kom like etter nummer tre. Igjen var Buseth involvert, og nå klarte ikke Vestreng å redde. Den offensive midtbanespillere banket til på volley fra 16 meter og ballen suste i lengste hjørnet. Strålende.

Så ble det en periode med rolig fotball. R&Å slapp AHFK inn i banespillet, men det ble skapt lite sjanser.

Lars-Eirik Svardahl og Aurskog-Høland fikk til fint lite (Foto: Espen Bråthen)

På slutten smalt det inn to kjappe mål for bortelaget.

Mads Hansen satte inn sitt tredje på en god halvvolley med venstra, og Magnus Krefting Hansen avsluttet målfesten etter godt forarbeid av innbytter Petter Hanekamhaug.

– Vi begynner å komme oss nå. Det er mye mer plan over spillet vårt i år enn i fjor. Det er en deilig følelse, sa Mads Hansen til Lokalfotballen da vi satt og prata på sidelinjen etter at Hansen ble bytta ut med krampe.

Raumnes & Årnes og Mads Hansen jublet for seks scoringer (Foto: Espen Bråthen)

For Aurskog-Høland er det krise. Enkelt og greit. 1-19 i målforskjell på tre kamper, og etter kampen satt trenerne, Eirik Haugen og Mathias Hoftvedt, i en lang prat med sportslig ledelse i AHFK.

En annen dårlig nyhet er at Jonas Grahn kan være på vei til Eidsvold IF. Lokalfotballen veit at det har vært møter, men ingenting er bekreftet ennå.

Uavgjort i idrettsparken

To skadeskutte lag møttes i idrettsparken i Sørumsand. Både SIF og Kløfta manglet flere fra sin beste ellever, og kampen led litt under det. Sørumsand tok ledelsen ved unge Dani Husanovic, og like etter brant Marius Kornbakk straffe.

Kløfta fikk sin utligning ved Marius Preber, men et frispark fra Egzon Statovci sendte rødtrøyene i ledelsen. Etter mye press fikk Kløfta sin utligning på slutten ved Jakob Koll Hansen.

Det endte 2-2 til slutt, og begge lag har fire poeng på tre kamper.

Den tredje serierunden avsluttes i dag med fire kamper.

Rælingen – Ull/Kisa 2
Eidsvold Turn 2 – Gjerdrum
Gjelleråsen 2 – Skedsmo
Lørenskog 2 – Hauerseter

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...