torsdag, mai 30, 2024

Foran lokaloppgjøret mellom Gjelleråsen og Lørenskog – kommentar og tips

Date:

Share post:

Sett påskelammet på vent. På Li braker Gjelleråsen og Lørenskog sammen i årets første lokaloppgjør i 3. divisjon.

Les også: Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Lørenskog
– Lørenskog som lag har jeg ikke så mye til overs for
Johnsen og Johansen er enige: – Vi må spille som oss sjøl

Klokken 18:00 smeller det på Li kunstgress. Hjemmelaget Gjelleråsen får besøk av nabo Lørenskog (nesten nabo i hvert fall), og begge lag er tippa i toppen fra flere hold.

Lokalfotballen har ikke fått ut fingeren angående tabelltips, men at begge lag blir topp 5 er det stor sannsynlighet for.

Johnsen inn for GIF

Gjelleråsen har mistet mange spillere foran denne sesongen, og ikke minst sin entusiastiske trener Ørjan Heiberg. Nå ble det et kjapt og enkelt bytte fordi Bent Inge Johnsen ble etter noen overtalelser flyttet opp fra hjelpetrener til hovedtrener.

Etter hvert har klubben fått på plass noen gode forsterkninger i Lasse Haldorsen, Markus Nygård og Jørgen Solvang Nilsen. Også den lokale spilleren Patrick Marigård er tilbake fra Ull/Kisa.

Vi kan også få med at rekrutteringen på Li har vært meget god den siste tiden, men det er bare så synd at de fleste talentene ender opp i Lillestrøm SK relativt kjapt.

Det er et lite tankekors at i kampen mot Senja var det kun to Gjelleråsen-gutter i startelleveren. Resten har blitt hentet inn de siste ett til tre årene.

Aasmundstad spiller ikke

I lokaloppgjøret mot Lørenskog blir det nok ikke mange endringer i elleveren til Johnsen. Han sa i GIFs egen FB-gruppe at Simen Aasmundstad er ute. Det samme er Filip Larsen, men han spilte ikke forrige kamp heller.

Vi forventer samme ellever foruten Aasmunstad, og vi tror det blir Joakim Hjelkerud eller Michael Lindviksmoen inn. Man mister kanskje litt løpsstyrke med både Hjelkerud og Lindviksmoen, men begge har gode føtter.

Lokalfotballen har et lite håp om å se Otman Khris og/eller Filip Oprea så vi går for innhopp på de to.

Lørenskog jubla etter 1-0-scoringen i høst mot Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen)

Flere tilbake fra sjukdom

Trener Knut Erik Johansen i Lørenskog forventer en bedre sesong etter en skadeplaget høst i fjor. De fortsetter med sin vanlig balltrillende spillestil. Spillestilene ligner litt men vi syns GIF er litt mer gjennombruddshissige.

Hos motstander Lørenskog har det vært en del sjukdom, men nå er de fleste tilbake. Det kommer til å bli litt endringer siden forrige kamp mot Skjervøy.

Vi regner med at Ole Forsberg er klar og går rett inn i elleveren. Vi håper også at vi kan få se Christopher Kjensteberg fra start. Moahammed Alkabra og Artan Xhaferi ønsker nok begge å starte også.

Vuk Fajfric og Jake Martin er soleklare valg på topp, akkurat som Mustafa Ahmad og Emil Åkvåg er for GIF. En maskin og en tekniker på begge lag der altså. Zirak Ahmad blir en joker for Lørenskog, og for GIF så blir det spennende å se Walid Khris.

Begge lags forsvar er gode nå som de så å si kan stille den beste fireren. Det blir ingen enkel jobb for de offensive spillerne. På keeperplass er det også svært jevnt mellom Petter Karlsen og Ole Drevland.

Dette er to 4-3-3-lag med tydelig plan så blir nok litt stanging, ballmist og fine angrep, og vi tror hjemmebanefordel bikker det i Gjelleråsens favør.

Mitt tips: 3-1 Åkvåg, Ahmad og Hjelkerud for GIF. Alkabra for Lørenskog.

Kampstart er 18:00, og av erfaring er det bra kiosk på Li, så ta middag og lokalfotball i kveld for å støtte grasrota.

Les også: Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Lørenskog
– Lørenskog som lag har jeg ikke så mye til overs for
Johnsen og Johansen er enige: – Vi må spille som oss sjøl

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...