lørdag, april 20, 2024

Brødrene Vestreng klare for Sørumsand – sikkert mange AHFK-supportere som ikke liker det

Ole og Martin Vestreng skal spille sammen igjen. Brødrene er klare for Sørumsand, og de er spent på reaksjonen til AHFK-supporterne.

Brødrene Ola og Martin Vestreng skal spille sammen igjen. Etter at Ola gikk fra Aurskog-Høland til Gjelleråsen, holdt Martin fortet hos AHFK. Nå er AHFK i et generasjonsskifte, og brødrene ønsket å spille sammen igjen, så valget var litt enklere for storebror Martin. Ola trappet litt ned fra GIF, og nå blir det 4. divisjon og Sørumsand.

– Sørumsand er en klubb med potensiale, bra apparat i og rundt laget, sammensatt av unge og ambisiøse spillere, forklarte Martin og Ola til Lokalfotballen.

Guttene er flaska opp i AHFK, og det var ikke noe enkelt valg. Vi måtte spørre om hvordan det blir å møte AHFK igjen.

– Vi forstår at du spør om det. Vi har hatt mange gode opplevelser i AHFK-drakta, men denne sesongen har vi bestemt oss for et klubb- og miljøskifte. Det blir spesielt å møte gamle lagkamerater, og det er sikkert mange AHFK-supportere som ikke liker det valget vi har tatt.

Ola Vestreng og Martin Vestreng jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen)

Les også: Overganger i lokalfotballen på Romerike 2022

Den 10.juni er nok huka av kalenderen. Da får Aurskog-Høland besøk av nettopp Sørumsand på Høland stadion.

Vinnermentaliteten sitter fortsatt godt i ryggraden på begge gutta, og de mener de skal kjempe mot de beste denne sesongen.

– Vi skal være et lag som kan kjempe mot de beste i divisjonen. Først og fremst skape gode opplevelser sammen som et lag, sier Ola.

Selv om de er lagkamerater er de som brødre ellers.

-Jeg trodde han hadde tatt noen steg i Gjelleråsen, men han går fortsatt på skuddfinta mi og har vel ikke vunnet en konkurranse eller spilløkt på treningene vi har vært på i SIF så langt. Sånn sett er mye normalt fra da vi spilte sammen i AHFK, sa Martin om lillebror Ola med et godt smil.

-Når det er sagt, så er Ola en du vil ha på laget ditt. Han gir alt.

Ola er selvfølgelig like rask i svaret, men har stor respekt for storebror.

-Blir selvsagt veldig moro å spille med Martin igjen. Har sett de siste ukene at han er like kynisk som han var for noen år siden, om ikke mer. Avdelingen i år er knalltøff, så det er viktig å ha noen spillere med mye erfaring og som klarer å holde hodet kaldt når det gjelder.

Sørumsand har mistet Jonas Nielsen og Saeed Rahim til Skedsmo, men brødrene Vestreng er gode erstatninger. Det ryktes også, igjen, at Jesper Kornbakk er nærmere SIF for å spille sammen med sin gode kamerat Ola.

Les også: Kamikaze-tips foran 4. divisjon i 2022

Relaterte artikler

– Det var spill mot ett mål, og smakte meget godt

I det som var et «tidlig» oppgjør for å...

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede...
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.