torsdag, april 18, 2024

Lokalfotballens tabelltips: 14. Lørenskog 2

Date:

Share post:

Lørenskog 2 tipper på 14. plass, og sist, på Lokalfotballens tabelltips for 4. divisjon. Det betyr nedrykk, hvis det tipset går inn.

Først må vi begynne med at denne sesongen i 4. divisjon ser veldig tøff ut. Det å tippe tabellen er en umulig oppgave, men vi må gjøre et forsøk.

Lørenskog 2 tippes nederst fordi det er bingo mellom de vi tipper på nedre halvdel, og litt magefølelse.

Magefølelsen må telle for noe.

Lørenskog 2 er i stor grad et rekruttlag som trener sammen, så fyller de på med på a-spillere og G19-spillere når det trengs. Ser man på a-laget så har de mista viktige spillere i Marius Andresen og Michael Singh, og de er ikke erstattet. De har derfor løftet opp noen unge lovende gutter, og det sier seg sjøl at da blir rekruttlaget svakere.

I fjor varierte laget veldig, og med litt yngre lag i år blir det tøffere – i en tøffere serie.

Lokalfotballen tror ikke at Lørenskog kommer til å kjempe helt i toppen av 3. divisjon, og når de har sikra plassen så kan LIF 2 velge å styrke 2. laget – slik de gjorde i fjor. Det er dette som er så håpløst med 2. lagene i seriespillet.

Les også: Nå kommer tabelltipsene av Lokalfotballen | først ut er 4. divisjon

Spillere å se opp for:

Her skulle jeg gjerne skrevet opp 2005-modellen Christoffer Kjensteberg, men han har blitt så god i vinter så han er i a-troppen.

Kunnskapen min er ikke god nok ennå, men det er garantert noen spennende typer i dette unge LIF 2-laget.

Målsetting:

Målsetning for i år er å utvikle laget til å håndtere 4 divisjon enda bedre enn i fjor. Det er mange unge og ferske spillere i seniorfotballen – og en del også 1 års jr. Det betyr at mange må lære seg å håndtere fotballen på en litt annen måte, samtidig som vi skal utvikle eget grunnspill og spille offensiv og utviklende fotball.  På individnivå er målet å utvikle hver enkelt spiller og få flest mulig opp på A laget over tid fra egne rekker.

Hvilket lag er seriefavoritter?

I toppen i år tror Skedsmo og Hauerseter vil være. Så blir det spennende å se unge Ull/Kisa og hvordan de vil være. I årets 4 divisjon er det veldig mange gode lag, så blir en spennende og utfordrende sesong for alle lagene.

Vetle Rygh, som er hovedtrener for Lørenskog 2, har svart på spørsmålene. Faktisk ett av få 2. lag som har gjort en meget god jobb med svar og vært raske til å svare.

For 1. lagene vil vi ta for oss keepere, forsvar, midtbane og angrep mer inngående.

Lørenskog 2 tippes på 14. plass

Troppen

Jens Sigurd Høiback – keeper

Filip Holterhuset – keeper

Embrik Lid – Back

Taranian Kanagalingam – Back

Vinh Nguyen – Back

Jonas Berg – midtstopper

Birk Øian – Midtstopper

Simen Hagen – Midtstopper

Anujan Varatharajan – Midtstopper – Ny fra Strømmen

Kacper Serafin – midtbane

Arion Fridrich-aas – midtbane

Kiirtan Anpalahan – Midtbane

Jasman El Boumlali – Midtbane – Ny fra Stord

Jesper Johansen – Kant

Elias Lilleseter – kant

Mikkel Buer – Kant – Ny fra LSK

Adrian Tachi – spiss

Dion Lajqi – Spiss

Les også: Nå kommer tabelltipsene av Lokalfotballen | først ut er 4. divisjon

Hva syns du om tabelltipset? Hvilken plass tror du Lørenskog 2 får i 4. divisjon?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

21 COMMENTS

 1. Er du pansra eller? Vinner Innekm også setter du Lørenskog 2 nederst på tabelltipset. Her mista du mye troverdighet Kjell!

 2. God start på tabelltipset, Lørenskog har mistet mange av sinne fremste juniorer til andre lokale lag. Det ser bekmørkt ut med en trener som mangler mye kompetanse og erfaring. Lørenskog 2 i bunn av bøtta. Fult fortjent!

 3. Mye rart fra dette Lørenskoglaget. Mangler mye fremover og kan ikke heller skryte av keeperposisjonen. Det virker som de har en keeper som ikke helt forstår fotball.

  • Fremover i banen har de fått inn en meget spennende spiller i Mikkel Buer. Dette er en spiller med mye fart, og han vet hvordan han skal sette den ballen i mål. Dette kommer til å vise seg som årets signering.

 4. Må si meg enig med Nils der. Som ivrig 4 divisjons tilskuer er keeperen ikke noe å skryte av. En keeper som er mer opptatt av utelivet i Lillestrøm enn på det som skjer på banen liver dette ikke godt for Lørenskog! Hvis man virkelig vi se han på sitt beste er det bare å møte opp på Martins en fredags eller lørdagskveld.

  • hahah, møtte han der for et par uker siden, har ikke sett han på banen så mye. Men på martins, der herja han.

 5. Dette Lørenskog er plassert helt feil. De har bedre kontroll i bakre rekker enn det de hadde under fjorårets sesong. Noen gode stoppere som kommer til å herje med spisser i årets 4.divisjon. Nye spillere som har kommet til klubben og flere unge lovende som har tatt steget opp. Komme litt tilbake i Niklas, den mannen som skal vokte buret i årets sesong er en keeper som har et veldig godt øye for spillet. Det du her fremtrer om Lørenskogs keeper er helt feil. Under vinterens kamper har det også blitt skåret en del mål, der angrepspillerne til Lørenskog er mer sultne på mål en noen gang. Og med en spiss i superform, kommer dette Lørenskog laget til å bite greit fra seg i årets sesong.

  • Hvis man skal melde på angrepet vil jeg si at dette er desidert det svakeste leddet. Adrian er en utrolig tung spiss som sliter med å få kula i mål, og når det kommer til Siran Osteladi som er han kanskje norges med overvurderte angrepspiller i Norge. Dette blir en tung sesong for Lørenskog med mye baklengs og lite mål fremover. 5 div kaller!

 6. Jeg vil kommentere på deres venstreback. Meget svak og spinkel type som blir spilt gjennom alt for lett. Lagets verste spiller. Fiz rett og slett

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Tabelltips for 2. divisjon – En overraskelse og to på midten

Nå starter 2. divisjon, og Romerike har med tre lag i avdeling 2 i 2. divisjon. Her er...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...