torsdag, mai 30, 2024

Foran første serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

Date:

Share post:

4. divisjon tjuvstartet på lørdag, og i kveld spilles det fem kamper. Her er tips og kommentarer fra Lokalfotballen.

På lørdag startet årets 4. divisjon, og Skedsmo viste styrke da de slo Kløfta enkelt med 4-0.

Det kommer en sak på den kampen i morgen. Det er så enkelt at når man driver en blogg stort sett på fritiden så dukker jobb og annet opp som må prioriteres. Tabelltipset fortsetter fra og med tirsdag (selvfølgelig uten endringer etter kampene i kveld). Det ligger flere fine saker på vent også.

BLI MED PÅ FANTASY ROMERIKE

Vi tar det generelle først her. Ettersom 2. lagene under her spiller før sine 1. lag så blir det automatisk noen regler som kommer opp. De som spiller på 2. lagene i kveld, og alle 2. lagskamper før 1. laget spiller, kan ikke starte når 1. laget spiller sin første seriekamp.

Derfor blir det nok stort sett juniorlag for Turn 2, GIF 2 og Kisa 2. For Lørenskog 2 og Strømmen 2 så har de egne rekruttlag så der er det litt mer rutine. Det er selvfølgelig uansett flere gode spillere i alle disse 2. lagene, så det blir langt overkjøring i alle kampene.

ET2, Kisa 2 og Strømmen 2 har også alderbestemmelsen at spillere under 22 år ved årets begynnelse er spilleberittiget. Unntaket er at de kan ha maks tre overårige spillere på banen samtidig.

Eidsvold Turn 2 – Rælingen

Eidsvold Turn 2 kommer med G19/interkrets-troppen sin til denne. Altså et ungt lag. De har blant annet spilt uavgjort mot Raumnes & Årnes, men Rælingen er en tøffere motstander.

ET 2 har IK-kamp allerede på torsdag, så i følge mine kilder så deler de opp G19 i de to kampene. Det ser ut til at laget mot Rælingen er hakket svakere enn det på torsdag. De har med fire eller fem 2002-spillere. Haakenstad er med fra a-troppen, men han er også en unggutt på snart 19 år.

Rælingen kommer nok ikke med hele «gullrekka» i kveld. Adrian Tjernsli er ikke 100% klar, men Gashi og Langseth er klare. Rælingen har 20 mann de som så å si ikke er store forskjeller på.

Det blir spennende å se om trener Henning Holt klarer å holde gruppa fornøyd hele sesongen. Det kommer også snart inn enda strålende spiller for blåtrøyene, men han er ikke klar til i dag.

Mitt tips: 0-4 Gashi 2, Langseth og Bjarmann for Rælingen.

Gjelleråsen 2 – Eidsvold IF

Jeg tenkte å skrive litt av det samme om Gjelleråsen 2 som Eidsvold Turn 2 over her, men neida. Gjelleråsen stiller faktisk med flere fra a-troppen. Sterkere enn jeg trodde.

Patrick Marigård, Michael Lindviksmoen, Simon Bakken kommer til å spille mye i 3. divisjon, og Bjertnes, Oprea og O Hicks kommer til å få prøve seg.

Eidsvold IF har litt trøbbel før denne kampen. Både Fredrik Kristiansen og Eiven Solberg sliter med henholdsvis skade og sjukdom. De er i troppen så får vi se om de spiller. Også Sander Egeberg er skadet og han spiller ikke i kveld.

Mitt tips: 1-3 Bakken for GIF 2. Sydtangen, Kristiansen og Madsen for EIF.

Eidsvold IF jubla etter Fredrik Kristiansens scoring mot Skedsmo i cupen, eller Norgesmesterskapet om du vil (Foto: Espen Bråthen).

Strømmen 2 – Gjerdrum

Rekruttgjengen til Strømmen 2 stiller tålig likt som i treningskampen mot Blaker sist. Da vant sistnevnte.

Det er ingen Kjell Rune Sellin, så da blir det automatisk vanskeligere for Strømmen 2 å ta poeng.

Ellers ser det ut til at det er noe av det beste de kan stille, uten at det er med spillere fra 1. laget.

Gjerdrum er uten viktige Jesper Haakonsen som er skada. Litt utfordringer i forsvaret også så Einar Rolfsen skal spille back. Sannes spiller stopper.

Dette blir en jevn kamp. Det er to unge lag som møtes så det vil bli litt tilfeldigheter.

Mitt tips: 2-2 Olsen og Krasniqi for Strømmen 2. Moseng og Njerve for Gjerdrum.

Ull/Kisa 2 – Aurskog-Høland

Kisa 2 har forsterket 2. laget med assistenttrener på a-laget Mats-André Kaland. Han har lang erfaring fra OBOS. Også Petter Hokstad er med igjen etter en lang skadepause. Unggutten kommer til å kose seg denne kvelden.

Ellers er det stort sett juniorer for de gule og grønne.

Aurskog-Høland mangler flere viktige spillere, som de gjorde mot FUVO i cupen. Nå er også Eirik Haugen ute i tillegg. Trener Mathias Hoftvedt er reservekeeper i kveld.

Mitt tips: 2-1 Flores og Modebe for UK2 og Svardahl for AHFK.

Raumnes & Årnes – Lørenskog 2

Det ble en tøff cupkamp for Raumnes & Årnes mot Skjetten, men som trener Lien sa så ligger de en måned etter. Troppen ser ut til å være skadefri og bra. De har ikke lagt ut elleveren, som de andre lagene, så hvem som starter veit vi ikke.

Lørenskog 2 har med seg gode Amir Daush, Daniel Gullteig og Zirak Ahmed fra a-laget, og et par til er også med. De kommer garantert til å plage R&Å i kveld.

Mitt tips: 2-3 M. Hansen og Granum for R&Å. Singh, Ahmed og Serafin for Lørenskog 2

Onsdag:

Sørumsand – Hauerseter

Hvilken kamp skal du se i kveld?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...