lørdag, april 20, 2024

Ull/Kisa 2 og FUVO kjemper for å unngå nedrykk – konsekvensene kan bli store

Date:

Share post:

KOMMENTAR: Det blir en vanvittig kamp om å unngå nedrykk i det halve seriespillet denne sesongen. Ull/Kisa 2 og FUVO har en viktig nøkkel hver seg.

I 4. divisjon og nedover så rykker i utgangspunktet kun ett lag ned. Ett lag rykker opp fra 4. divisjon til 3. divisjon, og fra 5. divisjon og nedover så rykker to lag opp.

Det vil si at hvis ingen lag fra Romerike rykker ned fra 3. divisjon så blir alt som «planlagt». Men, i år blir det vanskelig. FUVO og Ull/Kisa 2 ligger på de to siste plassene i 3. divisjon avdeling 1 uten poeng. Det er heldigvis tidlig, men slik det ser ut så kommer de til å kjempe hardt for å unngå de tre nedrykksplassene.

Null poeng for både FUVO og Ull/Kisa 2

FUVO har en tynn tropp, og konsekvensen er at de ligger veldig lavt i 5-4-1 og håper på kontringer. Det har ikke fungert så langt, selv om de har vært nærme poeng i den første og tredje seriekampen. De har blitt presset å lavt så målene var nødt til å komme.

For Ull/Kisa 2 så har de brukt juniorlag i de to første kampene. Det blir nok for tynt i en god 3. divisjon. De har en hengekamp mot Lørenskog, og nå kommer Gjelleråsen og FUVO opp som de neste kampene.

Hva stiller Ull/Kisa 2

Det blir veldig spennende å se om Ull/Kisa 2 stiller sterkere 2. lag mot lokale lag, slik ofte Ull/Kisa og LSK har gjort tidligere med sine 2. lag. De kan bidra sterkt med å sende FUVO ned og de kan gjøre det vanskeligere for Lørenskog og Gjelleråsen å rykke opp.

Akkurat nå så rykker Ull/Kisa 2 og FUVO ned i 3. divisjon, og Sørumsand, Gjelleråsen 2 og Blaker rykker ned fra 4. divisjon. Flisbyen, Skedsmo 2 og Bjerke ligger an til nedrykk i 5. divisjon. Det er 25% av lagene i 5. divisjon det.

Det er mange som kommer til å følge godt med på FUVO, og spesielt Ull/Kisa 2, denne høsten. Spørsmålene har allerede tikka inn på telefonen og via sosiale medier.

[socialpoll id=»2776270″]
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skjetten – Skedsmo

Et skikkelig lokaloppgjør. Skjetten får besøk av nabo Skedsmo, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

Store oppturer og tunge nedturer – 3. serierunde i 4. divisjon

Nå er vi godt i gang, og etter hver serierunde skal vi ha et sammendrag. Her har du...

– Det var spill mot ett mål, og smakte meget godt

I det som var et «tidlig» oppgjør for å unngå nedrykk tok Raumnes & Årnes alle tre poengene...

Direkte fra 5. divisjon: Aurskog-Finstadbru – Bjørkelangen 2

5. divisjon sparkes igang med et skikkelig lokaloppgjør når AFSK får besøk av Bjørkelangen 2. Følg alt direkte...