torsdag, juli 18, 2024

Dansk landslagspiller og stortalent til LSK Kvinner

Date:

Share post:

LSk Kvinner fortsetter å hente unge spennende spillere. Signe Holt Andersen er dansk U23-spillere, og kommer fra Lazio.

Signe Holt Andersen, 22 år, har signert en kontrakt med LSK Kvinner som strekker seg ut 2023. Den danske U23-landslagsspilleren, som er en anvendelig offensiv spiller, kommer fra den italienske Serie A-klubben SS Lazio og slutter seg til LSK Kvinner 1.1.2022.

22-åringen startet sin karriere på øverste nivå i Danmark i VSK Aarhus (nå AGF) hvor hun spilte frem til 2018, før hun signerte for svenske Växjö DFF i Damallsvenskan som 18-åring etter den tids U19 EM, hvor danskene nådde semifinale. Signe tilbrakte to sesonger i Sverige hvor hun fikk med seg 62 ligakamper før hun signerte for Lazio tidligere i år. Holt Andersen har også haugevis med u-landskamper for Danmark for henholdsvis U16, U17, U19 og U23.

Her signerer Signe Holt Andersen for LSK Kvinner (Foto: lsk-kvinner.no)

– LSK Kvinner er en klubb med store ambisjoner, ett profesjonelt sett-up og en klubb som har et supert treningsmiljø. Klubbens filosofi matcher meg, og dette er et sted hvor jeg føler at jeg kan utvikle meg som fotballspiller, sier Signe Holt Andersen til lsk-kvinner.no.

Holt Andersen er en offensiv midtbanespiller som er teknisk og en kreativ spiller, og hun har mange målpoeng i klubbene hun har spilt for.

LSK Kvinner og Stein Ellingsen er fornøyde med nyervervelsen fra Lazio.

 
– Utrolig godt fornøyd med å lande Signe. Hun er en spiller vi har fulgt lenge og hatt dialog med i flere måneder. At vi nå lander henne, er en signalsignering for LSK Kvinner. Det kommer inn ei ung og sulten jente med gode internasjonale referanser fra topp miljøer i Danmark, Sverige og Italia. Signe har gjort solid inntrykk på oss som ei reflektert og moden jente som vil bidra til økt profesjonalitet i gruppen og vi kan ikke vente med å se hun med den gule og svarte drakten.

Holt Andersen er LSK Kvinners tredje signering. Landslagsspillerne Laura Gashi og Emma Stølen Godø er også klare. Det meldes også om at de er nærme flere signeringer for LSK Kvinner Rekrutt som spiller i 2. divisjon.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Fire romerikinger på G17-landslaget – To fra Ull/Kisa og to fra Lillestrøm

Romerike er igjen sterkt representert på 2007-kullet for Norge. Fire gutter er tatt ut av Bjørn Johansen på...

Viktige kvalifiseringskamper for G16 og G19

Denne uka er det fullt kjør med kvalifiseringer for G16 og G19 – til både interkrets og 1....

Lokalfotballen: En viktig bidragsyter til folkehelsen og samfunnet

Lokalfotballen er en viktig del av norsk kultur og samfunnsliv. Den bidrar til å fremme folkehelsen, sosial inkludering...