fredag, mars 29, 2024

Folkefest på Råholt da Eidsvold IF fikk Lillestrøm i NM – Hele klubben blir involvert

Date:

Share post:

Det ble jubel på Råholt da de fikk beskjeden om at Lillestrøm er motstander i 1. runde i NM. Nå skal klubben samle lokalsamfunnet og næringslivet til folkefest.

-LSK er det lokale topplaget i kretsen vår. Mange av våre eifere i klubben har vokst opp med å gå på Åråsen og er Lsk fans. For EIF så er det naturligvis stort å få LSK og eliteserie motstand. Vi håper på mange tilskuere og en stor fest på stadion, sier Eidsvold Ifs trener Roy Arne Berg

Eidsvold IF slo ut FUVO i 2. kvalikrunde, og nå blir det folkefest på Eidsvoll stadion.

– Dette blir en folkefest. Både styret i EIF og Roger Halberg (red anm. Daglig leder i EIF) er klare til å sette i gang med et kjempearrangement. Vi skal involvere og samarbeide med hele klubben, barna, ungdommen, foreldrene og næringslivet. Vi skal stå samla som klubb og lokalsamfunn, sier EIFs styreleder, Carl Jørgen Owre, og legger til:

– Vi skal gjøre så godt vi kan. Dette blir et minne for livet, og vi er stolte for at vi skal ut i denne kampen. Mange unge spillere får ekstra motivasjon og de barna og ungdommen kan nå se at det er mulig.

Viktig inntektskilde

Klubben navner allerede flere punkter på en lang og fin liste. Blant annet ønsker å tilrettelegge for mye kollektivt ettersom togstasjonen er en kort spasertur ned til stadion. De vurderer også en tilskuerbuss fra stasjonen til banen hvis det er ønskelig. Det er utesteder som nå planlegger innrykk av masse fotballfolk.

EIF skal sette i gang et apparat på 40-50 frivillige som sørge for en god gjennomføring. Det skal føles profesjonelt er Owres klare mening.

– Markedsføringen er viktig, og dette blir en god inntektskilde for oss. Fotballen står sterkt på Råholt, og Romerike, og vi håper mange tar turen til oss.

Kampen skal spilles enten 18. eller 19. mai, så EIF har god tid til planlegging både til arrangement og LSK-analyse.

– LSK blir en svært tøff motstander for oss, og ett minne for livet. Kampen starter på 0-0 og vi skal gjøre vårt aller beste for å henge med så lenge som mulig. Cup er cup, avslutter trener Berg.

NM-kamper med lag fra Romerike:

Gjelleråsen – Kjelsås
Skjetten – Ull/Kisa
Eidsvold IF – Lillestrøm
Lokomotiv Oslo – Eidsvold Turn
Brumunddal – Strømmen
Lørenskog – Kongsvinger

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra NM- kvalik: Bjørkelangen – Skjetten

I 2. kvalikrunde til NM får Bjørkelangen besøk av Skjetten. Kampstart er 19:30 og du kan følge alt...

Direkte fra NM-kvalik: Bjørkelangen – Sørumsand

Bjørkelangen tar imot Sørumsand til cupdyst på Bjørkelangen kunstgress. Du kan følge alt direkte her på Lokalfotballen fra...

– BSF er favoritter når de tar i mot Sørumsand til NM-kamp

Bjørkelangen får besøk av Sørumsand i noe som forventes å bli et skikkelig tøft oppgjør for å videre...

Er alle gode ting tre for Rælingen? Skjetten er uansett favoritt

Først ut i NM-kvaliken er Skjetten mot Rælingen. De møtes i cupen for tredje gang på åtte år,...