onsdag, juli 17, 2024

Ryktebørsen for desember på Romerike

Date:

Share post:

Nå begynner overgangene å komme, og heldigvis er det mange gode rykter i ryktebørsen for desember

Som nevnt tidligere så er Sondre Karterud klar for Skjetten, og han kommer fra Fet. Keeper Michael Lid er også klar for grønntrøyene.

Nå kom også serieoppsettet for 3. divisjon, og Skjetten kom i avdeling 6 sammen med LSK 2, FUVO, Gjelleråsen, Lørenskog og en god del turer til nordover.

Skjettens gode midtstopper Nikolaj Møller Jensen blir ikke med Skjetten på turer i 2022. Den høyreiste stopperen ryktes å være på vei til Fjellhamar. Der vil han eventuelt spille sammen med sin bror Thomas.

Henvendelser på Langseth

Endelig har klubbene fått øynene opp for Edvin Langseth. 5. divisjons beste spiller er ønsket av både Skedsmo og Rælingene. Meldingene fra Sandbekken sier derimot at Langseth blir hos de oransje.

Brødrene Even og Simen Melby har blitt sterkt ønsket i et par klubber, men de velger å bli i Sørumsand. Der har den nye treneren Yngve Servold fått i oppgave og løfte SIF ut av bunnstriden neste sesong.

For å holde oss ute i gamle Sørum kommune, sies det at Eirik Brattbakken trapper, enda, mer ned og vurderer Fet 3.

Blaker er også på vei til å miste Simen Kristiansen til AFSK. Ryktene sier at han vil få godt betalt for å bytte til grønt. Det samme gjelder Mads Jarnbjo, men han spilte sist i Skjetten (og ikke Blaker), og han ble klar denne uka.

Mats Jarnbjo er klar for AFSK (Foto: Espen Bråthen)

Unge lovende Patrick Marigård er tilbake i Gjelleråsen etter en sesong i Ull/Kisa. Den meget lovende stopperen går nok rett inn i a-troppen.

Litt tilleggsinfo om Gjelleråsen er at dere må følge med på 2007-gutten Aron Wilhelmsen. For en herlig fotballspiller. Hissig og jævlig å spille mot, og han har resten også i spillet sitt. Elsker slike spillertyper.

Kasey Wehrman er ansatt som ny trener i Strømmen. I Eidsvold Turn har Joakim Dragsten sagt opp som trener. Det ryktes at han er på vei til Hødd.

Så over til kvinnefotballen.

Emma Reshane og Frøydis Bakka skal være klare for LSK Kvinner sitt rekruttlag. Begge talentene kommer fra Nittedal.

Både Ull/Kisa og LSK Kvinner rekrutt kjemper om Silje Kittilsen. Romeriksjenta har vært en tur i Fart, som rykket ned til 2. divisjon i år, og nå vil hun tilbake.

Ranveig Karlsen er ansatt som sportssjef i LSK Kvinner, og de kontaktene hun har vipper nok Kittelsen i favør LSK Kvinner. Også meget gode Helene Dønnum Veum er tilbake i LSK Kvinner etter et slags hvileår.

I Gjelleråsen er det hakket verre. De har mistet Karlsen til LSK Kvinner, og det sies at flere spillere er på prøvespill i andre klubber. Med en tynn tropp jobbes det hardt om dagen for å redde 2. divisjonslaget. Hvis Gjelleråsen ikke klarer å stille lag kan det skje at Lillestrøm SK kan få plassen i 2. divisjon, fordi de er neste lag som er kvalifisert fordi de ikke klarte kvaliken til 2. divisjon.

2. divisjon hadde ikke nedrykk denne sesongen, så sjansen er stor at Gjelleråsen eventuelt bare blir flytta ned i 3. divisjon. 3. divisjon er laveste divisjon i damefotballen i NFF Akershus nå, men kretsen har vedtatt at de ønsker å se på en regional løsning for 3. divisjon sammen med Oslo, Østfold og Indre Østland. Går det gjennom så blir nok en 4. divisjon på Romerike i 2023.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.