mandag, september 25, 2023

Turbulent oppkjøring for R&Å foran cupkampen mot Skjetten

Date:

Share post:

Raumnes & Årnes får besøk av Skjetten i 1. kvalikrunde til NM, og det er skade- og sjukdomsplaget lag som får besøk av gode Skjetten.

Timingen kunne vært bedre for Raumnes & Årnes til den viktige 1. kvalikrunde-kampen. Plutselig i februar slutta Johnny Hanssen hos de blå, og tok over rivalen FUVO. Etter noen dager ble Trond Johnny Lien klar for R&Å.

– Oppkjøringa har vært den dårligste jeg kan huske. Da jeg kom inn hadde det vært mye frem og tilbake med forrige trener og han var tydeligvis ikke motivert. Så laget hadde svake treninger frem til 20. februar. Da reiste vi på treningssamling i Valdres tre dager og samlet troppen. Der hadde vi seks gode treninger, sier Lien.

Ting så bedre ut, men så kom covid og skadene.

– Etter dette fikk vi nesten ikke trent på to uker på grunn av full covid-blomstring. Og så har selvfølgelig skadene kommet, som er naturlig når treningene har vært dårlig over tid. Vi mangler en måned med trening for å være klare. Regner med at andre lag har mye av de samme problemene.

Sterke resultater for Skjetten

Hos grønntrøyene, som rykka opp fra 4. divisjon i fjor, ser det bedre ut. De slapp heller ikke unna covid, men hadde det verste i januar.

Oppkjøringen har vært veldig god

Kai Holt, Skjetten

Skjetten har spilt hele ni treningskamper, og med seks seire og tre uavgjorte så tar de med mye selvtillit.

– I de tre siste kampene mot god motstand har vi vært gode, sier Holt, etter kampene mot Oppsal, Nordstrand og Lokomotiv Oslo.

Lagene møttes i nest siste serierunde i fjor på Skjetten, og hjemmelaget vant 3-1.

– Jeg kan ikke fortelle deg hvordan vi skal slå Skjetten. Men, vi skal spille eget spill så langt det går og håper vi kommer oss igjennom med en god kamp uten flere skader, forklarer Lien, og han mener Skjetten er store favoritter.

– Skjetten kan jeg ingen ting om i år, men regner med at de har blitt bedre enn i fjor og da er de kjempefavoritter i møte med oss nå.

– Vi satser på å være gode med ballen og spille med høyt tempo. Raumnes & Årnes er et godt lag og duellsterke, avslutter Holt.

Mitt tips: 1-4. Granum for R&Å. Sandberg 2, Blix og Amundsen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 3. divisjon: Eidsvold Turn – FUVO

Eidsvold Turn er store favoritter i lokaloppgjøret mot FUVO. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

Eidsvold IF jakter opprykk og Hauerseter jakter NM-kvalik. Dette lokaloppgjøret blir et knokkeloppgjør, og følg alt direkte på...

– EIF har høyest tetthet av klassespillere i 4. divisjon

Denne lørdagen braker Eidsvold IF og Hauerseter sammen, og trenerne tråkker til litt foran kampen. Kampstart er 13:00 Les...