fredag, mars 29, 2024

Masse mål i 2. serierundes fem første kamper – 32 mål på fem seriekamper

Date:

Share post:

Det ble masse mål i 2. serierunde i 4. divisjon, som forventet, og vi tar en gjennomgang av hva som skjedde denne kvelden.

Først ut var det Aurskog-Høland som fikk besøk av Gjelleråsen 2. Et billig straffespark og en kjapp scoring sendte GIF 2 opp i 0-2, men AHFK reduserte med Aleksander Martinsen. Så feide keeperen til GIF 2 ned Lars-Eirik Svardahl og de grønne var nede ii ti mann.

Like etter utvisningen brant AHFK et par store sjanser. Det takker GIF 2 for, og målene rant selv med ti mann. Det endte til slutt med 1-9 på Høland stadion, og verst tenkelig start for AHFK med 1-13 i målforskjell i de to første kampene.

Simon Bakken banket inn fire mål for bortelaget.

Kløfta slo tilbake

Målfest ble det i Bakkedalen. Kløfta slo knallhardt tilbake etter 0-4 mot Skedsmo sist. Strømmen 2 ble totalt feid av banen i 9-0-seieren.  Eivind Damstuen var tilbake og kvitterte med to scoringer. Ole Westheim og Willy Zamble smalt også inn to mål. Marius Preber var veldig involvert og endte med en scoring og to målgivende.

Det var for mye snø på Nordkisa så Hauerseter og Eidsvold Turn 2 snudde om på kampsted, og kampen ble spilt på Myhrer.

Hauerseter sleit mot ti mann, men løsnet

Etter det begredelige tapet for Sørumsand tok Hauerseter tre poeng etter 5-2-seieren. Kim Brenna startet målfesten etter at keeperen til Turn 2 ble utvist midtveis i 1. omgangen. Like etter utlignet Turn 2, men Hauerseter skulle til slutt dra avgårde.

Sondre Emilsen satte inn to scoringer, i tillegg til lars Jørgen Mork og Fredrik Ullersmo sine.

På Årnes kunstgras endte det 2-2 mellom Raumnes & Årnes og Ull/Kisa 2. Mads Hansen og Martinus Granum score for hjemmelaget, og den unge spissen Filip Da Silva scora begge for Ull/Kisa 2.

I Marikollen tok Henning Holt og Rælingen sesongens første tre poeng da de slo Lørenskog 2. Rutinerte Chima Okehi og unge Jonus Bjarmann sørget for scoringene i 2-0-seieren.

Dermed endte vi på vanvittige 32 scoringer i årets 2. serierunde i 4. divisjon. Det gir et snitt på 6,4 scoringer per kamp.

Tirsdag spilles det en vanvittig herlig toppkamp da Eidsvold IF får besøk av Skedsmo. Vi kommer tilbake til den kampen. Gjerdrum får besøk av «serieleder» Sørumsand.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Podkast: Her får du alt om 4. divisjon – lang og innholdsrik

Nå kan du få med deg alt om 4. divisjon i ny podkast. Espen Bråthen og Lokalfotballen har...

Nå kan du sende inn tabelltips for 4. divisjon

Nå kan du sende inn ditt tabelltips for 4. divisjon på Romerike for 2024. Det blir noen fine...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

– BSF er favoritter når de tar i mot Sørumsand til NM-kamp

Bjørkelangen får besøk av Sørumsand i noe som forventes å bli et skikkelig tøft oppgjør for å videre...