mandag, juli 15, 2024

Gjelleråsen trekker seg fra 2. divisjon – NFF kommer med svar snart om LSK får plassen

Denne uken ble det klart at Gjelleråsen trekker sitt kvinnelag i 2. divisjon. NFF sier de kommer med raskt svar om hva løsning om erstatteren blir.

På søndag hadde Gjelleråsen, som på senior kvinner har et samarbeid med Rælingen, spillermøte, og der ble de enige at de trekker laget i 2. divisjon.

Både Gjelleråsen og Rælingen er også enige at de avslutter samarbeidet, etter at de har jobbet knallhardt for å løse utfordringen.

-Det er trist, men det var veien det måtte gå. Vi har bare hatt 6-7 spillere de siste treningene. Min vurdering er at korona har ødelagt mye for oss. Rælingen-jentene og våre fikk lite tid sammen, og frafallene kom jevnlig, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen.

Gjelleråsen jobber nå videre med å få på plass et 3. divisjonslag. De 6-7 spillerne som er igjen blir løslatt fra kontraktene sine hvis de ønsker det. Ingen har ønska det til nå, men de trener nå med LSK Kvinner sitt rekruttlag. Det sies at også andre lokale lag jakter på jentene fra Gjelleråsen og Rælingen.

Får LSK plassen?

I og med at Gjelleråsen har trekt seg så er det en ledig plass i avdelingen. Lokalfotballen tok en telefon til Rune Pedersen i Norges Fotballforbund.

-Vi fikk akkurat beskjeden om at Gjelleråsen trakk seg, og nå skal juristene våre se på hva slags løsning vi ender med. Ofte er det normalt at det siste laget i kvaliken får plassen, men denne sesongen er en annerledes-sesong ettersom man skal legge om hele seriesystemet på kvinnesiden. I løpet av et par dager har vi et svar, sier Pedersen til Lokalfotballen.

Laget som kom på 4. plass i kvaliken på Østlandet var LSK, så nå dukker kanskje muligheten opp for 2.divisjonsspill likevel for LSK.

– Får vi spørsmålet tar vi en vurdering på det, men siden vi var med i kvaliken er det ikke unaturlig at vi sier ja til plassen, sier Vegar Frey i LSK.

Les også:
LSK Kvinner utfordrer de lokale klubbene – jobber for bedre omdømme
Sammenslåing er lenger unna enn vi tror, sier LSK Kvinner, men samarbeidet er der på jentefotballen

Relaterte artikler

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser...

Har vi trua på Lørenskog + LSK Kvinner?

KOMMENTAR: Endelig kom bekreftelsen på at Lørenskog og LSK...
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.