fredag, desember 1, 2023

Hets i 5. divisjonskamp

Date:

Share post:

I en god og jevn kamp mellom Leirsund og Bjerke i 5. divisjon ble en av Leirsunds spillere utsatt for hets.

-Homohets er tydeligvis noe som aksepteres i 5. Divisjon i år. Sykeste av alt er at linjemann hører alt og enda så blir det bare gitt gult kort. Er ikke rart man ikke kommer seg videre med dette, når det ikke får sterke nok konsekvenser, skrev Leirsunds kaptein Sverre Bjerke på Twitter etter kampen som endte 2-2.

For en dobbeltsjekk så tok Lokalfotballen kontakt med dommer Eddie Dysterud.

  • – Jeg hørte det ikke selv, men min assistentdommer hørte det. Jeg valgte der og da og gi gult kort, men jeg burde nok ha gitt rødt kort. Nå har vi sendt inn en rapport til kretsen, så får de bestemme derfra, sier alltid hyggelig Dysterud, som også forteller litt om situasjonen til Lokalfotballen og sine tanker rundt dette. 

-Jeg fikk selv vite dette etter kampen, så visste ingenting under selve kampen. Før en av spillerene mine forteller det til meg. Da koker det ganske bra i topplokket og går derfor å snakker med dommeren etter kampen. Han innrømmer det selv der at det skulle vært rødt kort. Det er bra det, men når han spilleren bare får gult kort da er ikke det godt nok. Er en grunn for at det er såpass stort fokus på det idag og da er det pinlig å tillate det på en fotballbane. Slik hets har nulltoleranse for meg som kaptein og klubben min, sier Bjerke.

I Bjerke-leiren har de allerede begynt å håndtere saken.

  • Vi har ringt til Leirsund og snakket med treneren. Nå skal vår spiller ringe og unnskylde seg til Leirsunds spiller. Det er viktig for oss å gjøre dette raskt nå, og vi er lei oss for dette. Oppmerksomheten er stor så vi må også passe på vår spiller, men selvfølgelig så beklager vi til spilleren til Leirsund, sier André Fornes som er trener for Bjerkes a-lag.
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Daniel Westvang er ny trener i Fet

Den tidligere Lørenskog-treneren, Daniel Westvang, er tilbake på Romerike, og skal nå trene 5. divisjonslaget Fet. 40-åringen Daniel Westvang...

Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Det er på tide med en liste på talenter. Her er noen av de mest spennende fotballspillerne på...

-Vi er overlegne – og jeg forstår jeg er årets trener

Blaker spaserte gjennom 5. divisjon, og Fredrik Larsen er selvfølgelig kåret til årets trener av Lokalfotballen i 2023. Les...

– Kroppen spilte på lag i store deler av sesongen | Årets spiller

Årets spiller i 5. divisjon er Viktor Wikstrøm. Midtbanespilleren har 23 målpoeng på 21 kamper i opprykkssesongen til...