lørdag, mai 25, 2024

Hauerseter med tre sterke nykommere – Aas valgte HSK blant mange tilbud

Hauerseter forsterker troppen med tre sterke signeringer, og Christian Aas kommer fra OBOS til 4. divisjon.

Brødrene Ola og Truls Jørstad hadde stor suksess i fjor da de rykket opp fra 5. divisjon til 4. divisjon. Nå gjør de seg klare for å utfordre i 4. divisjon.

– Foreløpig har vi ikke satt noe målsetting. Veldig fornøyd med de tre signeringene vi har fått til så langt, sier Truls til Lokalfotballen.

Fredrik Ullersmo ble klar i forrige uke, og nå er Kevin Christensen klar – sammen med den store signeringen Christian Aas. Sistnevnte kommer fra OBOS-spill i Ull/Kisa og valgte kameraten Truls og HSK foran flere klubber.

– Aas kjenner jeg ekstremt godt fra Kisa selvfølgelig. Mange klubber på vårt nivå har vært ute etter han, men kompiskortet veide nok tyngst pluss at det er kort vei til Nordkisa. Lysten på å spille fotball par dager i uka passet også bra, samt helgefri var ønskelig. Så mye som klaffet for at han valgte oss fremfor andre klubber, noe vi selvfølgelig er veldig glade for, sier Truls om den strålende forsterkningen.

Fra OBOS til 4. divisjon

Christian Aas har vært kaptein for Ull/Kisa i OBOS-ligaen de siste årene, og etter nedrykket valgte veteranen å trappe ned på satsingen.

– Jeg valgte HSK fordi jeg kjenner Truls og Ola godt. Hørt mye bra om klubben. Kort vei til trening og at jeg får styre antall treninger litt selv. Vil selvfølgelig stille opp det jeg kan, men ny hverdag som gjør at jeg trenger litt frihet. I tillegg lovet jeg hjemme at helgene skal holdes frie, med unntak av en helgekamp eller to ila året. Snakket med noen andre klubber som også virket som flotte klubber, men helheten for egen del avgjorde det for meg, sa Aas til Lokalfotballen.

Kameratene Truls og Christian kommer sannsynligvis til å styre midtbanen for Hauerseter i comebacket i 4. divisjon, men Ola styrer fra sidelinjen. Aas ønsker også å bidra til å utvikle yngre spillere.

– Min målsetting er å spille og kose meg. Ha litt garderobekultur i hverdagen, og prøve å bidra med det jeg kan både på og utenfor. Jeg er jo en slags «pensjonist» så håper å kunne hjelpe unge spillere til å ta nye steg. Ingen egne målsettinger utover det, avslutter Aas.

Kevin Christensen og Ola Jørstad

Med Aas, Ullersmo og Christensen på plass ser Hauerseter sterke ut.

– Fredrik er en vi kjenner godt fra Kisa-tiden. Jeg har vært trener for han på guttenivå. Vårt opplegg passet han bedre enn for eksempel Skedsmo der han spilte i fjor. Vi håper og tror han skal levere mål og assist. Kevin har en xfaktor offensivt med å gå av en mann eller to, målpoengspiller. Har spilt på høyere nivå før, sier Truls om Fredrik og Kevin.

Det ryktes fra Nordkisa at det kan dukke opp en to spillere til for å forsterke. De jobber også med å beholde blant annet gode Noah Veiby.

Lokalfotballen tippa HSK på 7. plass i vårt «kamikaze-tips», og man må kanskje tippe de enda høyere i tabelltipset før seriestart.

Relaterte artikler

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen....

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Hauerseter

I Marikollen får Rælingen besøk av Hauerseter. Begge lag...
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.