tirsdag, september 27, 2022

Dansk landslagspiller og stortalent til LSK Kvinner

Date:

Share post:

LSk Kvinner fortsetter å hente unge spennende spillere. Signe Holt Andersen er dansk U23-spillere, og kommer fra Lazio.

Signe Holt Andersen, 22 år, har signert en kontrakt med LSK Kvinner som strekker seg ut 2023. Den danske U23-landslagsspilleren, som er en anvendelig offensiv spiller, kommer fra den italienske Serie A-klubben SS Lazio og slutter seg til LSK Kvinner 1.1.2022.

22-åringen startet sin karriere på øverste nivå i Danmark i VSK Aarhus (nå AGF) hvor hun spilte frem til 2018, før hun signerte for svenske Växjö DFF i Damallsvenskan som 18-åring etter den tids U19 EM, hvor danskene nådde semifinale. Signe tilbrakte to sesonger i Sverige hvor hun fikk med seg 62 ligakamper før hun signerte for Lazio tidligere i år. Holt Andersen har også haugevis med u-landskamper for Danmark for henholdsvis U16, U17, U19 og U23.

Her signerer Signe Holt Andersen for LSK Kvinner (Foto: lsk-kvinner.no)

– LSK Kvinner er en klubb med store ambisjoner, ett profesjonelt sett-up og en klubb som har et supert treningsmiljø. Klubbens filosofi matcher meg, og dette er et sted hvor jeg føler at jeg kan utvikle meg som fotballspiller, sier Signe Holt Andersen til lsk-kvinner.no.

Holt Andersen er en offensiv midtbanespiller som er teknisk og en kreativ spiller, og hun har mange målpoeng i klubbene hun har spilt for.

LSK Kvinner og Stein Ellingsen er fornøyde med nyervervelsen fra Lazio.

 
– Utrolig godt fornøyd med å lande Signe. Hun er en spiller vi har fulgt lenge og hatt dialog med i flere måneder. At vi nå lander henne, er en signalsignering for LSK Kvinner. Det kommer inn ei ung og sulten jente med gode internasjonale referanser fra topp miljøer i Danmark, Sverige og Italia. Signe har gjort solid inntrykk på oss som ei reflektert og moden jente som vil bidra til økt profesjonalitet i gruppen og vi kan ikke vente med å se hun med den gule og svarte drakten.

Holt Andersen er LSK Kvinners tredje signering. Landslagsspillerne Laura Gashi og Emma Stølen Godø er også klare. Det meldes også om at de er nærme flere signeringer for LSK Kvinner Rekrutt som spiller i 2. divisjon.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Er det noen som ønsker å samarbeide eller støtte Lokalfotballen?

Lokalfotballen har blitt en meget viktig aktør på Romerike når det gjelder den lokale fotballen. Etter en at...

– Lørenskog som lag har jeg ikke så mye til overs for

På skjærtorsdag får vi det første skikkelige lokaloppgjøret i 3. divisjon, og da braker to seriefavoritter sammen på...

Skedsmo sin lille «revolusjon» har gitt seks poeng

Skedsmo kjører på i 4. divisjon, og med to sterke seire er de allerede seier. Treningsvillighet og tydelig...

Masse mål i 2. serierundes fem første kamper – 32 mål på fem seriekamper

Det ble masse mål i 2. serierunde i 4. divisjon, som forventet, og vi tar en gjennomgang av...