mandag, juli 15, 2024

– Spiller vi opp mot vårt beste er vi bedre, sier Rismoen. – Vi er bedre trent, kontrer Solberg.

Date:

Share post:

Mads Rismoen er klar i sin tale. FUVO skal slå EIF. Eiven Solberg er ikke så sikker på det.

– EIF er et bra lag og det blir en tøff kamp. Spiller vi opp mot vårt beste så er vi bedre enn dem, sier en klar og tydelig Mads Rismoen i FUVO til Lokalfotballen.

For FUVO har det vært en litt trøblete oppkjøring. Tommy Grønvold trakk seg som trener, og etter litt jakt kom Jonny Hanssen inn fra rivalen Raumnes & Årnes.

Etter hvert nå har det også kommet en del spillere inn, så de skal være bedre forberedet enn forrige cupkamp. Der måtte det ekstraomganger til for å slå Aurskog-Høland, etter at Fredrik Nilsen satte inn 3-2 på ei straffe.

– Oppkjøringen har vært bra sammenlignet med i fjor, selvfølgelig så har det skjedd en del forandringer, men nå har vi blitt en veldig god gruppe og vi har trent godt denne vinteren og våren, forklarer Rismoen.

Mads Rismoen er klar for cupkamp mot Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen)

Kamp mot gamle kjente for Solberg

På den andre halvdelen står et EIF i storform og Eiven Solberg er klar for kamp mot gamle lagkamerater.

– Nei det blir spennende det. Jeg har mange gode kompiser i FUVO. Det gjør det jo litt mer spesielt å møte de når det også står om en NM-plass. Fotballen er rar og det er ikke så mange måneder siden at jeg og flere av spillerne i FUVO prøvde å få Roy Arne til FUVO. Nå er det jo en ny trener på plass der, men det er de samme guttene og vi er rimelig sikre på hvordan de kommer til å spille i morra. Vi er bedre forberedt på dem enn de er på oss, noe jeg håper at vi skal dra nytte av, sier en selvsikker Solberg, som er med på å fyre foran den viktige kampen.

-Så har jeg hørt noen rykter om at Halvorsen skal spytte inn litt penger i botkassa til FUVO hvis jeg blir skada så jeg får vel bare trekke meg fra de fleste nærduellene jeg er i. Heldigvis er det ikke mange dueller for meg i ankerrollen, så gleder meg til å få Rismoen ned mot meg der, sier en smilende Solberg.

Eiven Solberg med frispark for Eidsvold mot FUVO (Foto: Espen Bråthen)

Jevne kamper tidligere

FUVO og EIF møttes sist i seriespill i 2019. Det året FUVO rykka opp til 3. divisjon. Da vant begge lagene hver sin hjemmekamp. De møttes faktisk i kvalikkamp til NM i 2017 og da vant FUVO 4-1.

– Tror det blir en jevn kamp mellom to gode lag. To lag hvor jeg tror begge er fornøyde med trekningen av hverandre. Det er ikke sikkert at kampen er over etter 90 minutter, men vi skal være bedre trent enn dem og har også viktige folk på benken som like gjerne kunne startet. Tror at det vil være med på å avgjøre at det er vi som går seirende ut. Sier Solberg.

For FUVO er det mange endringer, som nevnt, men Rismoen har trua.

– Jeg tror vi skal bite godt fra oss med den gruppen vi har nå. Viktig å beholde stammen fra i fjor, samtidig som vi har fått veldig mye bra folk som glir godt inn på FUVO. Sammenlignet med tidligere så ser det veldig bra ut, mener Rismoen.

– Første tellende hjemmekamp og NM i potten er en god motivasjon for hele gruppa og vi gleder oss.

Eidsvold IF ligger hakket foran i forberedelsene etter to tellende kamper. De slo ut Skedsmo i 1. kvalikrunde og kjørte over Gjelleråsen 2 på mandag.

– Jeg har kjempetrua på sesongen vår i år. Vi har et fantastisk miljø i gruppa og har lagt grunnlaget på treningsfeltet. Vi er nesten alltid over 20 mann på trening og EiIF har aldri hatt bedre og bredere tropp enn vi har nå. Både lederne i klubben, oss spillerne og trenerteamet har gjort en strålende jobb. Det at Roy Arne og Frode er tilbake har også hatt et oppsving på gutta. Det føles som om vi fortsetter der vi slapp i 2019. Vi har ikke et direkte mål om at vi skal rykke opp, men vi går inn mot hver eneste kamp med trua om tre poeng og når vi er så gode som det vi er akkurat nå så ser jeg hvordan vi ikke skal være med å kjempe oppe i toppen i 4. divisjon.

Det er bare å glede seg til kamp. FUVO og EIF er klare. Rismoen og Solberg er veldig klare. Kampstart er 14:00 på Opakermoen, så her forventes det storinnrykk.

Premien er sannsynligvis storbesøk i 1. cuprunde.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...