torsdag, mai 30, 2024

Seriefavoritten Hauerseter skal til et sjukdomsplaget Sørumsand

Date:

Share post:

Seriefavoritten Hauerseter kommer med åtte nye mann mot et skadeplaget Sørumsand. Men noe forventningspress sier HSK at de ikke har.

Sørumsand – Hauerseter spilles kl. 19:00 denne onsdagen, og det er på en måte to motpoler som møtes. Sørumsand har en liten nystart med stort sett egne gutter, og Hauerseter har henta inn åtte nye spillere. Og det er ikke hvilke som helst spillere.

Sterke forsterkninger

Storscoreren Kim Brenna. OBOS-spillerne Christian Aas og Pål Steffen Andresen. Og flere andre som har spilt høyere enn 4. divisjon.

– Først og fremst er det bare gøy å bli snakket om, så hvis andre klubber mener at vi er favoritter så vær så god. Om det er veldig realistisk at det skjer eller ikke får andre diskutere. Tror det er ingen som uansett kjenner på noe forventningspress eller lignende hos oss. Vi har vår greie som vi trives med, både når det gjelder antall økter og hvordan vi legger opp ting på. Vi gleder oss til seriestart, sier Truls Jørstad til Lokalfotballen.

– De er et veldig godt lag som har hentet inn flere gode forsterkninger. Det gjør de til en seriefavoritt, sier Sørumsands nye trener Yngve Servold.

Både Sørumsand og Hauerseter har vært gode i treningskampene i vinter, og begge er ubeseiret. Motstanden har ikke vært av det aller beste, men man må aldri undervurdere det å vinne kamper.

– Vi har hatt en god vinter, selv om det er og har vært utfordringer med sykdom og skader i troppen. Mange unge spillere har fått vist seg frem. Vi har unngått tap i oppkjøringen med tre seire og tre uavgjorte kamper, forklarer Servold.

Flere forfall for SIF

I kveld mangler Sørumsand flere viktige spillere. Blant annet så er Egzon Statovci ute på grunn av karantene.

For Hauerseter så virker det som at alle mann alle er med. Det er en veldig god tropp til å være i 4. divisjon.

– Vi har ingen mål om å rykke opp. At vi har fått inn spillere med erfaring fra høyere nivå handler kun om mine og Olas bekjentskaper gjennom mange år i Ull/Kisa. Vi har en greie hos oss som mange synes er gøy å være med på, som passer med tanke på hva de ønsker å legge ned av tid og antall økter. Vi har ikke fått spilt alt for mange treningskamper i vinter, så hvor vi står er umulig å si, men at spillet og prestasjoner kommer til å variere noe er nok naturlig. Når det er sagt er vi selvfølgelig der at vi har mange typer i laget som har stort vinnerinstinkt som ønsker å vinne kamper. Det er mer morsomt å ligge i toppen enn i bunn uansett nivå, utreder Truls og Ola Jørstad.

Hvordan skal dere slå Hauerseter, Yngve?

– Score flere mål, hehe. Det blir ikke lett, men håper og tror vi skal kunne gi de god motstand.

Sørumsand har et mål om å komme på øvre halvdel denne sesongen. Lokalfotballen tipper de på 8. plass, og det er spesielt etter at brødrene Martin og Ola Vestreng kom inn. Førsteelleveren til SIF er meget god.

– Sørumsand har forsterket også. Ser de har mange sterke resultater i vinter, så vi forventer tøff kamp om poengene. Vi må få i gang vårt spill, så får vi se om det holder til tre poeng. De har noen spillere med x-faktor som vi må ha et ekstra øye til, sier Jørstads.

BLI MED PÅ FANTASY ROMERIKE

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...