søndag, juni 23, 2024

Comet Sport og Lokalfotballen med samarbeid i 2022

Lokalfotballen kan stolt presentere Comet Sport som samarbeidspartner denne sesongen. Sammen skal de to finne på mye moro for de fotballinteresserte på Romerike

– Dette er et samarbeid som passer som hånd i hanske. Comet Sport har så å si samme målgruppe som Lokalfotballen, og sammen skal vi finne på mye spennende denne sesongen. De har en unik kompetanse som fotballen på Romerike drar nytte av. Jeg er stolt av at de ønsker å samarbeide med en enkel sjel fra bøgda, og sammen skal vi sette den lokale fotballen enda mer på kartet, sier Espen Bråthen i Lokalfotballen.

Comet Sport er Romerikes største butikk på fotballutstyr. De samarbeider med mange av klubbene på Romerike, og er en total-leverandør – det vil si at de har alt fra fotballsko, til drakter og til overtrekk. Nå skal de samarbeide med Lokalfotballen for å nå enda bedre ut til målgruppa.

– Vi er veldig glade for å få til et samarbeid med Espen og Lokalfotballen. Arbeidet Espen gjør for lokalfotballen på Romerike er unikt, og er med på å skape et større engasjement i og rundt fotballklubbene i området, sier Jørgen Slorafoss i Comet Sport.

Gode artikler, tester og moro

– Vi skal bidra med premier når det gjelder konkurranser eller andre happenings. Og sammen med Espen skal vi titte på og presentere nyheter og gode produkter innen fotballverdenen. Det være seg sko, leggskinn, treningsutstyr og mye annet spennende, avslutter Slorafoss.

Da er det bare å glede seg til masse moro med Comet Sport og Lokalfotballen utover i sesongen. Det vil bli konkurranse, gode artikler, video pluss mer.

Comet Sport Lillestrøm er Romerikes største leverandør av sportsutstyr til klubber, foreninger og firmaer. I vår 900 kvm store butikk finner du alt det du trenger til fotball, og håndball og mye til fritid og andre idretter. Våre ansatte har stor og bred kompetanse og kan hjelpe deg med det  meste. Vi har også egen klubbavdeling hvor alle klubbprodukter blir håndtert, her finnes også en egen grafisk avdeling hvor vi kan lage,  bearbeide og trykke alt av reklamemateriell til drakter, profileringstøy og russeklær. Her kan vi også lage bannere, klistremerker og andre profileringsartikler. Comet Sport Lillestrøm har også en egen avdeling som håndterer premier og avslutningsmateriell.

Relaterte artikler

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser...

Fire romerikinger på G17-landslaget – To fra Ull/Kisa og to fra Lillestrøm

Romerike er igjen sterkt representert på 2007-kullet for Norge....

Viktige kvalifiseringskamper for G16 og G19

Denne uka er det fullt kjør med kvalifiseringer for...

Lokalfotballen: En viktig bidragsyter til folkehelsen og samfunnet

Lokalfotballen er en viktig del av norsk kultur og...

En fantastisk helg for fotballen på Romerike

Det ble på mange måter en fantastisk helg for...
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.