fredag, april 12, 2024

Lokalfotballens tabelltips: 4 Kløfta

Date:

Share post:

Kløfta ender opp i toppen i år også. Lokalfotballen tipper de på 4. plass, og det er mye på grunn av sykdom og skader.

Kløfta har de siste årene alltid vært i toppen. I vinter vurderte vi faktisk å sette de enda lenger oppe, men det har endt med at vi faktisk vurdert de bak Rælingen også.

Vanskeligste oppkjøringa på seks år

Karl André Hovde sier det sjøl også at dette har vært den vanskeligste oppkjøringa i hans periode i Kløfta. Han har en etter hvert veldig rutinert gjeng, og optimalt sett så hadde kanskje dette vært året de skulle rykka opp – med spillere i sine beste fotballår.

Men, vi tror at denne oppkjøringen gir startproblemer og de vil henge bak lenge, så får vi se om det løsner fremover når Magnus Hovde og Adam Olsen er tilbake i høst. Og når Remi Rød er skadefrie og når et par spillere blir bedre fra korona.

Lite rekruttering til a-laget

I de første kampene har Hovde og Kløfta vært nødt til å legge seg lavt og det er uvant for den gjengen. De har ikke spillere som nå orker å presse høyt i lengre perioder.

Lokalfotballen lurer også veldig på rekrutteringen til Kløfta. Det er fint lite unggutter som slår seg opp og frem. Kløfta har sannsynligvis ingen nytte av å rykke opp nettopp på grunn av mangelen på rekruttering. Og Hovde har sagt det sjøl; at Kløfta har ikke gjort noe for å forberede ett opprykk – verken som lag eller klubb.

De kommer til å bite fra seg underveis i sesongen. De kommer til å finne tilbake til det pokkers trøkket de har når alle er friske og raske. De rykker ikke opp, men de kan ødelegge for lag som ønsker å rykke opp.

Karl Andre Hovde i Kløfta er fornøyd etter scoring nummer to (Foto: Espen Bråthen).

Keeper:

En av serien beste keepere i Fredrik Hauffen. Han er enorm på streken og blir mer og mer rutinert. Utfordringen for Kløfta er at det ikke er noen reserve bak Hauffen akkurat nå.

Forsvar

Midtstopperne Haugen og Damstuen er blant seriens beste, men begge har sliti i oppkjøringa. Skiaker har vært med hele veien, og på høyrebacken er det flere som har prøvd seg i oppkjøringa. Mye er usikkert i den bakre fireren, men potensialet er veldig høyt.

Midtbane

Tungt forfall da Hovde fikk tilbakeslag med akilles-skaden sin, og er ikke tilbake før høsten. Jacobsen, Westheim og Darmanovic er midtbanen nå og den er litt treg. Det er ikke samme trøkket som tidligere. Når alle er på plass er dette også en god lagdel. Koll Hansen er den eneste unge spilleren som har slått gjennom på a-laget.

Angrep

Den aller beste lagdelen har vært trioen på topp. Rød er nå skada, Zamble har sliti med sjukdom og det er bare Preber som kjører på. Sistnevnte er god, men klarer det ikke alene. Bujupi gjør en veldig god jobb, men er ingen målscorer. Davies er rask men også vært litt ute.

Målsetting:

Målsetting er topp 4, men tror det blir tøft i år. Kløfta har hatt den dårligste oppkjøringen siden jeg tok over laget i 2017. Enormt med skader og sykdom har dessverre satt oss veldig tilbake. Ser det handles og trenes godt hos konkurrentene våre, så her må vi virkelig grave for alle poeng

Seriefavoritter:

Opprykk blir Hauerseter – fantastisk godt lag de har klart å skape på kort tid. Eneste mot her over en hel sesong kan være Skedsmo eventuelt Kisa2 om de prioriterer dette. Nedrykk håper jeg på, men tviler på blir en fight mellom Turn2/Lørenskog2/Gjelleråsen2/Strømmen2.

Troppen:

1             Fredrik Hauffen

2             Sondre Haugen

3             Martin Eilertsen

4             Eivind Damstuen

5             Christoffer Skiaker

13          Stian Martinsen

10          Wazgel Saleh

20          Lars Westheim

6             Ole Westehiem

18          Magnus Hovde

21          Ole Elias Jacobsen

23          Jakob Koll Hansen

12          Branko Darmanovic

7             Hawar Saleh

8             Remi Rød

9             Adam Olsen

11          Kushtrim Bujupi

14          Willy Zamble

19          Anthony Davies

99          Milos Vucenovic

77          Marius Preber

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Tabelltips for 2. divisjon – En overraskelse og to på midten

Nå starter 2. divisjon, og Romerike har med tre lag i avdeling 2 i 2. divisjon. Her er...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...

Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten

Skjetten imponerte i høst. Nå tipper Lokalfotballen de grønne på 4. plass i årets tabelltips. Sterk 11er og...