Lillestrøm i førersetet om KM og kvalik til 2. divisjon

LSK-jentene etter at de slo Borgen tidligere i uken. Nå skal de prøve å rykke opp til 2. divisjon (Foto: Lillestrøm SK)
Annonse

Etter den andre serierunden i kampen om kretsmesterskapet er Lillestrøm favoritter.

De gule og svarte kvinnene, eller jentene da fordi det er lav snittalder, slo mer rutinerte Borgen 4-2 på Borgen kunstgress. 

Emilie Sagen åpnet den målrike kampen, før Borgen utlignet etter en corner med storscorer Dagmar Oustad. 2005-jenta Malin Brekke Bjørkedal sendte LSK opp i 2-1 like etter pause.

LSK økte ledelsen etter et selvmål av Borgen, men Borgen reduserte med Stine Christensen like etter.

Knallscoring av Sagen

Den raske vingen Sagen ville ikke ha noe av en spennende avslutning av kampen. Hun banket ballen i mål fra 25 meter kvarteret før full tid, og LSK slo Borgen 4-2.

Nå leder LSK serien på bedre målforskjell enn Fjellhamar, som i sin kamp slo Borgen 2 med 3-2. Nok en gang var 2006-jenta Sarah el Harouchi viktig. Den gode vingen scoret to av målene til FFK.

De to lagene spilte 3-3 i første runde i kampen om kretsmesterskapet.

Siste runde er søndag

Den siste og avgjørende runden spilles lørdag kl. 12:00. Lillestrøm reiser til Borgen igjen for å møte Borgen 2 denne gangen. De er favoritter nå. 

Fjellhamar får besøk av Borgen, og skal de bli kretsmestere så må de vinne med flere mål enn LSK. Borgen kan også bli kretsmestere hvis de slår FFK, og Borgen 2 slår LSK.

Det er på en måte åpent, men etter de to første rundene er LSK klare favoritter. De var heldige mot FFK, men det er lov i fotball.

Annonse

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.